“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
13 stu 2009, 23:22
Virtuallmommy je napisao/la:Moje iskustvo s Mirenom je pozitivno. Istina, prvih nekoliko mjeseci stalno mi je curkala krv što je bilo prilično iritantno, ali od onda je mrak. Uloške više ne koristim, samo dnevne i to vrlo kratko. Niš me ne boli, niti ne smeta. Opći dojam - vrlo, vrlo elegantno rješenje.
ovo potpisujem od riječi do riječi - imam je već 3,5 godine i sve ok
18 stu 2009, 16:11
Meni frendica nekidan dobila te Yaz ,počela je prvu turu,pa cu ti javit kako se osjeca,ima li nuspojava i tome slično.Pila je prije Yasmin al je strahovito bolila glava,pa joj je doc preporučio ove jer su ih nahvalili na zadnjem seminaru ili štavec ovo ljeto na Brijunima
18 stu 2009, 17:37
Ja sam se odlucila za mirenu i to cu iduci mjesec obavit. Par godina sam pila yasmin,ok su bile nisam imala nikakve nus pojave ali svaki dan u isto vrijeme, puno puta sam zaboravila popit.
22 tra 2010, 13:52
Evo jedno iskustvo sa mirenom, nosila sam je 5 godina , tijekom tih 5 godina imala sam nuspojave koje sam pripislivala nekim drugim uzrocima... tek kad sam je skinula , stanje mi se naglo poboljšalo opet nisam povezala o čemu se radi , pripisivala sam tu zaslugu drugim stvarima... dok je nisam nakon pauze ponovo stavila i simptomi su mi se vratili ... tek sam onda počela surfati i istažitvati nuspojave mirene, i to na stranim stranicama jer kod nas uopće toga nema...
moji problemi su bili ; teške i nepodnošljive glavobolje 1- do 2 mjesečno u trajanju 1 dana.. , pogoršan ten, izrazito mašćenje kose , korijena kose, izrazito ispadanje kose tokom cijele godine i u svako godišnje doba, bezvoljnost, gubitak libida- izrazit.. , povećana dlakavost
danas je vadim a onda ću vjerojatno stavti klasičnu.. mada ni to nije rješenje a ne znam šta je baš sam u muci..
13 ruj 2013, 19:15
Evo, poslije par godina premišljanja i ja juče stavih ovo čudo, jer osim kontracepcije imam i još jedan jako dobar razlog - obilne menstruacije uz vječitu anemiju.
To što sad hipohondar u meni zamišlja "worst case scenario" će nadam se proći brzo