Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: fali nam željeza

05 sij 2009, 01:06

Lupocet joj je izgleda smirio bol. Moguće da su zubići. Kod pedijatra ste bili, znači nije uheko? Ako zaspi sa mamom i tatom u krevetu i ako joj je tako lakše onda prakticirajte, ja bih, radije nego Lupocet. Znam da si u strahu ali proći će to brzo a kada prođe više se nećeš niti sjećati, prebrzo će ti narasti. :mase

05 sij 2009, 14:57

da u pravu si evo vec ima 9mjeseci i 15 dana a ja imam osjecaj da smo ju jucer dobili a ne pije 5 mj. :D

05 sij 2009, 16:48

preko ovog što pišeš zvući mi da si jako dobra mama :ljubav ,nadam se da ćemo se nastaviti dopisivati. joj je danas bolje? :mah

05 sij 2009, 17:48

Je hvala na pitanju nocas se samo jdnom budila,a za dopisivanje bilo bi mi drago jer tesko je nekog naci da ti da iskren savjet. :srca hvala ti!

05 sij 2009, 19:01

super za petricu :kiss inaće moje cure još uvijek slabo spavaju po noći ludnica :lol a već su napunile 11 mjeseci. lijepo se napapaju ali od spavanja ništa! :mah

05 sij 2009, 21:06

Moja Petra ima 10660 a duga je 71,5cm voli jako papati i jos se budi za nocnu flasicu oko 03 da li je to ok???

05 sij 2009, 21:19

Vrhunski Petra pa ona u principu spava cijelu noć, juhuuuuuuuu :srca
Noću pije adaptirano?

05 sij 2009, 22:22

i ja mislim da je petrica super,moje gospođice jedu bar dva put po noći :mrgreen: ako možeš stavi negdje slikicu da vidimo tvoje maleno :mah

05 sij 2009, 22:32

Tvoje djevevojcice su zacete prirodnim putem mislim posto su blizanke?
Po preporuci centra ne preporucuju davati slike do 1 godine zivota zasto nisu nam rekli osim bolje je nadam se da se ne ljutis!!!??

05 sij 2009, 22:33

nada Petra pije bebumil 3 nocu. :p

06 sij 2009, 01:02

naravno da se ne ljutim :) :hug ,curice su začete prirodnim putem,nikad nisam razmišljala da bi mogla imati blizance,tek kasnije sam povezala da su mi obje prabake imale blizance. :mah

06 sij 2009, 14:15

SUPAC!!!!!! :p
Mi smo se isto nadali duplicima kad smo hodali na umjetne!
mI SAD MUKU MUCIMO SA SPAVANJEM VEC 8 DANA nece spavat ponoći neznamo sta da radimo na rukama spava a li teska je ima 11 kg skoro

06 sij 2009, 14:47

ako nije ništa sa zdravljem,onda ti je to mala maza kao moje,na rukama bi,u kinderpetu ne. paše joj tvoja blizin!. a po kilaži vidim da super papa, moje imaju negdjje 8 ,8 i pol,a 11 mjeseci! :mah

06 sij 2009, 16:14

Moze biti ali mi cudno kako tek sad 5 mjeseci je spavala bez problema u kimbacu,mozda su napokon zubici!!!

08 sij 2009, 23:28

bok,se popravilo stanjes petricom? :mah

09 sij 2009, 14:10

Joj nije,jucer smo bili kod dr jer je dobila tem kaze virozica nocas je plesala do 01 kad smo ju pokusali uspavati pocela se plakati cim ju polegnemo ,zato sam ja danas nju probudila i nisam joj dala spavati kako se ljutila bila je smjesna sad spava a popodne joj necu opet dati pa mozda se vratimo na staro .Sta je sa tom djecom kad udu u 9 mjesec skroz sve poremete zar ne??Zasto neznam!!!!!Savjet ako tko ima sve prihvacam osim pustanja plakanja to nemrem slusati onda pocnem i ja cendrati!!!

09 sij 2009, 14:48

od mene ti nema pomoći,moja djeca ne spavaju,probala sam sve ali ne pali! :lol
pusa petrici, a mama drži se! ti je rekla već mama? moji su poćeli tu negdje zvati! nešto najbolje na s :srca vijetu!

18 sij 2009, 17:05

Mi isto imamo anemiju,legofer smo dobili davno al kad smo popili bočicu smo ga prestali pit,jer nam je čino stolicu tvrdom,sad pijemo multivitamisnki sirup sa željezom i revitu FE nadam se da će bit rezultata

18 sij 2009, 19:26

mi bili na vadenju krvi i nalaz je dobar,imamo 118 hemoglobin :joy
kad popijemo ferum još malo imamo, netrebamo više!

18 sij 2009, 22:14

da pocela me zvati mama i sva se rastopim a zna i tata i kaj kaj i mam za klopu.Svaki dan nestonovo napravi tako da je kao film zanimljiva sto ju vise gledas sve ju vise volis :joy
Odgovori