ali ne ovdje stavljat sliku, jeli tako 
Sada je: 10 ruj 2026, 19:04.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
ali ne ovdje stavljat sliku, jeli tako 

moja je kcerkica nekoliko puta nasrnula na masinu dok sam trcala u punoj brzini,znala sam ju naci na masini ,pipka dugmice
pa je vise drzimo zakljucanu i zatvorenu skroz tako da joj ne prilazi.

iako nemam trudnički trbuh nego je to moje normalno stanje.

lastavica je napisao/la:su, jel se mogu i ja pridružiti tvojim obožavateljicamaiako nemam trudnički trbuh nego je to moje normalno stanje.
Uglavnom htjela bi vježbati zbog samog vježbanja, ali ne škodi da to utječe i na manje kila

danni je napisao/la:su![]()
svi oko mene eć znaju za tebe, mog osobnog trenera i nutricionista

corazon imas neku tajnu da i ja svoj mm pokrenem,kad smo kupili traku tracao je na njoj nekoliko puta i to je to on bi radije da lezi i hrce
već sam mu zaprijetila, nema da stoji traka za ukras...a meni ti jako smeta njegovih par kila viška tako da mu nedam mira 
i 60sek mountain climbersa ( izdržim 30ak jakog intenziteta..)
Noelle je napisao/la:ja
problem su mi oni jednonožni čučnjevii 60sek mountain climbersa ( izdržim 30ak jakog intenziteta..)
ima li gdje kod nas onih timera za nabaviti? teško mi je pratiti sat na zidu...
a fotke sam već poslala Su :-), moram se još izmjeriti..

Noelle je napisao/la:problem su mi oni jednonožni čučnjevii 60sek mountain climbersa ( izdržim 30ak jakog intenziteta..)ima li gdje kod nas onih timera za nabaviti? teško mi je pratiti sat na zidu...a fotke sam već poslala Su :-), moram se još izmjeriti..

i kak ti se čini?

brigita je napisao/la:
ja si na mobitelu uključim odbrojavanje

Noelle je napisao/la:...Su, kad se to počne topiti?

Noelle je napisao/la:ma jesam, reducirala sam...izbacila sam sve prerađeno, sladolede...ne računam kalorije jedino..ali mislim da su u okviru preporučenih...ne želim još smršaviti previše...
malo me kriza strefila sad, pojela sam dva komada štrudle od jabuka ( domaće) za doručak...pms me muči :-)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.