to mi i jest jedan od problema....

Sada je: 14 ruj 2026, 01:25.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

danni je napisao/la:pa nije da uvijek jedem jer sam gladna.....
to mi i jest jedan od problema....

Što više kila, to bolje znamo što se nesmije i kako bi trebalo, a u praksi .... ode komunizam u ropotarnicu povijesti 

folne je napisao/la:Ni meni nije fin. Jučer sam radila one ranije spominjane lepinjice i one su mi skroz OK. Jutros ih koristila umjesto kruha kao pdlogu za sendvič. Odlično.

. Super
.folne je napisao/la:Lepinje od brazilskih oraščića, ako na to misliš. Ja sam ih ovaj put radila s lješnjacima i bez sira.

ivanaiv je napisao/la:folne je napisao/la:Lepinje od brazilskih oraščića, ako na to misliš. Ja sam ih ovaj put radila s lješnjacima i bez sira.
e onda recepis plizzzzzzz![]()
Jos nikako nisam pravila te kruhice ni LCHF kolace,do prve prigode
pa tu smo pisale o tim lepinjicama vec triput
nisam ih imala ni u trudnoći. pretpostavljam da je i tome uzrok kandida u crijevima. pa me sad brine LCHF jer sam se zadnji put na tom režimu zatvorila strašno, unatoč obilatim količinama zelenjave, salata u svim oblicima i kefira, jogurta i sl. kako vi stojite s tim? 

Ja to rijesavam tako sto na taste popijem 2 case mlake vode.U toku dana gledam da popijem jos litru.Vrlo je bitno da se kreces!Ako nista ja preskacem vijacu- 3 min.Skaci i bez vijace.Brzo hodaj pol sata..ista sto bi ti pokrenulo cirkulaciju i ubrzalo metabolizam.Inace treba par tj dok se tijelo nenavikne na ishranu te vrste.Stolica moze biti tvrdja,ali redovna i nikako zatvor!

ali od kad sam na LCHF imam puno manje problema sa probavom.ivanaiv je napisao/la:Dakle 14 dana LCHF-a i 6 kg manje:trio:
imam razloga za slavlje jel tako:)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.