Postao/la Esperanza999 » 29 ožu 2006, 22:15
<
>Cure,hvala vam puno puno puno puno na do
im vi
ama!<
>Sigurno su nam i one pomogle <
>Hvala i tebi JiA što si organizirala forumski susret,susret s Djeni i Tinom2 mi je toliko popravio dan da vam ne mogu opisati.<
>Marko prema specijalistu za ORL ima još uvijek jaku upalu uha i trebao je dobivati antibiotik u venu još 7 dana,ali sam naknadno saznala da je spec.koji ga je pregledao malo star i valjda preoprezan pa je pedijatrica presudila po crp-u koji je pao na 16 da upala prolazi i da ne treba više antibiotika.<
>Malo ju je za
inula Markova stolica koja je i dalje pozitivna na krv pa je nakon pregleda zvala i kirurga koji ga je pregledao.<
>Ni kirurg nije puno više mogao reći pa je pedijatrica odlučila da nas pošalje kući,nadajući se da se radi o nekoj prolaznoj ranici.<
>Za 10 dana moramo ponoviti stolicu i s tim nalazima na kontrolu.<
>Naravno da se nadam da više neće biti nikakve krvi u stolici <
>Inače Marko je prvih dana bio jako tužan i nije uopće komunicirao s doktorima a ni s drugom djecom(jedna pedijatrica je čak htjela zvati psihologa ),ali kad je pala temperatura odmah se uklopio,tamo ima prekrasne djece,svi su ga pazili i čuvali,puno se igrao pa sam na momente i zaboravljala da smo u bolnici.<
>Inače,osim što su doktori malo škrti s informacijama moram reći da su jako do
i i oni i sestre,dosta su liberalni što se tiče posjeta roditelja koji su u toj bolnici u svako doba dana do
odošli.<
>U svakom slučaju puno vam hvala za podršku,do
e vi
e koje će mi trebati i dalje,imajte nas u mislima za 10 dana da ne bude više te krvi u stolici! <
><
><
> L.23.06.2003 M 22.01.2002<i></i>