...mislim da sam više ja doživjela šok nego maleni....Sad svaki put kad ga presvlačim digne glavu i gleda što radim (boji se da nebi dirala pišu,boli ga još). Sad ni neću dirat dok ga ne prestane bolit,a onda ćemo probat u vodi. Hvala ti...Sada je: 06 lip 2026, 08:03.
...mislim da sam više ja doživjela šok nego maleni....Sad svaki put kad ga presvlačim digne glavu i gleda što radim (boji se da nebi dirala pišu,boli ga još). Sad ni neću dirat dok ga ne prestane bolit,a onda ćemo probat u vodi. Hvala ti...

Stvarno ne znam zašto to doktori rade tako nasilno.Sva sreća,mi imamo stričeka pedijatra koji i sam ima tu stvarčicu pa zna kako su to osjetljive stvari.Zapravo o piši nismo nikad ni razgovarali.To sam nekako sama doma riješila.I znam kako ti je ,puna si dilema i pitanja.Samo se nemoj previše time opterećivcati,osobito jer je još u peleni.A ako ti pedica bude nešto prigovarala,reci joj da si tim njegova mama i odlučuješ o tome.I kako su mišljenja o toj temi oprečna pa ne želiš ništa da mu dira,ima vremena da vi to doma pomalo sami riješite.

Hvala hipo.Probat ću tako kako kažeš.Stvarno mi ga je žao vodit pedici na "trganje" a i kirurgu zasad.Ovo što je zadnji put napravila...mislim da sam više ja doživjela šok nego maleni....Sad svaki put kad ga presvlačim digne glavu i gleda što radim (boji se da nebi dirala pišu,boli ga još). Sad ni neću dirat dok ga ne prestane bolit,a onda ćemo probat u vodi. Hvala ti...
Pa ne znam,mi tu i tamo prevučemo,uvijek ide ispočetka malo teže jer se mora vježbati svakodnevno,a on ne da.Ali nisam primjetila da se nešto zaraslo.Ali svejedno je obro kad jednom kreneš čistiti ispod kožice pa iz tog razloga vježbati u vodi kod kupanja(čista voda bez kupki).Osim toga,kad već postoje te anestetske kreme,ako su već toliko ludi da to trgaju na silu,pa što onda prvo time ne namažu?I mislim da to običan pedijatar ne bi ni smio raditi,za takve probleme postoji kirurg kao zadnja opcija.

kasnije se sve normalizira.

čitala sam na netu. da ako se dopusti da zaraste napravi se ožiljak koji je puno čvršći od ove kožice.

ne brini uspjet ćeš sama,ja sam se skoro onesvijestila od straha,iskreno velim,kad sam to radila,al on se smijao,ništa ga nije boljelo jer ta kremica pomogne! poslije našprići sa sprejem koji sam napisala da ne dođe do infekcije! jučer smo se kupali i stanje je ODLIČNO

Valjda ću moći.MM neće ni blizu,veli da on to jednostavno ne može...znači moram ja 

Ali mi mame znamo instinktivno,i ako nas je i strah,ipak ćemo sve to obaviti za naše bebače što treba,zato samo polako i sigurno,uspjet ćeš!

sam u postu zaboravila to napomenuti

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.