19 stu 2009, 00:01
Drugi je razlog, ističe, što se time krši pandemijski program Ministarstva zdravstva, a narušava se i pravilo o potrebi testiranja koje donosi liječnik. Testovi koje radi HZJZ vrlo su točni i provjereni, a dokazivanje virusa traje jedan dan.
– Pacijenti koji se privatno testiraju hodaju okolo šireći gripu, a nisu ni prijavljeni službi za epidemiologiju – istakla je prof. Margan.
19 stu 2009, 01:13
19 stu 2009, 01:19
)
al slobodno se gurajte u masama po sajmovima i tramvajima, koncertima i slično. Ups mogli smo staviti tekućinu za dezinfekciju ruku, ups...aa...sad je kasno..kak ono mr. Milie reko, nekom smrkne, nekom svane
pa da nam dođete u zaraznu ..aa..ne ne
Doma, topli čaj i internet...svega ima tamo, samo čitajte i mirujte..ili pišite Miletu
19 stu 2009, 12:38
19 stu 2009, 12:57
4. nedaj bože da saznate da ste imali virus, pa da budete pametniji što uraditi ako vam skoči temperatura ponovo recimo 5 dan...pa da nam dođete u zaraznu ..aa..ne ne
Doma, topli čaj i internet...svega ima tamo, samo čitajte i mirujte..ili pišite Miletu
19 stu 2009, 15:21
Sanika je napisao/la:Palunkice nama je dr Zima rekao da je kod gripe CRP povišen, i bude oko 30![]()
Samo ti odmiruj.
A ova Ira iz zarazne![]()
Pandemijski plan moš mislit![]()
Jel to ovo:
1. doktoru ni slučajno nemojte ići da ne širite gripu, jer mi se eto nismo potrudili napraviti išta po tom pitanju pa ajte vi ludi i naivni narode doma i samoizliječenje (ima knjiga, ima interneta, ima nema da nema, samo se malo potrudite). A mi imamo 6 mjeseci prilagodbe za osmišljavanje prostora za puš..ops..izolaciju
2. promatrajte simptome i dodjite kad se gušite, al pazite da ne bude prekasno jer jadna li vam tada majka (kako to znati?? ima na Novoj TV neka astro mastro 12kn bez PDV/min, probajte tamo, sve zna)
3. nejdite u Labor, Sabol i slične maznimilovubrzo laboratorije i poliklinike da ne širite zarazual slobodno se gurajte u masama po sajmovima i tramvajima, koncertima i slično. Ups mogli smo staviti tekućinu za dezinfekciju ruku, ups...aa...sad je kasno..kak ono mr. Milie reko, nekom smrkne, nekom svane
![]()
4. nedaj bože da saznate da ste imali virus, pa da budete pametniji što uraditi ako vam skoči temperatura ponovo recimo 5 dan...pa da nam dođete u zaraznu ..aa..ne ne Doma, topli čaj i internet...svega ima tamo, samo čitajte i mirujte..ili pišite Miletu![]()
Ajme kak sam ljuta
19 stu 2009, 15:29
19 stu 2009, 15:38
19 stu 2009, 15:40
19 stu 2009, 15:40
19 stu 2009, 15:46
i danas sam na poslu.............19 stu 2009, 15:53
19 stu 2009, 16:03