Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Pedijatar Split - preporuka

23 kol 2009, 23:16

samo ti pitaj,odlučila sam ja samo neznam di i može li se pa cekam kakvu preporuku. ;)

23 kol 2009, 23:24

ocu pitat cu je i vidit cu mogu li malo sta pogurat..ali ako upisuju novorodene bebe dobro to moraju nevidim zasto nebi i bebu od 6 mj,,,iskopat cu ja nesto nemaj ti konta

23 kol 2009, 23:26

vjerujem ja da oceš..ne sumnjam :D

23 kol 2009, 23:42

ocu ocu slozit cu ja neku pricu tribalo bi upalit,ali nemoj se micat od stare dok ja vamo ne vidim da nebi ispalo da ja sredim a ti se negdi drugo upises,,pa cu ispast veca koza nego sta vec jesan

sredit ce tebi tvoja ja,ne brini

23 kol 2009, 23:50

ok,nemicem se dok ne kažeš :cool

24 kol 2009, 13:03

Moje su cure kod dr.Vulić. Temeljita je, ali jako, jako spora. Zato je uvik kod nje velika gužva pred ordinacijom. :dunno

Uža joj je specijalnost razvojna motorika diteta do 1 godine, što je meni bilo jako bitno kad je Sara bila beba. Vridilo je svih gužvi. :mah

24 kol 2009, 13:55

vidim da još nitko nije preporučio dr.meiru kraus.žena je prekrasna uvijek temeljita ,ljubazna s djecom i dobra za uputnice.nikad nije radila probleme za to.znam da je uvijek gužva jer ima dosta pacijenata.
inače kad je gotov pregled svaki al baš put da djetetu bombon :srca
bili smo i dr.vulić kad je bila na zamjeni i samo mi se nije svidilo što je cijela usporena :dunno

04 stu 2009, 01:33

Mi smo kod Matića, zadovoljna sam. Gužva je skoro uvijek. Ali on meni ulijeva povjerenje, nije lak na antibioticima, mogu s njim normalno pričati o homeopatiji, sve se dogovorimo (ne volim jedino njegovu sestru Željkicu, uvik preko reda gura svoje poznate prava je ona stra medicinska...). No, Matić je za pet. Ne prima pacijente nažalost.
Kod Omazića sam jednom bila na Mertojaku i nakon višesatnog čekanja, bio je nemoguće spor, oduševio nas je. Stvarno zna s djecom, iako se to na prvi balun ne bi reklo.
Meira Kraus je pedica dosta djece mojih prijatelja i svi je jako, jako hvale. Da nismo upali kod Matića, ona nam je bila drugi izbor.

04 stu 2009, 16:34

sanika-evo tek sam sad vidila tvoj post, spryy.dr.Kovacevic upisuje tijekom cijele godine,al kada je rijec o prebacivanju kod nekog drugog pedijatra, treba cekat da djete navrsi godinu dana, tek onda. Ali ti se mozes prebacit kad zelis,stim da ti sve recepte, uputnice mora potvrdit tvoja prijasnja pedijatrica,pa mislim da ti je vec bolje pricekat navrsenu godinu pa da se onda prebacis.
MODESTY-tebi sam vec rekla to. :kiss

04 stu 2009, 17:10

Ovako, prebacivat se možete ne kad beba napuni 1 god već KAD ISTEKNE 1 GOD OD TRENUTKA PRIJAVLJIVANJA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA (što može biti do puna 3 mj djetetova života, prije toga dijete koristi zdravstvenu iskaznicu roditelja preko kojeg će kasnije biti prijavljena). ovo napominjem jer sama sam imala taj slučaj (tek s tri mj smo je na hzzo prijavili jer nismo mogli prije) pa smo se mogli prebaciti tek s 15 mj. a htjeli smo otkad je imala 4 mj.

Kad smo se napokon dočepali tog trenutka i pohrlili u susjedstvo kod dr. Dadić ili dr.Kurajice (sve pohvale oboma :klanja , češće su nas oni primali nego ova naša koje nikad nema i ne sluša roditelje :baba ) dr. Dadić prima samo novorođenčad a Dr. Kurajica se nada mirovini :(

Nažalost još smo uvijek stuck kod ove :bonk

04 stu 2009, 17:16

kad beba napuni 1 god već KAD ISTEKNE 1 GOD OD TRENUTKA PRIJAVLJIVANJA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

zasto je meni moja onda rekl akad beba napuni 1 god. :dunno ,neznam onda ko koga ode.ja sam vam cure prenjela ono sta je meni receno,

neman se namjeru pribacivat kod druge ped.zako da se nisam o tome raspitivala od kada , do kada.

04 stu 2009, 17:24

Ja sam se s 1 god došla upisat/prebacit kod dr.D i medicinska sestra mi je rekla da nije prošlo 1 god od trena prijavljivanja i da moram čekat to. Možda se netko prijavio odmah nakon poroda ili općenito dosta rano pa mu je onda rok 1 god od tog datuma.
Isto provjerite, možda mi je med. sestra dala krivu informaciju.

04 stu 2009, 17:26

RUSULiCA- mozda s zenu krivo svatila, :dunno .al menei je tako sestra rekla moguce je prebacivanje al najbolje vrime bi bilo kad beba navrsi godinu dana.

04 stu 2009, 19:40

Ne virujem da sam je krivo shvatila, baš sam zbog tog bila došla i ona mi je baš to bila naglasila. Moguće je jedino da i ona ima krivu informaciju (iako je i to glupo jer upravo ona upisiva djecu). Provjerite kod svojih ali ova je meni sto posto tako rekla. :mah

09 stu 2009, 23:06

mi smo kod dr.Kurajice i prezadovoljni smo( inace je bio i moj ped.). pred bozic ide u mirovinu tako da sam ostala sokirana i zatecena :place (a sta sam i ocekivala da ce radit do 100-te).nego zanima me ima li tko iskustva sa dr.Drnasin u solinu???????

09 stu 2009, 23:12

da mogu li se iz splita prebacit u solin

09 stu 2009, 23:13

Dr. Kurajica ide u mirovinu već godinama a nikako da ode :naughty a legende

10 stu 2009, 09:31

cula sam da je DRNASINKA jako stroga al da stvarno svoj posa radi kako triba,prija mi vodi maloga u nje.

10 stu 2009, 09:39

ja svoga antu vodim u drnasinke,i ok je posveti se ditetu i sve ;pregleda od glave do pete ,ali ka sta srecica kaze malo zna bit stroga... :mah

10 stu 2009, 10:16

čekate li dugo..ima li odvojene čekaone za bolesnu i zdravu djecu

10 stu 2009, 10:30

IMA

10 stu 2009, 10:33

a cekamo dosta zato sta je ona bas temeljita pa za svako dite izdvoji najmanje 15-akmin,ali mi uvik prije nazovemo pa nam sestra kaze kad da dodemo onda odma budemo na redu...ok je ;)

23 tra 2010, 13:08

ja bizim od sadasnje pedijatrice, jer mi je ditetu nizala antiboitke jedan na drugi, a nikakve koristi. doslo je do toga da mi je dite zavsrilo na bolnicko lijecenje 5 dana, jer je njome bija problem dat mi odma uputnicu kad je vidila da ant. ne djeluje.

i sad citam vas sve ponovo, al se ne mogu odlucit nikako. triba mi komunikativan, strucan, ljubazan pedijatar.
odlicila sam privatno kod dr. Labure za drugo misljenje, a sad se moram odlucit za socjalnog ped.

23 tra 2010, 13:31

I ja sam u istim dilemama odavno. Zanima me šta se dogodilo s pacijentima dr. Kurajice sad kao je otišao u penziju? On je bio super doktor, Dadićka je isto odlična ali ona prima samo novorođenčad.

23 tra 2010, 13:37

to mi je malo bzv sta primaju neki samo bebice, pa i oni sa godiu, dvi, tri su isto maleni, ba bezveze.

najvise bi volila kad bi nasla nekog ko vec radi u bolnici, a da radi i privatno. Malu mi je u bolnici vodija dr. Pavlov, specijalist ped. pulmolog. on je stvarno super covik, nije je tija pustit doma dok nije sve bilo ok. Cula sam da neki dr.Pavlov radi u polikl. Sunce, sad neznam jel to isti dr. jel netko mozda zna, jeli se o istom dr. radi?

23 tra 2010, 13:40

Ma ona prima novorođenčad zato što je pre, pre, prepuna a novorođenčad ne smije odbiti. Ionako se kod nje predugo čeka i velike su gužve, zamisli što bi bilo da prima i više djece. Ja sam je molila da me primi da se riješim ove moje i odbila me i razumijem je.

23 tra 2010, 14:26

srečice,njegova žena dr.Pavlov vodi Ivana.Radi na sučidru,mi smo kod nje.

23 tra 2010, 17:34

MMI je napisao/la:srečice,njegova žena dr.Pavlov vodi Ivana.Radi na sučidru,mi smo kod nje.

daj mi broj tel. jesi sigurna da mu je zena? kakva je sta se tice lijekova i uputnica?

23 tra 2010, 18:10

je žena mu je,baš sam ih sinoć vidila
kakva je ...laka na antibioticima

23 tra 2010, 18:47

MMI je napisao/la:je žena mu je,baš sam ih sinoć vidila
kakva je ...laka na antibioticima

:( , neznas sta je gore, ako je laka ili ako je teska na lijekovima, moja sadasnja je teska na uputnicama, reka bi covik da ih ona iz svog depa placa, skrtica jedna. nista bolje trazit dalje.

kakav je matic onaj na gripama, oni su otac i sin koliko sam imala cut, jel netko kod njih?
Odgovori