“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Klub žderonja, part 26.

30 ožu 2011, 11:41

jesu

30 ožu 2011, 11:45

hvala. Morat ću kupit badema.

30 ožu 2011, 11:51

mene spašavaju tako kad mi zubi zatraže da nešto izgrizu :lol . lešnici mi ne pašu, kikiriki obožavam ali izbegavam jer nemam mere. Bucine semenke takođe mogu

30 ožu 2011, 11:52

To je sve dozvoljeno?

30 ožu 2011, 12:02

:dada

Orasi, bademi, lešnici, suncokretovo i bucino seme...Limun, grejp, bobičasto voće, na proleće ćeš moći i jagode/višnje/trešnje...Ma milina...Ali čoksa je čoksa :ajme

30 ožu 2011, 13:26

Evo i mene, juce vocni dan jedva izdrzala, ne znam da mi je ikad bilo tako tesko, samo sam trazila nesto da izjedem ali sam se zadrzala na vocu :D Danas sam morala rucati oko 12.00 inace jedem oko 13.00
Od aktivnosti imam pjesacenje i voznju biciklom na posao i s posla, to je za sada to.
Juce sam probala prsluk koji nije bilo sanse zakopcati a sad ima i malo lufta, sva sam si bitna :yess

30 ožu 2011, 13:56

Bravo, Bibana :yess

30 ožu 2011, 15:04

ja se super osjećam....imam dosta energije, a krize danas nema

D: šnita DJK sa maslacem, šnita sira i malo čvaraka...kava sa kokosovim
R: pureće šnicle punjene pršutom i sirom, salata od rikule, paradajiza, jaja, feta sira, maslonovog ulja i limunovog soka......mmmmm, i na kraju dvije kokos kuglice

30 ožu 2011, 16:13

Uh, ja ne mogu toliko obilato jesti - prvo jer bi mi bilo mučno od toliko hrane a drugo jer bih tako samo natukla kile :dunno

Za ručak jedna punjena paprika i zelena salata. Za užinu sam grickala bučine semenke,verovatno ću malo uzeti i kasnije tako da će mi to biti večera.

30 ožu 2011, 17:09

Biste li vi koji se na taj LHCF način hranite podijelili sa mnom svoje rezultate? Da me informirate.

Ja sam prijepodne pojela naranču i jabuku, ručala juhu od šparoga i malo rižota do vrganja. Sad ću si napraviti neku laganu salatu pa idem predveče na hodanje.
Natačem se vodom.

30 ožu 2011, 17:15

:mah pozdrav cure

Ja jedva nadjem mira da vjezbam u stanu od djece,mama mozes mi to,mama mozes mi ovo ako kazem sacekaj,malena odma kaze pa ti vise volis masinu nego mene :hahaha

Ja navecer stalno cistim frizider,po danu mi se hrana nikad ne trazi jer sam stalno u pokretu ali nocu kad se sve smiri tada moj stomak se budi :faca

Ja bi tako da budem "punija" ali da imam cvrsto tonirano tijelo a ovako mi svi govore wow kako si smrsala a neznaju da ispod odjece je koza koja vjesi na sve strane,iako nisam smrsala naglo ali valjda takva gradja :whew

30 ožu 2011, 20:42

ja sam tek 4 dana na lchf pa mi je rano prijavit rezultate, ali za dva tjedna budem

jedem obilato jer imam puno kg za skinut i sigurna sam da kad uđem u ketozu da će se mast topiti bez obzira koliko jedem :mrgreen tako sam barem čitala i vidim po tuđim iskustvima da svi u početku jedu obilato, ali poslije se sve to normalizira i organizam traži manje
čim kile prestaju padat počinjem brojat UH i koncentrirat ću se da ne unosim više od 20g, iako ovo što ja jedem nije bogato UH tako da mislim da ih i ne unosim previše

V: dva jaja na oko i čvarci

31 ožu 2011, 08:31

Jučer sam pojela 2 kiflića :ajme
Jutros poijem kavu, nisam stigla sebi spremit doručak (nestalo mi jaja :ajme )
Treba mi neka dobra vijest, da imam motiv za dalje...

31 ožu 2011, 08:36

ja sinoć grickala čips - dovoljno dobra vest :hahaha ?

31 ožu 2011, 08:38

Mrak! :lol :lol

31 ožu 2011, 09:28

Jučer sam pojela 2 kiflića

Cijeli dan???

31 ožu 2011, 09:35

Jok, navečer :ajme Do navečer sam bila na LCHF, ali onda sam jednostavno pukla. Umor i glavobolja rezultirali su prehranom zvanom HCHF :ajme

31 ožu 2011, 09:35

Da, za celi dan je zgrešila tako što je pojela 2 kiflica :lol

Ja doručkovala dva pržena jajeta i 4 prepržene tanke šnite suvog vrata. Bez salate, nešto nisam imala inspiracije odjutros.

Elem, apro po ove dobre vesti odozgo, sinoć došla drugarica sa dečkom, oni pili vino a ja kao bila fina. Onda je mm otvorio čips :roll . Mislim, probajte zamisliti moju ruku kao u crtaćima - pođe pa se vrati, pođe pa se vrati...Na kraju je mm morao da pođe a ovi ostali, ja ne vidim belu mačku od umora ali društvo se zapilo :roll . I šta će jadna duša nego dan pusti ruku da završi u činiji...Ako nešto znači podatak da je čips na sto stigao oko 21h a da je ruka završila u činiji tek iza 23h :lol

A juče mi bio dan za bučine semenke...koje sam takođe grickala pre gostiju...Znači, kad se napakuje bilo je tu varanja i varanja :ajme

31 ožu 2011, 09:53

Jučer sam imala četiri obroka, uletile mi cure i sestra na ručak pa sam pojela za ručak maleni komadić piletine i par cvjetića karfiola, kad su svi otišli skuhala sam safalade sa jajima na salatu. Ideja je bila da ću onda to imati i danas za na posao, ali je MM noćas pojeo skoro sve :ajme tako da sam jutros pojela ostatke.
Evo jučerašnji meni:
Doručak: LCHF palačinka sa maslacem
Ručak: konzerva tune, jedan paradajz i LCHF palačinka
Ručak II: komadić piletine i malo karfiola
Večera: salata od safalade i jaja

Danas sam si ponijela na posao špinat i jaja. :mah

31 ožu 2011, 10:04

ja mislila da cijeli dan pojela SAMO dvije kiflice i ništa više :ajme

31 ožu 2011, 10:46

ja još ne griješim....jučer smo bili u gostima i pita prijateljica čime da vas ponudim...samo sam joj fino rekla da ništa ne vadi jer ništa neću jest jer nesmijem i nije vadila tako da nisam bila u iskušenju

ali iskreno ja ni nemam volju grickati, a ni potrebu ni želju.....super se osjećam

mm mi je rekao da sam dosta splasnula u licu....više nisam natečena i trbuh mi se ispuhao (ne mislim na špekec) nego nema napuhanosti i težine u želucu

D: dvije šnite DJK sa maslacem i kava sa kokosovim
R: pileća jetrica dinstana na luku sa jajima i pečena paprika.....jedva čekam ručak :gladan

31 ožu 2011, 10:58

Ja ću jetrica u subotu kad mi nema P. doma, jako ih volim :dada

Danas ili sutra ću kupiti kokos, Orca kolko si rekla da je tvoje pakiranje i koliko je koštalo?
Kaj tražim kokosovo ulje? to i nije tekuće jelda?

31 ožu 2011, 12:40

500g, 120kn, u krutom stanju ;)

slika

31 ožu 2011, 13:28

:kiss

31 ožu 2011, 14:26

Meni je celog dana muka :roll

31 ožu 2011, 15:40

Ja brojim dane kad ce napokon da bude proljece a ne samo na kalendaru :/ zeljna sam sunca,setnje a ne samo kuca-posao,posao-kuca :lol

31 ožu 2011, 16:56

Idem sutra kod mojih - 3 dana mamine kuhinje :drink

31 ožu 2011, 21:41

:yess za danas

31 ožu 2011, 22:29

sj je napisao/la::yess za danas

znači večeras nije bilo HCHF :5

01 tra 2011, 08:01

bogami ste opasne, pravo se zalaufale, svaka cast :zivili

HCHF DJK LCHF ....

ajmeeeeee ovo je svahili za mene :lol

nemam nista novo za prijaviti, sto ce reci i dalje sam dobra curica i ne zderem, nego se drzim zone :dada eh, kad jos pocnem vjezbati :alc
Odgovori