Nevjerovatno koliko imam energije i bolje sam volje kad treniram.Ako pauziram majke mi kao da nemam kapi krvi u sebi,sva sam nikakva.
Ovako jedem kao luda pa mi bude lakse kad treniram.
Moja djeca su u skoli po cijeli dan,vikendom idem rano dok jos svi spavaju,napomenula sam da fitness radi 24 sata.
Veceras sam mislila ici sa mm ali on mi je javio ja je odbacio djecu u skolu i da mu je dosadno pa je otisao sam.
Vec ga je privuklo a on je jedan od tipova kauc/daljinski.
Znaci veceras ce biti sa djecom a ja idem.
Mada kod mene djeca nisu mala (starija je 2 srednji) i ona obozava biti sama kuci.
A plus moja mama zivi u zgradi a sama je tako da se ona rado ubaci da pomogne sa mladjom,cak mi dodje u stan i gleda jel treba sta uradit.
Zena je puna energije a sama je,voli obaveze i vec mi govori da idem na 3
Ali ja od svoje 19 god brisem guzice,umorila sam se od toga i plus mm je rijetko kuci,moram malo misliti i na sebe.
Imam osjecaj da me je ovo izvuklo iz neke vrste depresije,izbacivanja negativne energije koja se nakupila sve ove godine.
Svidjela mi se ideja da skupa idemo u fitness dok je mm kuci par dana,vjezbamo na masini jedno do drugog,smijemo se i pricamo i bas mi odgovara da budemo sami
@glo,ti si super zena i to cu ti reci milion puta!
Navika je zahebana,ja isto ludim ako nemogu ici trcati ili vjezbati ali znam da je vama teze jer su djeca manja a pomoci sa strane nema
Kod nas vecina teretana imaju cuvalice dok vjezbas,igraonice za vecu djecu. U ovaj sto ja idem nema ali i ne treba mi,malena je u skoli a poslije skole ide na karate i tamo ostaje da se igra sa djecom,to moja mama hendla.
Mi kad smo i kuci mama odma kaze ja idem po malenu u skolu jer nemoze biti sama i bez obaveza

Ako kazem ja cu,ona odma jaooo daj meni glava me boli u stanu sam cijeli dan.
Planirala sam da i nju upicem u fitness koji je iskljucivo za zene starije jer ona nije tip koji moze sjediti a i mlada je ima 55 god.
@danniJa sam svaki dan najmanje 10 sati na guzici,sjedim na poslu i jos daleko putujem na posao i kuci,ubijam se u sjedenju da se nisam pokrenula Bog zna sta bi bilo samnom.
Razumijem mame cija su djeca mala a nema bas izbora,mojima je bilo drago kad sam se pokrenula i pocela baviti necim,konstantno posao-kuca i brisanje guzica a ja to radim vec 15 god dovelo me do ludila.
Ja sam prolazila kroz pakao dok su mi djeca bila mala i sad se uopce ne osjecam lose sto ih ostavljam