11 svi 2009, 00:09
. Uopće mi nije jasno na koji način je to pokupila (pretpostavljam da je pokupila u vrtiću)! Do sad je inače imala dva puta streptokok u grlu (serogrupe A), oba puta u proljeće i oba puta smo ga se riješili antibiotikom, ali ovo što je u urinu me baš zabrinulo, iako je žena koja joj je radila nalaz u bolnici rekla da to nije ništa strašno, da je dovoljno 5 dana atb. E sad, sutra idem kod pedijatrice, ali svejedno pitam ima li tko kakvih iskustava s time i kakvih savjeta i koliko je to opasno, jer mi ped. u petak preko telefona i nije ulila neko povjerenje... prvo je provalila da je to možda neko trenutno/slučajno stanje (tako nešto) i da bi trebali probati ispirati
, a kad sam joj rekla da simptomi traju već neko vrijeme, rekla mi je da ćemo se dogovoriti za terapiju kad dođem...
!
11 svi 2009, 07:25
11 svi 2009, 07:28
13 svi 2009, 09:32
!
.
.
17 lip 2009, 19:15
. Ne moram reći da mi je mrak pao na oči kad sam vidjela nalaze, ima je i u urinu i u brisu. E sad, koliko sam čitala vidim da se te bakterije nije lako riješiti i zato bih voljela otići s malom kod kvalitetnog dječjeg urologa ili koja već specijalnost mi treba, da vidim što mi je najbolje činiti... pa ako netko zna nekog dobrog, bila bih zahvalna da mi ga preporuči... hvala unaprijed!17 lip 2009, 20:11
17 lip 2009, 23:07
PetraF je napisao/la:Evo mali update i molba - nakon 10 dana antibiotika svi simptomi koje sam nabrojala u prvom postu kod moje curke su nestali, bila sam uvjerena da je sve ok, ali reda radi napravili smo kontrolnu urinokulturu i vaginalni bris - i da, streptokok je nestao, ali se odjednom i stvarno ne znam otkuda pojavila escherichia coli (danas smo dobili nalaz). Ne moram reći da mi je mrak pao na oči kad sam vidjela nalaze, ima je i u urinu i u brisu. E sad, koliko sam čitala vidim da se te bakterije nije lako riješiti i zato bih voljela otići s malom kod kvalitetnog dječjeg urologa ili koja već specijalnost mi treba, da vidim što mi je najbolje činiti... pa ako netko zna nekog dobrog, bila bih zahvalna da mi ga preporuči... hvala unaprijed!
edit: editirala sam naslov topica zbog ovoga...