“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
04 vel 2011, 16:02
E ovako je islo moje iskustvo.
Prvo smo pazili i tako sam slucajno dobila dvoje djece.
Poslije sam stavila Mirenu i bila prezadovoljna, pocetno duze krvarenje ali nakon toga super... Kad smo pozeljeli trece izvadila sam Mirenu i zatrudnila isti taj mjesec. S tom trudnocom sam imala dosta problema i preuranjeni porod ali ne znam je li zbog Mirene ili ne.
Sad samo cekam nalaze pa da je vratim i stvarno sam bez brige, rjesila je cak i moje problematicne cikluse.
Kako god sretno, svakom je nesto drugo odlicno, to je vrlo osobna stvar...
15 srp 2011, 16:24
lipe moje da vas pitam-da li je netko probao piti pilule CERAZETTE,meni ih je moj ginekolog preporučio ,smiju se piti i dok dojiš,ne sadrži estrogen,čitala sam puno o njima i ima dosta negativnih komentara,pa me zanima dal ih je

ovdje netko pio dok je dojio??jer ja sam dosta skeptična po tom pitanju jer ipak što ja pijem,to dobije moja beba preko mlijeka,
13 sij 2012, 00:13
tri mjeseca nakon poroda stavila sam spiralu "običnu" jer mi gin rekao da hormonske stavlja ženama koje obilno krvare a kod mene nije taj slučaj.nakon mjesec dana išla sam na ultrazvuk da vidi da li je dobro sjela..-navodno je! ali ja se uopće ne osjećam sigurno+ čitajući koliko žena je s njom zatrudnjelo brrr. i sad ja planiram dok prestanem dojiti nju izvaditi i vratiti se tabletama koje sam pila i 5 god prije trudnoće.No gin. mi je rekao da ne stavljam spiralu ako ju ne mislim imati minimalno,ali minimalno 3 god i sad to meni odzvanja u glavi! zašto da ju ne vadim prije 3 god?ima li tko iskustva,da ju je vadio tako brzo?