Sada je: 15 ruj 2026, 01:51.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

, osim ako je rijec o tome gdje ce se ici trcati.

.
ali nazalost, trenutacno sam svakog jutra u strasnim bolovima u ledjima zbog kojih ne mogu ni hodati neko vrijeme. jednom sam usprkos tome posla na trcanje, zavrsila sam gorko placuci, mm me nosio do auta 

. 

danas cu sama.

, tko nikad nije trcao niti volio trcati. Dobijes upute za sve - od tehnike trcanja, ozljeda, opreme, pa planovi priprema za razne trke ili oporavke od ozljeda ili samo rekreativno trcanje, pa razna predavanja, lijecnicke preglede. Uz to - plan priprema u skolici je tako slozen da iz treninga u trening napredujes i taj svoj napredak mozes i mjeriti - i u minutama, i u kilometrima, kondiciji, kilaži. I to je izuzetno motivirajuće. Za sve imaš koga pitati, dobijes upute bas za sve. Tvoje je samo da dođes i trcis
. I za 2 mjeseca od covjeka koji nije mogao istrcati 2 minute u komadu dođeš do 5km
. A za 4 mjeseca trcis 10km
.Hajdi je napisao/la:Pročitala sam nedavno komentar kako današnja škola djecu ne nauči trčati i to je živa istina. Zato bih rado krenula s nekom organiziranom grupom bar za početak.
i jel spada pod to i naše školovanje
) prije nego sam krenula u školu, a i moja djeca isto tako. Ne kužim ovo sa školom i trčanjem uopće. 

.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.