“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Orbitrekuše - zbor!

24 kol 2009, 15:19

Ma ja jednostavno mislim da imam problem ko zeezee, ako sam s otkucajima tu gdje trebam bit onda je to tako. Od prvog dana, a ne nakon stjecanja kondicije. Jel mjeriš ti otkucaje?!

Mislim da se moje srce jednostavno brže uspuhava :/ .

24 kol 2009, 15:22

Nemam mjerač otkucaja.
Uspušem se za par minuta, izvan sam svake kondicije.
Trenutačno me vode inat i volja :lol

25 kol 2009, 09:39

ja isto nemam mjerač otkucaja, al zadnja dva dana sam se počela uspuhivat laganini oko 15-te min. još uvijek ne vozim dulje od dvadeset iako osjećam da bih mogla bez problema. još da steper ubacim u igru....al kod mene to ide malo čudno-kad sam na godišnjem, onda sam na godišnjem sa svime. čekam da počnem radit, onda ću valjda punom parom jašit u sumrak na svom pastuvu od orbitreka

25 kol 2009, 09:53

zeezee :lol

Sad mi se već polako javlja ovisnost, pa si mislim dal da uvedem rundu i ujutro...

25 kol 2009, 10:08

Niiiiiiisaaaaam stiiiiigla :cigle .

A kobog nebum ni danas, dolazi mi rodbinaaaaaaaa.

25 kol 2009, 13:50

đizus breskvice svaka ti čast...ja sam stvarno prava ljenčina naspram svih vas...već dva dana ništa...danas ču se potruditi na legu bar 50-60 kom...

25 kol 2009, 14:00

ne treba vam mjerac otkucaja. ruku na zapesce ili na vrat. ako je idealno cca 130 u minuti vi brojite 20 u 10sekundi ili 11 u 5sekundi i to je to :)
a one koje imaju novi orbitrek samo naslone ruke na rucke i on sam broji ;)

jos par tjedana pa se i ja vracam na orbitrek. bas se veselim :joy

Mahima drago mi je da se razvija ovisnost :zivili

25 kol 2009, 14:33

Ja jučer u 22h zaspala s djecom i kokošima :place

26 kol 2009, 10:56

Pridruzujem vam se. :zivili

Počela jučer ujutro. Plan mi je svako jutro a ukoliko stignem i rundu navecer. Inače, ne volim vjezbati navecer, kad se organizam uspavljuje, nije mi fiziološki. jedino se ujutro bed prisiliti dići ranije no inače. :zivili

26 kol 2009, 11:31

jučer je palo prvih 5 minuta,a znoja svuda. :znoj
meni je puls bio 120 jel to ok ,inače mi je malo usporeniji.
mogla sam ja još al za prvi dan ne treba pretjerivat :naughty
plusić vidim po potpisu da si trudna ,da li i ti vježbaš :mah

26 kol 2009, 11:53

Moj orbić kaže da je aerobna zona 220-moje godine, pa od toga 65-75%.

Onda mu je fitness zona 75% do 85% mislim.

Preko toga ne bi trebalo.

26 kol 2009, 11:58

Aneri - trenutno me peru mucnine, umor, pospanost,... jedva izdrzim dan sa mojim jednogodisnjakom i bez vjezbanja ;)
ali, vjezbala sam do prije 3tjedna dok me nije uhvatilo u totalu i vjezbat cu opet cim me prodje ova faza :D

26 kol 2009, 12:06

saptacica je napisao/la:Moj orbić kaže da je aerobna zona 220-moje godine, pa od toga 65-75%.

Onda mu je fitness zona 75% do 85% mislim.

Preko toga ne bi trebalo.

biće onda to ok,jel vježbate svaki ili svako drugi dan

26 kol 2009, 12:34

prijava samo
kad dodjem u ZG prebacujem se na bicikl. Malo zelenom cestom :dada -pola sata/45min, koliko mogu ostavit Tonči mm-u.

26 kol 2009, 13:08

Ja sam sad između 10 i 15 minuta, plus malo vježbanja - nijedan dan nisam preskočila :)
Cilj mi je pola sata dnevno, svaki dan...

26 kol 2009, 13:09

ANERI je napisao/la:biće onda to ok,jel vježbate svaki ili svako drugi dan

Ja zasad samo filozofiram :mrgreen: .

26 kol 2009, 13:41

svaki dan pola sata-što orbidreka što ostaloga

jedva čekam bicikl, ovo mi je dosadno

26 kol 2009, 14:13

Mahima meni je bilo lakse kad bi npr gledala neku mi omiljenu seriju ili nesto slicno. vrijeme bi mi brze proslo a da ne bi ni skontala koliko sam vozila.

28 kol 2009, 21:41

ili i vi zabušavate kao ja ili ste nonstop na orbitreku, jerbo nitko ne prijavljuje nove uspjehe.ja dva dana sjedila za kompom navečer, a onda sam bila prestrgana za vježbanje.idem se sad kaznit duplom turom. prijavit ću se kasnije ako preživim

29 kol 2009, 09:12

ja cekam da prodje ovo razdoblje da vam se pridruzim, premda iz trenutne perspektive imam osjecaj kao da necu moci ni 5minuta vrtit.....

29 kol 2009, 13:19

...vježbam nesmiljeno :)

Voljela bih uvesti i jutarnju rundu... Vježbala sam i premorena i s glavoboljom i pospana...al odvježbam svoje.
(I krojačkim sam se metrom premjerila pa da vidim kamo to ide :mrgreen: )

30 kol 2009, 09:10

Sinoć sam premašila čarobnih 15 minuta i prvi sam se put sjajno osjećala cijelo vrijeme vježbanja :)

31 kol 2009, 12:41

Vjezbala u petak ujutro, pa stajkala jer sam isla na more, znaci nisam vozila vecernju sihtu petka, obe sihte subote te jutarnju u nedjelju. Ali sam zato plivala.

Vjezbala sam sinoc vecernji dozu i jutros. Ne mogu jos uvijek duze od 10 minuta u komadu. :lol

31 kol 2009, 12:59

na legu izdržala jučer 90 komada ali jedva danas ću 100 :D

31 kol 2009, 13:26

može pomoć..?
koja je razlika između ovog i ovog drugog leg magica
osim u cijeni naravno :mrgreen:

31 kol 2009, 13:33

meni se čine isti...al kaj ti ja znam moj izgleda isto kao i ta dva...možda nebi bilo loše da ih možeš pogledati,isprobati moj je kupljen u hervisu

01 ruj 2009, 19:32

dakle, kupila sam nešto sasvim treće
inačica leg magica, al se zove leg shaper :dada
probala sam ga i već u trgovini i mislim da će učinak biti ništa manji od onog na leg magicu jer se osjeća rad unutarnjeg dijela bedara i trbušnih mišića

e sad u akciju svaki dan

04 ruj 2009, 09:57

Počela sinoć :1 !

Dvadeset minuta i istezanje. Ajme dosade dok ti ne uđe u rutinu.

Na kojoj ste jačini? Ja prvih 6 minuta izdržala na 7, ostalo na 6 (od 10).

04 ruj 2009, 10:00

Sa vama sam od ponediljka :zivili dobila sam M i jako krvarim pa mi se ne čini pametno da krenem sa prvim vježbanjem dok imam M jer mi je baš nekako slabo, ne znam kad sam zadnji put ovoliko krvarila :/

04 ruj 2009, 13:49

viš viš, mogla bi se i ja priključiti.
ja rolam, ali bi mogla barem jutarnju šihtu opalit na orbitreku. samo mi problem dizati se ranije. ni ja nisam tip od večernjeg vježbanja, a mislim da se to baš niti ne preporuča.
javim se
Tema je zaključana