Čula sam nedavno za ovo da je super za PMS, pa pitam jel ima koja od vas iskustva s tim? Mislim, ipak mi je važno mišljenje odavde

ovo:
http://www.biobio.hr/maca-prah-raw-200g-19929
Sada je: 22 srp 2026, 11:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

za pms uzimam ulje noćurka.
. Mnoge su hvalile i njega i macinu travu
.
U slučaju da upišete „macina trava“ izaći će vam dvije biljke: Valerijana officinalis (valerijana, odoljen) i Marrubium vulgare (marulja, tetrljan, očajnica, macina trava). Obje biljke se u narodu nazivaju macinom travom.
. 
patkica je napisao/la:Ja ga koristim, doduse, zbog podizanja energijeza pms uzimam ulje noćurka.
ulje noćurka od natural wealtha. odlično za pms i ine tegobe.
dodoli je napisao/la:VIP mama, ne znam što ti imaš protiv PMS-a, meni baš dobro dođe da se izderem na svih

pa razmutim samo u dec vode da mogu što prije progutati 
AA je napisao/la:a men'se cini da su maca prah i macina trava dvije razlicite biljke, recite mi ako grijesim![]()
"Macina trava" (Marrubium vulgare) hvaljeno je narodno sredstvo protiv ženske neplodnosti. Osim za te tegobe koristi se i za čišćenje jetre i žuči, upale grla, toniziranje i čišćenje bubrega i mjehura od pijeska, jačanje cijelog organizma...
Maca (Lepidium meyenii) biljka s područja Anda: uravnotežuje rad hormona, ublažava simptome menopauze i PMS, djeluje pozitivno na seksualnu energiju, povećava tjelesnu izdržljivost, pomaže kod neplodnosti ...
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.