Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
29 sij 2009, 10:23
Opet Sumamed ili eki dr. antibiotik?
Za Sumamed mislim da s nebi trebao dati 6 mj. mislim, cure će bolje znat.
29 sij 2009, 11:30
Sumamed se smije dati onoliko puta i onoliko često koliko treba,što znači ako treba i nakon mjesec dana i onda .Upitno je samo dal svaki put treba
29 sij 2009, 13:05
Thanks,neznam onda odakle to da se ne smije dvati češće,a to da li je baš morao biti opet sumamed
29 sij 2009, 14:32
ivana, ja se raspitala kod farmaceuta kojirade u proizvodnji u nasoj fabrici ali i onih koji rade u apotekama, kazu da je prica o sumamedu (ne 2 puta unutar 6 mjeseci iz xy razloga) ustvari samo komercijalno/marketinski potez drugih proizvodjaca. sumamed, rekose mi da se najcesce daje djeci ili osobama koje imaju slabu krvnu sliku jer "ne kvari" krvnu sliku.

ja im vjerujem jer je informacija iz nekoliko izvora iz struke. a sad da li je bilo njemu trebalo 2 puta u to ne bih da ulazim...

da budete bolje uskoro
29 sij 2009, 14:42
Mislim da je to zbog toga što je to ipak jaki antib.
29 sij 2009, 20:57
Ma hvala vam curke,ni ja ne ulazim u to da li je bilo potrebno ili ne,bolje mozda i on nego nakon 2 vrste na kraju dobije njega,samo me to zbunilo ne vise od 2 puta godišnje
30 sij 2009, 13:53
svaki je antibiotik toksican za organizam, i lijecnici prije nego ga prepisu trebali bi dobro odvagnuti kolika je korist od potencijalne stete. Sumamed je dosta toksican i nije ga uputno davati sakom i kapom, u svakom slucaju, ali ako lijecnik smatra da je azitromicin lijek kojeg treba dati bez obzira na toksicnost, onda ok.