Switch to full style
Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

aspirator za nos

06 pro 2010, 23:37

čitam na topicu o kapanju nosa o aspiratorima ...
hvalite od medikorai od MiraMara
gdje ste ih kupili i koji da uzmem?
Zadnja izmjena: nadicab; 08 pro 2010, 13:15; ukupno mijenjano 1 put/a.

Re: aspirator za nos

07 pro 2010, 08:48

Nadice ja imam baš taj, MM ga je kupio u nekoj ljekarni u centru, kad je T. imao par mjeseci

i stvarno bez njega ne bi preživjeli sve ovo s njim, još je i sad skoro svaki dan u upotrebi, sad T. čak sam drži cjevčicu.

a još smo si olakšali sad kad razumije pa dok mu "saugamo" kažemo mu odmah da i puhne van tako da puuuno više izađe :zivili

07 pro 2010, 09:34

mi isto imamo taj, kupili u ljekarni, i stalno nam je usisavač u sobi i svako malo sisamo, P. vrišti ali samo dok ga držim čim ga pustim smije se.
ja sam na sebi probala i nije mi uopće neugodan osjećaj.

07 pro 2010, 10:04

i mi imamo taj (ariana), kupili ga u ljekarni, platili cca 170kn
samo napomena, navodno je u Slo 10 eura pa ako idete ili vam netko ide...

07 pro 2010, 10:06

eh, zaboravih zapisati da smo prezadovoljni s njim :mah

07 pro 2010, 10:56

I mi imamo taj, super stvar :1 e da i mi smo ga kupili u SLO i platili 11 eura

07 pro 2010, 11:29

to vi najozbiljnije priključujete na kućni usisavač :conf

07 pro 2010, 11:57

Hajdi je napisao/la:to vi najozbiljnije priključujete na kućni usisavač :conf

Da , nije to tako strašno kako izgleda, u svakom slučaju je slabije nego kad djete odvedeš kod doktora na čokiranje :D

07 pro 2010, 12:06

i mi imamo taj za usisivač i jako smo zadovoljni :dada

kupili u Mađarskoj, puno je jeftiniji nego kod nas

07 pro 2010, 12:14

Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.
slika

07 pro 2010, 12:33

Liv Tyler je napisao/la:Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.
slika

nama ovakav nije puno pomagao :dunno

07 pro 2010, 13:58

mama njonji je napisao/la:nama ovakav nije puno pomagao :dunno

Nama jedino slabije vuče ako su baterije pri kraju al to se odma skuži i kad se stave nove sve pet. :dunno

09 pro 2010, 11:05

Liv Tyler je napisao/la:Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.
slika

I ja imam takav vec duze vrijeme i zadovoljna sam,moji klinci su se toliko navikli na njega da ne znaju sami ispuhat nos. :ajme

13 pro 2010, 13:35

ariana, ariana i uvijek ariana :dada
spasonosno ;)

15 pro 2010, 15:54

ja imam onaj Frida što se drugi kraj stavi na usta, isto uzeli taj radi mobilnosti i tišine rada po noći. Gledam onaj spužvica filter i okej ne mogu povući slinu ali sve me strah da te bakterije mogu prodrijeti kroz tu spužvicu i meni ravno u usta. već sam se razbolila i ja a sad dal je od toga ...
da li spužvicu mijenjate nakon svakog "usisavanja" jer kad bih ja tako ne bi mi izdrđao ni jedan dan. ja pokušam nekako dezinficifrati u vrućoj vodi nakon svakog usisavanja al ne znam da li dobro radim

20 pro 2010, 15:14

Kod mene isto Frida u upotrebi i ja svoju operem u vrucoj vodi i steriliziram u mikrovalnoj u sterilizatoru za bebino posude.
Nisam se razbolila nikad od aspiratora jer ne dodu smrklji do usta,a prehlade se sire kapljicnim putem,tako da spuzva zadrzava zarazu tj. slinu. :dada :dada

20 pro 2010, 16:31

mama njonji je napisao/la:i mi imamo taj (ariana), kupili ga u ljekarni, platili cca 170kn
samo napomena, navodno je u Slo 10 eura pa ako idete ili vam netko ide...

ja sam svoj kupila u slo za 10 € i odličan je...čak joj i iz grla zna povuć šlajm....spasio nas je ovih dana
:dada

20 pro 2010, 16:53

imam oba

za prvi ti je bitno da su baterije turbo, i nije los, koristim ga nocu

ali ovaj na usisivac ce ti puno vise povuci
ja ponekad onaj dio koji se stavi u usisivac stavim u usta u vucem, kad mi se ne da paliti usisivac
Odgovori