“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
18 ruj 2010, 12:00
ak trebaš samo t3, t4, TSH samo se prijaviš i čekaš, ponekad zna biti problem sa pretragom antiTPO jer nema sastojaka za pretragu, ja sam odustala od SVduha baš zbog toga, jer su mi cijeli 8. mjesec govorili da nemaju sastojaka!
20 ruj 2010, 22:21
da, sad gledam, imam T3, T4 i TSH
znači samo dođem i čekam
od koliko rade, kad je najbolje doć, jel se mora natašte?
išla bih sutra
20 ruj 2010, 22:32
najbolje je doći nešto prije 9 sati. do 9 primaju uputnice.
obično svi dođu rano, čim počnu s radom (počinju u 6.30), i onda ako nemaš tu sreću da si baš među prvima predao uputnicu, čekaš jako dugo.
ja sam jednom došla na red u isto vrijeme kad i žena koja je došla sat i pol nakon mene.
ne sjećam se više jel trebalo biti na tašte, a mislim da su mi rekli da da, ali više zbog toga jer svima za sve pretrage tako govore.
22 ruj 2010, 20:23
došla u pola 9, u 9 bila gotova
nisam bila natašte niti su me pitali dal jesam
nalaz za tjedan dana
hvala vam za info
23 sij 2012, 11:34
Molim pomoć ako netko zna, nova sam na ovom forumu, bolujem od dijabetesa tip 2. Nakon dugog navlačenja sa svojom dr opče prakse napokon me uputila dijabetologu u Vinogradsku...bila sam u bolnici, tamo sam bila kod dijabetologa i obavila razgovor i pregled...e sad naručena sam za 30.1 za dnevnu bolnicu, rekli su da ću dolaziti jedno 3-4 dana tamo, to znači da svaki dan idem kući? I dali netko zna što sve od pretraga rade tih 4 dana? Unaprijed zahvaljujem