“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
14 tra 2011, 08:47
Danas sam cijeli dan na poslu pa sam ponjela rajčice sa feta sirom, kajgana sa trokutićima sira i 2 banane.
Po trodnevnoj je danas sam mlijeko, jaja, salate i voće.
14 tra 2011, 10:00
Moram priznati da sam prvi put pravila lchf muffin i da mi se jako dopada

. Možda mi je zanimljiviji i od DJK-a što zbog ukusa što zbog brzine pripreme
I zanimljivo je zasitan - uopšte nemam osećaj punoće u stomaku za razliku od jutara kad jedem djk pa tačno imam onaj osećaj nečeg hlebastog u stomaku
14 tra 2011, 12:28
joooj, sjetila sam se danas kako ste tu prvi put pisali za one blagdanske domćaice s cimetom, danas kad sam vidjela da je OPET neka nova (nadam se privremena

) kolekcija
domaćica INTEGRALNA aaaaj sad ću opet pratiti ovaj topik
14 tra 2011, 12:39
Ja i dalje ne padam na te kekse pa što se mene tiče možeš se ne skidati sa tom temom na ovom topiku
14 tra 2011, 14:07
Ja pisala o tim keksima
Gore greškom napisala trodnevna. Možda i nije greška.
14 tra 2011, 14:11
sj, kakva trodnevna, please?
she, sve zaboravim da pitam, kako podnosis vjezbanje? Jer kazu da kad je unos ugljikohidrata sveden na minimum malo je potesko vjezbati.
14 tra 2011, 14:29
Ma trotjedna, krivo sam napisala:
1. tjedan: po danima jedeš povrće, pa meso, riža, mlijeko, jaja, voće, meso
2. tjedan: meso i povrće -2 dana, riža i povrće, mlijeko, jaja, voće i salate 2 dana, voće, meso i povrće
3. tjedan isto kao i 1.
To se zove i dijeta 10 %
14 tra 2011, 14:33
Hvala puno, zvuci poprilicno zanimljivo

.
14 tra 2011, 15:08
U ta tri tjedna trebala bi max izgubit 10 % polazne težine. Meni je lani ta dijeta bila uspješna, sad mi ne daje baš dobre rezultate
14 tra 2011, 15:11
Kaya, ne vidim neku promenu. Valjda jer nisam na zelenoj, već jedem mlečno i orašaste a tu već ima sasvim dovoljno UH-a

Sj, bila je greška

!!! Kakva sad trodnevna i kakvo razočaravanje rezultatima

? Mislim, koliko si ti dugo slagala te kilice - hoćeš da ti ih dobra vila odnese u sekundi
14 tra 2011, 15:43
Je, je imaš pravo, posipam se pepelom. Ne jedem kruh već skoro 2 tjedna i to je
14 tra 2011, 17:36

bit ce bolje idemo hrabro naprijed
15 tra 2011, 07:51
VIPmama je napisao/la:domaćica INTEGRALNA
cuj integralna

zvuci previse zdravo da bi me privukla
sj je napisao/la: Ne jedem kruh već skoro 2 tjedna i to je

15 tra 2011, 08:07
Rezultata u centimetrima još nema, jutros testirala. Možda me drma i PMS s obzirom da me hvata i po xx dana ranije

Aj vidjet ću nakon 10 dana.
U svakom slučaju, osim možda "izleta" na Uskrs, planiram i dalje bez tjestenine i kruha
Da, imam još 2 izleta: jednu pričest i jednu krizmu u 5. mjesecu
15 tra 2011, 08:29
joj ni kod mene pomaka u cm, a kilogrami ne idu dole, nego samo grami....ali ajde bar nešto
probava mi i dalje šteka
15 tra 2011, 09:00
Probava će ti štekati još neko vreme zato ne posustaj sa lanom
Ja juče imala neki mrljavi trnening - instruktorka zaključila da je bolje smanjiti trčanje a povećati statične vežbe i onda se nisam pošteno ni oznojila

. A nešto me uhvatila i neka mlitavost sinoć, sva sam bila amorfna

. U nedelju idemo u goste i preskačem trening a onda još utorak i četvrtak pa Uskršnji praznici i ništa do 10-og maja
Doručak: verovatno tunjevina i salata - idem po neka dokumenta za decu i doručkovaću kasnije
Ručak: pržene papaline, pomfrit (za ostale), salata
Večera:
15 tra 2011, 09:05
Ponjela sam standradno jaja, feta sir i rajčicu i jednu bananu. Osim banane, sve je LCHF.
Sutra mi je voćni dan, ali bit ću na povrću. Od voća me jako boli stomak
15 tra 2011, 09:05
Cure, nemojte se meriti svaki čas

. Ja se ne merim uopšte - metar nisam uzela u ruke 2 meseca a na vagu stanem jednom u 2 sedmice i to redovno uveče kad ništa nije merodavno
Glavne zvezde vodilje neka vam budu:
sj je napisao/la:Ne jedem kruh već skoro 2 tjedna i to je

Orca je napisao/la:inače ja sam po prvi put karakter i ne brljam i nemam želju za čokoladom, a bila sam ovisna o njoj
Ma kako sporo rezultati da dolaze doći će zbog ovog
15 tra 2011, 09:11
slažem se sa she....polako ali sigurno kile i masnoće će se topi, samo treba vremena
što sporije skinemo to će nam se sporije vratiti ili nikad
ja nisam na ovoj prehrani 4,5,6, mjeseci, odlučila sam ovako se hranti zauvijek...jer mi je super...pa makar mi trebale 2-3 godine da skinem kile
jer ipak trebalo mi je 8 godina da ih natučem
15 tra 2011, 13:34
Ja na kraju doručkovala jednu žvaku

Kako papaline tek trebam čistiti ručak će biti iza 15h. Možda i njega preskočim kako sma krenula
I evo da častim što su klinci konačno završili sve popravke kod zubara
17 tra 2011, 03:50
she ovo tvoje na tanjuru izgleda mmmm:):)
Ja sam u pms,niti vjezbam niti pazim sto jedem,iz slasticarne sam donijela veliku kutiju kolaca i svako malo ukradem jedan stime da jos umocim ga u nutelu
vrijeme je uzas kisa lije,vjetar,nemogu ni u setnju,ma bit ce bolje nadoknadit cu valjda
17 tra 2011, 22:11
tjedan dana ZK i kg manje
18 tra 2011, 08:27
I ja sam jučer zbog PMS-a pojela par princeza sa šlagom
Makla se nisam s vagom, baš mi pada motivacija
18 tra 2011, 08:43
sj

ajde ajde možeš ti to
18 tra 2011, 10:46
Orca je napisao/la:tjedan dana ZK i kg manje

Bila sam dobra čitav vikend

i kilice se cijede
Baš me to veseli, tako dugo mi ništa nije išlo dolje da sam bila uvjerena da ja više ne mogu smršaviti.
Smišljam kakav ću si kolač napraviti za Uskrs

, a moram napraviti jer inače ću sigurno navaliti na one zabranjene.
18 tra 2011, 15:19
hmmm, ja sam baš pitala na forum.hr u vezi kolača
imam u planu onaj njihov čokoladni kolač, ali bi ja još preko čokoladnu LCHF kremu
18 tra 2011, 20:29
Vjerojatnu ću napraviti podlogu od LCHF kruha ali ću dodati steviju, gore ide smjesa od sira iz "Svetog grala" i gore slatako vrhnje, njamama.
Za Uskrs ću malo olabaviti ZK i preći na lagani LCHF, iza Uskrsa opet na zelenu kuru.
18 tra 2011, 22:51
potica kako ide ta krema od sv. grala?
i ja ću malo olabavit ali poslje uskrsa opet ZK
19 tra 2011, 08:22
Meni baš ne ide

Zadnje vrijeme me ubija taj PMS u kojem spoting traje od 5 do 7 dana, dok sve skupa napokon "ne krene". To je iscrpljujuće i za psihu i za organizam. Ali do ljeta bi trebala bar 4 - 5 kg ići dolje...
19 tra 2011, 10:54
Ne ide ni meni

. Jedan dan izguram, drugi pokleknem...Čim krenem da unosim više UH-a skljokam se u krevet i postanem inertna što zbog samih UH-a što zbog besa jer sam svinja

Danas sam, jelte, opet rešila da ne brljam

So far so good ali dokle ćemo čuće se, ne prećutkujem vam više ništa