. ne boli jako ali konstantno ga osjecam i ne mogu ispruziti lijevu nogu bez da ma bar malo ne zaboli. zao mi je bas jako, jer mi je program zanimljiv i tezak taman koliko treba da mogu pratiti napredak.Sada je: 02 svi 2026, 14:16.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
. ne boli jako ali konstantno ga osjecam i ne mogu ispruziti lijevu nogu bez da ma bar malo ne zaboli. zao mi je bas jako, jer mi je program zanimljiv i tezak taman koliko treba da mogu pratiti napredak.
?

Da je lako, nije.
tješim se da sam se bar učvrstila koliko toliko...Mala Bornica je napisao/la:I ia sam bila u lidlu, na zalost prostirka vise nije bilo. Da li je dobra, da li se sklize u vlaznim uvjetima?
Kupila sam sipku za vrata.

), svaki dan drugi član obitelji. Tako da su treninzi malo na pauzi bili. Sad krećem dalje tamo gdje sam stala, možda dodam još koji tjedan prve faze ako će mi faliti.

morena je napisao/la:Helou, vidim da ste aktivne...
Mi smo obiteljski prošli tjedan odradili želučanu virozu (čitaj), svaki dan drugi član obitelji. Tako da su treninzi malo na pauzi bili. Sad krećem dalje tamo gdje sam stala, možda dodam još koji tjedan prve faze ako će mi faliti.
S obzirom da sad prvi put radim tip treninga koji se većinom bazira na statičnom dizanju utega (barem kad su ruke u pitanju), živo me zanima kakvi će rezultati biti kad završim program. Jer sad nakon godinu dana prilično redovnog vježbanja više nema drastičnih promjena kao u prvih par mjeseci kad sam krenula. Makar, nije da ciljam nešto specijalno, ja sam sebi ok. (Ali ne bi se žalila maknut ostatke celulita s guze i nogu - pitanje dali je to uopće realno očekivati i kakav bi to režim zapravo zahtijevalo...)

Mala Bornica je napisao/la:od danas sam detox programu (21 dan traje)
Pričekat ću ljeto. Prošle godine sam bila par tjedana na lchf zelenoj kuri, mogla bi opet. Ali čekam sezonu domaćeg povrća, imat ću raznolikiji jelovnik.

. trebas vidjeti moje noge 

, ali cini se da si se uhvatila u kostac s njima na vrijeme. sretno! ja sam skoro godinu dana bila bez bijelog secera, psenice i mlijeka i super mi je bilo, i lupam glavom o zid koliko sam blesava sto nisam tako i nastavila. plan je nakon detoxa nastaviti
.
i 21DF. pa sta bude...
. Suze mozda bas i ne. 
. Suze mozda bas i ne. 
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.