Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Zacepljen nos

01 ožu 2010, 22:15

Bome krasno...I moj hrče noću,danju dok spava,pa čak ponekad i ovako,dok je budan.Ali nije to uvijek tako. :conf Ponekad je najnormalnije,sve super.Pa čak ni nos ne curi stalno.Kad fino prodiše na nos,onda tako i nastavi isve je ok.Ne znam ni sama,još ćemo stvarno otići na pregled kod otorinca da vidimo.I da,čula sam da se djeca preporode nakon što im izvade krajnike,onda stvarno više nisu bolesna(a do tada su jako boležljiva).Očito i moj mali spada u tu skupinu.Sva sreća pa starija curka nikad nije imala s time problema.Zapravo,s ničime! :klanja

02 ožu 2010, 09:17

Nakon ovog posta ja sam gotovo sigurna
da ti on ima poveču treču mandulu :/

02 ožu 2010, 19:18

hipo je napisao/la:Bome krasno...I moj hrče noću,danju dok spava,pa čak ponekad i ovako,dok je budan.Ali nije to uvijek tako. :conf Ponekad je najnormalnije,sve super.Pa čak ni nos ne curi stalno.Kad fino prodiše na nos,onda tako i nastavi isve je ok.Ne znam ni sama,još ćemo stvarno otići na pregled kod otorinca da vidimo.I da,čula sam da se djeca preporode nakon što im izvade krajnike,onda stvarno više nisu bolesna(a do tada su jako boležljiva).Očito i moj mali spada u tu skupinu.Sva sreća pa starija curka nikad nije imala s time problema.Zapravo,s ničime! :klanja

Filipu je stvarno operacija puno pomogla , bronhitisi se više ne javljaju , 3 mjeseca su prošla od operacije preostala 2 krajnika i za sada nije bio ni prehlađen. Inače zime su nam do sada uvijek bile teške po pitanju boleština. :/

04 ožu 2010, 00:06

Da,i ja sam gotovo sigurna da je to to,poveća mandula.Ali za sada to podnosi jako dobro,jer mu više ne špricam nosić ničime,a nekako čak i prodiše dok spava bez ičega.najprije sam mislila da je to sve od alergija na hranu,pa mu otekne sluznica.sad kad pazimo na to,nema što drugo biti nego baš mandula.A nama je prošla zima bila koma s tim bolestima,ali ova je čak i ok.Samo me eto to muči,alergije i taj nosić koji postane tako iznebuha neprohodan.Samo u zadnje vrijeme počne malo i kašljati,onako,suho,nadražajno,ali samo jednom dnevno možda,par puta se zakašlje jako i to je to.Pretpostavljam da bi i to moglo biti isto od toga,zar ne?ma jednostavno nam ne gine odlazak pedijatru,opet...

18 ožu 2010, 16:37

Pazite sad ovo ljudi;bris nosa nam nije pokazao nikakav bakcila,sve čisto,a mi popili Sumamed zbog bronhitisa i od tada je i nos prohodan,kao da nikad ničega nije bilo.Ništa mi nije jasno više :conf Pa što je onda bilo,nešto u sinusima,ili što?Jel ima netko takvih iskustava?Mi još nismo otišli na pregled za treći krajnik na koji sam počela sumnjati,a sad ne znam da li da idem,kad je sve ok,diše najnormalnije već tjedan dana,nema više ničega,nikave zapreke,nikavih šmrkljića.

18 ožu 2010, 17:33

Bakterija ti bap moe biti na trečem i tada se ne mora niti vidjeti u brisu.
Pričekaj, ide proljeće, manje virusa i svega, pa ako ne bude bolje na jesen odvedi ga otorincu.

19 ožu 2010, 19:36

Hvala IIna,baš ću tako nekako i napraviti,ako sve bude ok,nadajmo se da bude,da se neće više nosić ćepiti i da nećemo morati više muku mučiti s tim...

19 ožu 2010, 20:19

pozdrav,da i ja podjelim svoje iskustvo s vama.moj sin sada ima pet ipo godina.prošle godine u petom mj.operirao je angine i treći krajnik.prije toga popio bi po 3 antibiotika mjesečno.dva dana vrtića i bolestan.čim izaće vanka bolestan.3 upale pluća u godini dana.druga nakon mj.dana.aquamaris mi nije bio dobar.bolji je sterimar ili fiziološka otopina koja se može koristiti i kada je dijete zdravo da bi se održala vlažnost sluznice nosa.kupovala mu puste sirupe za imunitet.ampule od matične mliječi.kad je bio u bolnici zbog upale pluća radio je alergo testove.alergičan na grinje i prašinu.tako da uzima singular mini granule i flixsotide pumpicu.sve u svemu svemu čim je izvadio krajnike upale grla su se smanjile.trebalo mu je pola godine da napokon skroz očvrsne.ima 3 mj.nismo išli kod doktora.u mjesec ipo dana nadebljao se kilo ipo.dvije godine nije se bio nadebljao ni grama.da su meni bar moji roditelji izvadili krajnike,sad imam problema s njima non stop mi se gnjoje tako da ću i ja vadit ih pod hitno..............eto toliko od mene..........
Odgovori