Najvise sam je i uzela zbog nogu, za noge ja radim inace i s vecim tezinama, pa mislilm da ce biti ok.
Sad moram vidit koje treninge...
Sada je: 02 svi 2026, 18:39.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
ali posluziti ce...
.
. 

. Imam od bodylaba vaniliju i cokoladu.
: koji sat imas? koliko sam shvatila, zadovoljna si!? I da li ga stalno nosis ili samo kad vjezbas?

desi se
Vidim da si nabavila. Baš me zanima da li ćeš primjetiti kakav utjecaj na rezultate.

Hvala muškom dijelu obitelji koji me odlučio iseliti iz dnevne sobe i sredio mi homegym u potkrovlju 

morena je napisao/la:Ali BodyBeast i utezi daju vidljive rezultate (a bome sam počela i jesti više nego do sad - ali trudim se da to ne uključuje slatko, bijelo brašno itd., znate već-da nema "nezdravog"). Računam da to sve ide u mišiće

! Steta sto fotke otprije godinu dana (kad sam pocela vjezbati) imam samo u donjem rublju pa ne bih bas objavljivala javno
. 
Ana2010 je napisao/la:Hvala, cure! Steta sto fotke otprije godinu dana (kad sam pocela vjezbati) imam samo u donjem rublju pa ne bih bas objavljivala javno
.
Masha, ma daj, ne mogu vjerovati da nemas itekakve rezultate.
Hvala vam cure. Mislim da sve imamo rezultate, samo smo nekad previše samokritične. OK, kužim da napredujem, ali ne bi stavila fotke da me Neve nije nagovorila, jer isto prečesto valjda gledam što još "fali" i što bi trebala "doraditi", pa i propustim vidjeti što sam postigla (dok mi netko ne usmjeri pažnju).

Masha je napisao/la:Kad vas gledam kuzim koliko ja malo rezultata sa svojim vjezbanjem imam... uzas.
a vi ste motivacija samo takva

. 
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.