Sada je: 05 lip 2026, 23:00.

Pedijatar Split - preporuka

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Re: Pedijatar Split - preporuka

PostPostao/la milka » 29 tra 2013, 14:32

mi smo bili kod jedne, malo je reć očajne...flegmatične, musave...ma užas. nije me bilo briga, jer sa milim nisam odlazila, nije bilo potribe...al sa malom sam imala nekih problema, i na kraju sam se pokarala na mrtvo ime s njom (dobro je nisam poslala u materinu) i prominila pedicu
milka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rusulica » 29 tra 2013, 23:22

Nicky st je napisao/la:pametna...za Pivalicu sam čula toliko lipih stvari same hvalospjeve....al da je u nje gužva samo takva... :( nisam pametna

ma brate to mi je više ljudi reklo al evo mi smo nažalost češće u nje u zadnje vrime i mogu ti reć da se više puta desi da nema nikog nego da je gužva. zna se desit max 5 ljudi ispred mene kad je glupa ura al to pivalica odradi za 20 min. Za razliku od dr Dadić kod koje je UVIJEK gužva i koja i 2 djece obrađiva uru vrimena. Pedantna al spora a i sestra je iritantna
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Ina66 » 30 tra 2013, 07:15

rusulica je napisao/la:Za razliku od dr Dadić kod koje je UVIJEK gužva i koja i 2 djece obrađiva uru vrimena.

jesi ti to iz osobnog iskustva doživila?
mi smo kod dr Dadić, sad već s trećim djetetom, i ovo gore ne stoji. gužva je, to je točno i tako je jer je dr pretrpana, ali da dvoje djece obrađuje po sat vremena jednostavno nije istina.
odličan je dijagnostičar, topla je u odnosu s djecom i razumljiva roditeljima - sve što pedijatar treba biti
Ina66
kuhinjska fly lady

Prethodna

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.