moj N ih nosi vec 2 godine stalno, imas dosta dobar izbor u ghetaldusu u klaicevoj (cak sad imaju ja mislim do kraja mjeseca neki popust). i drugi ghetaldusi imaju ok izbor, a i cijene su ok. inace, svaka ozbiljnija priv. optika ima i dj. naocale, ali budu skupe. znam da smo mi prve okvire uzeli u optici u marticevoj, ona INA-ina zgrada na subicevoj i bili su prilicno skupi, ali kako je bio mali i ima malu glavicu i usko lice jedva smo pronasli okvire za njega. sad je vec lakse.
mi imamo normalne okvire, nisam htjela uzimati nista specijalno i pokazalo se dobrim potezom. sad smo bas prije kraceg vremena uzeli nove i evo ti jednog tipa sto ne. naime, slucajno smo naletili na jedne prekrasne okvir je onako sivkasti (skoro pa se i ne vidi), ali nije cijeli okvir vec samo gore, a dolje je flaks (ako sam bila dovoljno jasna). eh, za takve je okvire dr. rekla da mozda nisu za tako malu djecu jer lakse pucaju i lakse se dogodi sr...

ali sad sto je tu je!
HZZO pokriva neki tako smijesni iznos (70tak kn) da ni ne idemo tamo to potvrdjivati jer bih izgubila cijeli dan i nanervirala se. onda radije uzmem okvire i stakla na svoje ime pa si odbijem porez
eto, ako te sta jos zanima javi......