Sada je: 18 svi 2026, 19:47.

Hipospadija!

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Re: Hipospadija!

PostPostao/la Patricia » 18 srp 2011, 13:21

Mislim da kod svake operacije postoji rizik od komplikacije.Niti jedan kirurg nije svemoguć.Eto i u Bg jedna je mama morala ići na drugu operaciju za popravak,jer je novonapravljeni kanalić bio uzak.
Mislim da je vrlo bitno kad doktor sam kaže da se mora popraviti,a ne da ubjeđuje roditelje da je sve dobro,a vidi se da nije.Sretno svima sa operacijama i oporavcima.Mi smo napola riješili svoju hipospadiju.Doktor kaže da je dobro tako,a mi nismo sigurni.Ne piški na vrhu piše nego još uvijek na kraju glavića i piša je grbava,ne mogu reći koliko,ali se vidi.
Patricia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aurora81 » 09 vel 2012, 14:51

Moj sincic za 5 dana puni dva mjeseca i po porodu mu je dijagnosticirana hypospadia glandis. Rekose mi da je to najblazi oblik hypospadije i da je to olaksavajuca okolnost. Odmah u porodilistu ga je pregledao i specijalista urolog i rekao da se u periodu od navrsenih 6 mjeseci do godine javimo na djeciju hirurgiju te da ce mu se uraditi operacija. Pedijatrica me uvjerava da je to kod njega problem vise estetske prirode, medjutim ja sam na internetu pronasla svakakvih informacija pa sam opet zabrinuta. Ima li neko da je u skorije vrijeme prosao kroz to citavo iskustvo i da je sve proslo OK?Treba mi malo pozitive, pliz! :/
aurora81
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la micek » 10 vel 2012, 17:46

Mi smo 29.11.2011. bili na drugoj operaciji hipospadije kod dr.Đinovića u BG i sad se više i ne sjećamo da smo hiposp. uopće i imali :). Na piši se uopće ne vidi gdje je rezana i šivana, nema nikakvog ožiljka.
Nakon 2 neuspjeha u ZG išli smo na popravak u BG i super smo svime tamo zadovoljni.
micek
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aurora81 » 10 vel 2012, 18:02

Hvala puno na informacijama. Mnogo znaci cuti pozitivna iskustva! :dada
aurora81
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la IvanFekete2000 » 13 svi 2026, 22:51

Prve dvije operacije hipospadije u zagrebu su bile na Božić u 2008 i 2009 vinogradskoj sestre milosrdnice dr Kraus operacija bezuspjesna pisam krv i gusim se u suzama katerer je i u mjehuru i u piši . mama(platili smo da prespava mama ,i doktor i bolnica su to dopustili ) poslije sto je dojila gabija bilau mojoj bolncici dopustili joj da prespava u mojoj bolnockoj sobi 2 3 dana druga opreracija opet suze od vristanja 30 sitnih savova i kater ali je tata bio samnom u sobi 3 4 dana ,poslije skidanje savova toliko sam urlo da je striko iz prikrajka uletio i dosao i nosio me u narucju
Treca operacija u Beogradu 2011 leto placena je par tisuca eura privatna bolnica za promijenu spola dr M. Đorđević .nisam znao sto se dogovaraju doktori ali smjestaj je u gradu u stanu dok u bolnici sam jedan dan primam hormon testosteron i ko vec vise zna koju narkozu prije operacije primam nesto na spricu sto mi nije dalo da se bojim tada nastupa operacija traje par sati budim se s kateterom i odlazimo u taj stan i nakon toga odlazim doma u DONJI MIHOLJAC tata nas vozi mene i mamu prolazimo granicu i stizem doma sa katetereon koji izvadi u lijecnockoj ambulanti i tjt uspjesna i zadovoljavajuca operacija dr Đorđevića i njegovog liječnickog tima ; pocinjem pisat ko kad kristiano izvodi slobodnjake i obrezan sam
IvanFekete2000
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.