“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Magic Well

19 lis 2010, 22:40

hvala,
taj mi je ipak bliži od onog u samoboru
ako se odlučim, vidimo se kod treće sprave lijevo ;)

20 lis 2010, 11:06

anlan aj se odluci pa idemo zajedno, treba mi podrska :)

20 lis 2010, 11:08

A kakva je publika tamo?? Da li su sve mlade i mršave ili ima i starih i debelih??

20 lis 2010, 11:17

kad ja dodjem sigurno ce biti debelih :mrgreen
a i mladih ;)

20 lis 2010, 11:24

palunkica je napisao/la:A kakva je publika tamo?? Da li su sve mlade i mršave ili ima i starih i debelih??

Ne znam za Miramarsku ali tamo di ja idem su stvarne žene na spravama :dada tako da se ne osjećam ni staro ni debelo ;)

20 lis 2010, 11:25

Potice, a kuda ti ideš? I koliko puta tjedno se dolazi?

20 lis 2010, 11:28

Idem na Trešnjevku i trebala bi dolaziti tri puta tjedno, ali meni to baš i ne uspjeva tako da u prosjeku ipak ispadne dva puta tjedno.

20 lis 2010, 11:31

A kakav je princip, dođeš kad i koliko hoćeš ili imaš određeno vrijeme? I koliko košta?

20 lis 2010, 11:50

Potica je napisao/la:Idem ja :dada i meni je praktično jer je kratko i mogu doći bilo kada i nisam vezana uz neku grupu ili trenera ...

Kažu u reklami
Vesela atmosfera, razgovori i dobar osjećaj podrške
a mene najviše veseli što ne moram s nikim pričati :)
vrijeme rada na spravama je određeno tako da sam možeš odraditi čitav trenig, naravno nakon što trenerice pokažu kako se to radi, a tu i tamo i isprave ako što krivo radiš.

Citiram samu sebe sa početka topica ;)
Istezanje je na strunjačama i tu možeš biti koliko želiš, imaju predložene vježbe za istezanje ali možeš raditi i one koje tebi pašu ili trebaju. :mah

Edit: cijena je 245,00 kn :mah
Zadnja izmjena: Potica; 21 lis 2010, 23:23; ukupno mijenjano 1 put/a.

21 lis 2010, 23:20

Plusic je napisao/la:anlan aj se odluci pa idemo zajedno, treba mi podrska :)

joj plusić ako ćeš čekati mene da se odlučim, skidat ćeš trudnički višak nakon četvrtog djeteta ;)
nisam baš sklona vježbanju bilo kakvog tipa, mora mi se desiti klik (za pilates mi je trebalo nekoliko godina da se odlučim, pa sam prošla sve faze od oduševljenja do totalne nezainteresiranosti, uglavnom - odahnula sam kad su ga ukinuli).
ali kad se odlučim za magic wellness - javim ti se :dada

08 lip 2012, 15:07

Ima li kakvih novih dojmova? Ja sam odlučila krenuti i u ponedjeljak idem prvi put :mrgreen
Odgovori