Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Re: Bruh/kila

13 kol 2011, 21:20

koliko ima bockanja prije i jede li se što prije toga ili idemo natašte

ne mogu zamislit da tin ne jede 3h :ajme

13 kol 2011, 21:52

Ide se natašte.
Prije operacije morate obaviti kks, pretragu urina, krvnu sliku, ekg, mišljenje pedijatra i anesteziologa.

Mi smo morali vaditi šavove, naša pedijatrica je vadila oba puta.

dobro silki kaže, to buđenje nakon anestezije je bolno, teško je gledati svoje dijete koje zapomaže da hoće kući, a infuzija mu teče u vene, a ono hoće iščupati iz ruke infuziju... :ajme

13 kol 2011, 22:01

nevenera je napisao/la:koliko ima bockanja prije i jede li se što prije toga ili idemo natašte

ne mogu zamislit da tin ne jede 3h :ajme

zadnje jelo je večer rije op. oko 20h. preporuča se laganija klopa. bori sam dala žgance s vrnjem.
zadnje što je pio bilo je oko 3 ujutro, i to sam si navila mob i probudila ga.
reći će ti oni točno što i kako, ne brini.
držim fige da op bude što ranije da ne čeka dugo žedan i gladan.
boro je došao na red tek oko podne :ajme

09 kol 2012, 14:58

evo i nas ovdje :place pedica sumnja uz hidrokelu da ima i preponsku kilu.
sutra idemo na pregled kod kirurga da vidimo kako i sta dalje..sva sam izvan sebe,on je jako vezan za mene,a neznam kako u nasoj bolnici ide procedura u svezi operacije.

09 kol 2012, 15:14

bit će sve ok (kažem sad s odmakom :ajme )
ja sam tad bila trudna, on je imao 2,5 godine. bili smo oboje s njim pa sam ostala ja do operacija a mm iza nje. sve je prošlo ok. malo je bio grogi kad su mu dali što je trebalo prije operacije, a mm kaže da je bio pospan i miran iza operacije. problem je bio što se morao popiškit da idemo a nije htio. na tuti je tad bio. tek navečer se popiškio. skužili smo da su mu dirali kožicu pa je to bilo zato.
trajalo je jedan dan
problem je bio oporavak. tj 2 dana je doma bio miran i ležao ali onda :nesvist do kontrole sam mislila da će nešto izletit ili popucat

09 kol 2012, 15:15

gaga, to je isti slučaj kao kod mog sina. Riješit će se to, ne brini, znam da si tužna i ne možeš vjerovati da se to baš tebi događa, ali vjeruj da ćete to sve brzo zaboraviti, a cilj je da se to što prije riješi i da nastavite dalje normalno. :hug
Traži svakako da te prime, obično je slučaj da primaju roditelja s djetetom

09 kol 2012, 19:21

Mi smo to prošli dva puta i čak i nismo mogli biti s njim ni prije ni odmah poslije operacije, ali zapravo je sve jako brzo gotovo. I nama je glavni problem (pogotovo prvi put) bio to što su mu i kožicu povukli (što je zapravo super da ne moramo i to dolaziti poslije), ali ga je to peklo, pa smo dva dana imali frku s pišanjem (dala sam mu nešto protiv bolova, pa je bilo ok)
Držim fige :)

09 kol 2012, 20:33

e bas me toga i strah da igrom slucaja nebudemo mogli biti s njim.jos sam danas na mukama,sutra cu saznat sve.dr kaze da cemo garant na operaciju,jer kao ove sto se pojave nakon 3.godine se nemogu povuci.
hvala vam na podrzci :srca

10 kol 2012, 00:20

mi smo prije 3 godine ( kako vrijeme leti) riješavali problem s hidrokelom na Rebru, došli ujutro ali se zagužvalo pa je obrađen tek oko 13h, oko 18h smo išli doma
bit će sve ok :hug

31 kol 2012, 17:54

dogovorili smo operaciju 26.9.izgleda je samo preponska kila.nadam se da ce sve proc u redu i da ce malisa ici brzo kuci

31 kol 2012, 21:04

Drži se, gaga, sve će to proći u redu, samo hrabro :hug

31 kol 2012, 21:49

Sve ce biti ok. Ne brini. Moj sin je imao operaciju pocetkom godine. Dovelismo ga u Klaicevu bolnicu u 8.00 ujutro i u 18.00 vec ga pustili doma :-)

02 lis 2012, 14:08

bok svima.. ja sam jedna mama koja je zabrinuta za svog sinčića, koji ima 17mj. pa me zanimaju iskustva sa operacijom vodene kile u Klaićevoj u mališana. da li ima ko iskustva s Klaićevom? moj dečkić mora na operaciju vodene kile i to uskoro, čim ozdravi, ima neku virozu.. pa nakon toga moramo napraviti krvnu sliku i urin i onda k anesteziologu...svi vele da nije to strašno, ali opet se brinemo.. jako je vezan uz nas.. miš mali.. kolko dugo se ostaje u bolnici?

20 lis 2012, 12:02

operacija je iza nas,i sve je proslo savrseno :joy
na kraju nam je 26.09. bila odgodjena d se prehladio pa smo dogovorili novi termin 16.10.dosli ujutro u 7,u 8 ga odvezli a u pola 10 vratili.bili smo cijelo vrijeme zajedno,a tata nam se pridruzio oko pola tri kad je zavrsio s poslom.oko 16 su nas pustili kuci.maleni je odlicno,vec od jucer ga je nemoguce smiriti,ali donekle uspijevamo u tome.skidanje konaca nam je u cetvrtaka,a kontrola kod kirurga za tri mjeseca.
puno hvala mravi za preporuku dr jer je dr stvarno odlican,a i sestre na odjelju su bile savrsene,i puno su nam olaksale boravak tamo.

20 lis 2012, 19:30

:joy :joy :joy Jako, jako mi je drago da je sve super prošlo!
Odgovori