Sada je: 30 tra 2026, 12:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

.

Ana2010 je napisao/la:Hvala.
Stojis u mostu i dizes se gore dolje (ko kod sklekova samo s trbuhom gore). Koma.
. most mi je dovoljno zahtjevan
a bas cu probati, zvuci mi neizvedivo. 
. Lagane tegobe s krizima i lopaticom su i dalje tu. Najvise me strah da me ne ukoci u krizima kao prije 1,5 g kad sam nekoliko dana bila nepokretna. Ne zelim si vise priustiti tu bol, a ni muzu da me mora slepat do wc-a, bilo bi glupo da se vjezbanjem dovedem u to stanje. Shvatila sam upozorenje. Nadam se da ce brzo proci.
pčelica_maja_23 je napisao/la:ima li tko problema sa trakom
naime u pilates extreeme 21 dan izgleda da imaju dulje trake od moje (DOMYOS roza)
ne mogu potpuni pokret napraviti

nevenera je napisao/la:Radit ću 2 dnevno da ne odužim s body beastom. I to samo one dane kad trčim
Imam još 6 tjedan body beast. Ako ne radim kad trčim to mi je automatski 12 tjedana. A imam plan za jesen
pčelica_maja_23 je napisao/la:Sklek u mostu je valjda triceps dipp in table position

pčelica_maja_23 je napisao/la:Morena a kako si supermen odradila na trbuhu ono u pilates fx?
Sklek u mostu je valjda triceps dipp in table position

Ana2010 je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:Sklek u mostu je valjda triceps dipp in table position
ti misliš na ovo?
ovi kod Jillian baš stanu u most - izviju leđa trbuh prema gore i onda idu rukama gore-dolje. ne mogu naći sliku.

- nek pumpa burpije ako ima vremena izmišljati opasne vježbe - s tim ne bu fulalanevenera je napisao/la:Imam plan za jesen i želim odraditi body beast do kraja.
Trčanje bi stavila, ako uspijem, one dane kad si lagani treninzi shoulders npr. Ali to samo ako bih mogla trčati ujutro
Sa nijednim vjezbama nisam imala problema osim kad radim po njenom programu. tako da od nje planiram odustati, pa sam svrljala po netu i vidjela da ima hibrid cize i 21 day fix. To mi vec pase, monoton mi cize, fale utezi, a ovako cu imati obadva trenera koja volim

), hodati, mozda malo i trcati. mozda i sklekove i trbusnjake negdje ubacim.
A čitala sam da prijelaz na takvu prehranu može biti šok za organizam i da se ne preporučuje vježbati dok se organizam ne privikne... Tak da ću vidjeti... Moram se još informirati što i kako.
Ili je zbog vremena, nemam pojma.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.