Počela sam sa ZK radi candide, ali mi je previše ograničenja... Tako da sad lagano uvodim mliječno - sireve, vrhnje... to mi uvelike olakšava pitanja doručka i gableca na poslu... Inače se sasvim dobro osjećam, osim što me familija čudno gleda, i malo je problematično otići k nekome na ručak. Ali neću se s tim opterećivati. Najviše mi fali što ne mogu s mužem popiti pivo, a sami ga doma kuhamo
Danas sam djeci obećala tople sendviče (treba potrošiti stari kruh, uz mene je i muž smanjio kruh, odjednom stalno imamo viška), pa ću sebi napraviti "sendviče" s podlogom od patliđana (a nadjev može isti, ribani tvrdi sir, jaja, kiselo vrhnje, šunka).

?!
ja se stvarno vodim onime da slušam kaj mi tijelo govori. Kužim da misliš da ćeš natući kile ako kreneš sada s ugljikohidratima i sigurno hoćeš ako se presvičaš ono u jednom danu. Ali ti kreni polagano. Ostani na lchf-u i ubaci samo jedan (npr jutarnji) obrok s malo ugljikohidrata ali bez proteina. Pa tako drži npr tjedan dana (svaki drugi dan) i ne povećavaj unos ugljikohidrata pa tek ako vidiš da je ok, onda dodaš tu i tamo ručak ugljikohidratasti a večeru konstantno, konstantno drži bez ugljikohidrata i nemoj se navući na grickanje i mislim da nećeš natući.
.
) jer sam u ovih par dana izgubila 0,5 kg
. Vjerojatno sam u jednom trenutku došla do točke kad više s onom količinom hrane nema skidanja, a nastavila jesti jer sam navikla (eto ti glave 
), mišići iako totalno neuvježbani nisu mlohavi - ili već kakvi mogu biti, tako da ću se ja još jednom zahvaliti svojoj genetici jer nema drugog razloga za ove benefite