Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
06 pro 2010, 23:37
čitam na topicu o kapanju nosa o aspiratorima ...
hvalite od
medikorai od
MiraMaragdje ste ih kupili i koji da uzmem?
Zadnja izmjena:
nadicab; 08 pro 2010, 13:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
07 pro 2010, 08:48
Nadice ja imam baš taj, MM ga je kupio u nekoj ljekarni u centru, kad je T. imao par mjeseci
i stvarno bez njega ne bi preživjeli sve ovo s njim, još je i sad skoro svaki dan u upotrebi, sad T. čak sam drži cjevčicu.
a još smo si olakšali sad kad razumije pa dok mu "saugamo" kažemo mu odmah da i puhne van tako da puuuno više izađe
07 pro 2010, 09:34
mi isto imamo taj, kupili u ljekarni, i stalno nam je usisavač u sobi i svako malo sisamo, P. vrišti ali samo dok ga držim čim ga pustim smije se.
ja sam na sebi probala i nije mi uopće neugodan osjećaj.
07 pro 2010, 10:04
i mi imamo taj (ariana), kupili ga u ljekarni, platili cca 170kn
samo napomena, navodno je u Slo 10 eura pa ako idete ili vam netko ide...
07 pro 2010, 10:06
eh, zaboravih zapisati da smo prezadovoljni s njim
07 pro 2010, 10:56
I mi imamo taj, super stvar

e da i mi smo ga kupili u SLO i platili 11 eura
07 pro 2010, 11:29
to vi najozbiljnije priključujete na kućni usisavač
07 pro 2010, 11:57
Hajdi je napisao/la:to vi najozbiljnije priključujete na kućni usisavač

Da , nije to tako strašno kako izgleda, u svakom slučaju je slabije nego kad djete odvedeš kod doktora na čokiranje
07 pro 2010, 12:06
i mi imamo taj za usisivač i jako smo zadovoljni
kupili u Mađarskoj, puno je jeftiniji nego kod nas
07 pro 2010, 12:14
Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.
07 pro 2010, 12:33
Liv Tyler je napisao/la:Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.

nama ovakav nije puno pomagao
07 pro 2010, 13:58
mama njonji je napisao/la:nama ovakav nije puno pomagao

Nama jedino slabije vuče ako su baterije pri kraju al to se odma skuži i kad se stave nove sve pet.
09 pro 2010, 11:05
Liv Tyler je napisao/la:Mi imamo ovakav, na baterije je i jako smo zadovoljni, sve nam izvuče. Njega smo izabrali prije onog s usisivačem radi mobilnosti, puta i prenašanja.

I ja imam takav vec duze vrijeme i zadovoljna sam,moji klinci su se toliko navikli na njega da ne znaju sami ispuhat nos.
13 pro 2010, 13:35
ariana, ariana i uvijek ariana
spaso
nosno
15 pro 2010, 15:54
ja imam onaj Frida što se drugi kraj stavi na usta, isto uzeli taj radi mobilnosti i tišine rada po noći. Gledam onaj spužvica filter i okej ne mogu povući slinu ali sve me strah da te bakterije mogu prodrijeti kroz tu spužvicu i meni ravno u usta. već sam se razbolila i ja a sad dal je od toga ...
da li spužvicu mijenjate nakon svakog "usisavanja" jer kad bih ja tako ne bi mi izdrđao ni jedan dan. ja pokušam nekako dezinficifrati u vrućoj vodi nakon svakog usisavanja al ne znam da li dobro radim
20 pro 2010, 15:14
Kod mene isto Frida u upotrebi i ja svoju operem u vrucoj vodi i steriliziram u mikrovalnoj u sterilizatoru za bebino posude.
Nisam se razbolila nikad od aspiratora jer ne dodu smrklji do usta,a prehlade se sire kapljicnim putem,tako da spuzva zadrzava zarazu tj. slinu.
20 pro 2010, 16:31
mama njonji je napisao/la:i mi imamo taj (ariana), kupili ga u ljekarni, platili cca 170kn
samo napomena, navodno je u Slo 10 eura pa ako idete ili vam netko ide...
ja sam svoj kupila u slo za 10 € i odličan je...čak joj i iz grla zna povuć šlajm....spasio nas je ovih dana
20 pro 2010, 16:53
imam oba
za prvi ti je bitno da su baterije turbo, i nije los, koristim ga nocu
ali ovaj na usisivac ce ti puno vise povuci
ja ponekad onaj dio koji se stavi u usisivac stavim u usta u vucem, kad mi se ne da paliti usisivac