na srebrnjaku su mu 24.4. dijagnosticirali alergiju na plijesan i reaktivnu bolest donjeg disnog trakta. preporucili i ORL obradu radi sumnje na 3. krajnik. dobio ventolin za doziranje prema potrebi.
izolirali plijesan, ali tegobe ne prestaju. nocu se gusi da je to strasno.
kupili inhalator i svaku ga vecer inhaliramo fizioloskom u koju ponekad ukapamo operil. noc jos relativno podnosljivo prodje, ali pred jutro je totalni rokenrol
u cetvrtak bili na ORL pregledu u klaicevoj kod dr. marna. krajnici nesto povecani, ali su okej i nisu za vadjenje, definitivno ga muci alergija, samo sto je vrlo lako moguce da ga osim plijesni muci jos nesto, na sto nije testiran. sluznica nosa mu je bijela i jako zadebljana, lijeva nosnica mu potpuno opstruira disanje, desna je nesto prohodnija.
dobio sirup aerius da pije pola zlicice dnevno i kao stanje bi se trebalo popraviti u iducih 7 dana. ako ni to ne pomogne onda mu trebamo u nosnice uspricavati neki sprej (ne znam sad tocno kako se zove) pa ce mu to valjda pomoci.
sirup je jucer popio treci dan i znam da sam nestrpljiva i da treba pricekati jos koji dan, ali njemu je sve gore. to je strasno za gledati, on se bacaka k'o riba na suhom, lupa glavicom o ogradu kreveta, gusi se. preksinoc je spavao kod svekrve (bez inhaliranja) i kaze mi da je uspio zaspati tek oko pola 7 ujutro, da ga je ona nosila na rukama, on se davio i malo joj je falio da ode s njim na hitnu.
ventolin mi se cini nepotrebnim u ovoj prici jer njega ne muce bronhiji, njega muci nos

ja ne znam vise kako mu pomoci, sto mi je ciniti, kuda ga odvesti, sto mu dati... a ovo je muka ziva.
ima li itko ideju sto dalje?