“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: mirena

13 stu 2009, 23:22

Virtuallmommy je napisao/la:Moje iskustvo s Mirenom je pozitivno. Istina, prvih nekoliko mjeseci stalno mi je curkala krv što je bilo prilično iritantno, ali od onda je mrak. Uloške više ne koristim, samo dnevne i to vrlo kratko. Niš me ne boli, niti ne smeta. Opći dojam - vrlo, vrlo elegantno rješenje.

ovo potpisujem od riječi do riječi - imam je već 3,5 godine i sve ok ;)

18 stu 2009, 16:11

Meni frendica nekidan dobila te Yaz ,počela je prvu turu,pa cu ti javit kako se osjeca,ima li nuspojava i tome slično.Pila je prije Yasmin al je strahovito bolila glava,pa joj je doc preporučio ove jer su ih nahvalili na zadnjem seminaru ili štavec ovo ljeto na Brijunima :mrgreen:

18 stu 2009, 17:37

Ja sam se odlucila za mirenu i to cu iduci mjesec obavit. Par godina sam pila yasmin,ok su bile nisam imala nikakve nus pojave ali svaki dan u isto vrijeme, puno puta sam zaboravila popit.

22 tra 2010, 13:52

Evo jedno iskustvo sa mirenom, nosila sam je 5 godina , tijekom tih 5 godina imala sam nuspojave koje sam pripislivala nekim drugim uzrocima... tek kad sam je skinula , stanje mi se naglo poboljšalo opet nisam povezala o čemu se radi , pripisivala sam tu zaslugu drugim stvarima... dok je nisam nakon pauze ponovo stavila i simptomi su mi se vratili ... tek sam onda počela surfati i istažitvati nuspojave mirene, i to na stranim stranicama jer kod nas uopće toga nema...
moji problemi su bili ; teške i nepodnošljive glavobolje 1- do 2 mjesečno u trajanju 1 dana.. , pogoršan ten, izrazito mašćenje kose , korijena kose, izrazito ispadanje kose tokom cijele godine i u svako godišnje doba, bezvoljnost, gubitak libida- izrazit.. , povećana dlakavost
danas je vadim a onda ću vjerojatno stavti klasičnu.. mada ni to nije rješenje a ne znam šta je baš sam u muci..

13 ruj 2013, 19:15

Evo, poslije par godina premišljanja i ja juče stavih ovo čudo, jer osim kontracepcije imam i još jedan jako dobar razlog - obilne menstruacije uz vječitu anemiju.

To što sad hipohondar u meni zamišlja "worst case scenario" će nadam se proći brzo :lol :ajme
Odgovori