Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Lijekovi protiv nocnog mokrenja

18 lis 2011, 21:30

šmrc, mi imamo samo postolje, a onaj dio koji ide u gačice :mrgreen izgubili.
Inače rado bih ti ga udijelila. Ja sam svoj našla na njuškalu i to za dobru cijenu. Probaj.

18 lis 2011, 21:33

Eh, a ja ne znam koji od ta dva dijela mi je krepao. Jel bi mi mogla posuditi to postolje da isprobam pa ako fercera otkupim ga. Iako sumnjam da je postolje ispravno.

18 lis 2011, 21:38

Nama je rečeno da kad nešto krepa je baterija a sad ne znam gdje je ona smještena.
nismo do tog došli. a baterija isto nije jeftina. ajd javim ti.

18 lis 2011, 21:40

Nije baterija. Vec smo mijenjali. Jucer stavljena nove.

20 lis 2011, 15:15

Konacno nam jenalaz normalan, bez terapije smo 5 mj, skinuli se s lijeka nakon 6 g.HDB, Kontrola za 1 g , no ostajemo u rezimu pijenja i pisanja. :)

20 lis 2011, 17:14

Ma bravo !!!! Veliko olakšanje je bez tableta :D Baš mi je drago za vas :kiss

20 lis 2011, 22:21

dobri anđeo,

BRAVO!

:zivili

p.s.koji ste nalaz radili?

mi smo skroz zglajzali, dobila je i ADHD u dg :(

21 lis 2011, 14:29

uroflow, uzv bubrega i mjehura.
ellina jesi mi ti za sat pricala. ? vibro watch? ellina ne brini za adhd, sve to ide u paketu, proci ce s godinama zivota sve to :) i mis smo koketirali s adhd pa je onda ispalo da ga nema, vec samo elemente, pa astma, a sve su to psihosomatske bolesti ;)
izbrisala sam poruku a trebam nekaj pitiat, pliz nek mi se javi tko je sat kupovao u americi, jer sada mislim u taj investirat buduci nas ceka dugo razdoblje rezima pa nam treba s vibrom sat.

21 lis 2011, 22:01

dobri anđeo, da, ja sam dobila sat iz Amerike, prijateljica nam kupila pa poslala poštom

znam da će se M. nekad smiriti, ali sad je u groznom stanju, a pošla u školu, pa je više pod klupom, nego za njom....zviždi, pjeva, galami na učiteljicu i sl :ajme

vodili smo je u Kocijan.Hercigonja na dijagnostiku, i ispao je ČISTI ADHD....bar joj je sad lakše, učiteljica manje očekuje od nje, tj više je razumije :dunno

22 lis 2011, 08:12

jel joj sat velik na ruci ili je ok ?

22 lis 2011, 10:57

malo je velik, ali joj ne smeta,
ne vrti se oko ruke, a onaj dio sata gdje je mehanizam je malo ispupčen, ali ništa strašno

25 sij 2012, 09:45

Ako nekom treba,prodajemaparatić protiv noćnog mokrenja. Koristili ga 5 puta,pere se sa sapunicom i vodom,stavlja se u dnevni uložak pa se lijepi na dj.gaćice.
Imam kutiju i upute,cijena 300 kn(uključena poštarina ako je adresa u blizini).Nama je pomogao

Ovo je proizvod
http://corbis.hr/proizvodi/osobna-njega/djecji-program/eclipse-dri-sleeper
http://neoscience.de/index.php?np=8&np=9&view=produkte&mnp=9&ID2=16
Zadnja izmjena: Ivy26; 27 sij 2012, 09:58; ukupno mijenjano 1 put/a.

25 sij 2012, 12:44

Jako povoljno Ivy26 ;) A stvarno vrijedi !

27 sij 2012, 00:38

bok svima..citala sam sve ispocetka..
mi smo radili urodinamiku na rebru..dali nam minirin od kojeg je povrcao i brzo ga skinuli..
dosli kod Helene..napravili uzv,uroflow i na kraju mikcijsku u klaicevoj..dijagnoza je VUR II/III..odnosno bilateralni refluks...ima zadebljanje mokracnog mjehura...ali trebamo ponovo napraviti urodinamiku ali ovaj put u Heleni jer dokica zeli vidjeti sto se to dogada s mjehurom..ugl dala nam je nifuretten kao profilaksu..
ono sto mene zanima je gdje ga kupiti najjeftinije..jer sam cula da je u zeusu skuplje nego drugdje..da je bila neka ljekarna blizu Poliklinke Helena u kojoj je bilo jeftinije ali su se preselili nekam na Rebro..zna li itko gdje tocno i posto su?mi smo iz sesveta,pa ako znate negdje na ovoj strani..hvala

21 ožu 2013, 16:40

Jel netko koristio wet-stop za lječenje enureze kod djeteta?
Zanimaju me iskustva. Mi smo ga naručili po preporuci psihologinje, koja ga usput jako hvali.
Dala nam je izbor ili wet-stop ili hormoni, pa smo se odlučili probati prvo s tim aparatićem.

05 tra 2013, 00:44

edit
Zadnja izmjena: dunja; 05 tra 2013, 12:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama
Odgovori