“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja-part 21.

15 pro 2009, 16:55

sj

Moj komp je taj tvoj link detektirao kao "zloćudnu stranicu".

Ela di ami misliš na ovu moju dijetu. Ja sam po cijeli dan pila nezaslađenu kamilicu.

17 pro 2009, 06:44

da mislim na tu dijetu

moze li kafa koju inace pijem bez secera i mlijeka
i mora li biti vegeta ?

17 pro 2009, 09:13

ela di ami je napisao/la:moze li kafa koju inace pijem bez secera i mlijeka

takva kafa može uz svaku dijetu :kavica

17 pro 2009, 11:48

Ne znam za sol ali ne vidim zašto bi vegeta bila zdravija ili bolja od soli kad je i ona sama veliki postotak sol.
Nisam ja baš previše pazila na te detalje.
Inače savjetujem da se namirnica strogo držite. Ja sam mršavila dnevno pola kg i jedan dan sam ostala bez zelene salate pa sam naribala kupus i pojela ga - koja greška. Osjećala sam se tako naduto i sljedeća tri dana nisam smršavila niti dkg, čak sam se pola do 1kg udebljala. Četvrti dan je opet proradila kamilica i doslovno sam se u jednom danu očistila za 1 ipo kg.
Također mislim da je bitno namirnice jesti jednu po jednu, tako su barem meni rekli a još da je malo i vježbati to bi bilo idealno. sretno i izdrži do kraja, vrijedno je muke kad se vidiš u ogledalu.

17 pro 2009, 11:56

ela, vegetu je u svakom slucaju dobro izbjegavati ;)

17 pro 2009, 15:20

hvala cure

olja, napisala sam na prethodnoj stranici da ja vegetu koristim rijetko, zahvaljujuci forumu ;)

17 pro 2009, 15:23

ela ako sam dobro pohvatala radi se o ovoj kardioloskoj?
ja sam sve pila uz nju kao i inace, znaci npr. ujutro umjesto propisanog dorucka sam ja popila svoju kavu od 2dcl mlijeka, 1zlice nescaffea i 1 zlice bianke (i 1,5zlice secera), i tijekom dana sam pila kamilicu nezasladjenu (i inace je tako pijem).
Kao sto sam vec pisala - prvi dan dijete sam pojela sladoled i to king double, znala sam vani popiti npr sok od jabuke ili slicno. nisam bas robovala dijeti ako bi mi se desilo da u to vrijeme idemo negdje ili smo u drustvu.
svejedno, unatoc tome, sam gubila na kilazi.
eh da, i ja sam drzala dijetu samo 5dana svaki mjesec :dada

17 pro 2009, 15:39

ma znam, ela, zato i kazem :dada

17 pro 2009, 16:51

ja idem do božića na kupus djetu kao prevenciju od prejedanja prije Božića :) Isprobavam nove vrste kolača pa će žrtveni degustator ovaj put biti muž

17 pro 2009, 22:11

plusic, ja ako podjem modifikovati dijetu nema nista od mene

kod mene mora biti sve ili nista

vidjecemo

22 pro 2009, 05:31

pih, nisam jos ni pocela, zezaju me ovi praznici a trebam dobiti pa nisam bas za dijete

22 pro 2009, 10:02

uh ja sam ovih dana često u noćnim pohodima........na frižider :mrgreen: a preko dana se kao čuvam i jedem žbagavu juhu od kupusa :mrgreen:

22 pro 2009, 10:07

U životu nikad nisam noću jela, to mi je strašno nešto. Eventualno, ako sam baš gladna, onda pojedem neki pseći kolačić. :lol

Uglavnom ručam oko 16 i do sutra ujutro ništa.

22 pro 2009, 11:45

to je stvarno muka ježova

22 pro 2009, 11:55

Ma, nije, moj želudac ne voli jesti prije spavanja. :)

22 pro 2009, 11:59

ma ne voli ni moj želudac jelo prije spavanja. Al ja volim :lol

24 pro 2009, 05:25

ja bih umrla kad bih zadnji put jela u 16

ja idem spavati u 1 pa nema sanse da ne ogladnim od vecere
ma ogladnim taman da vola pojedem

07 sij 2010, 08:02

da malo dignem topik nakon ovih blagdana..

Kako ste ih preživjeli? Jeste odolijevali čarima blagdanskih delicija?

Ja nisam :ne Natukla sam skoro 2 kg samo tako, al znam i zašto. Nisam prestajala stavljati sve redom u sebe :angry
Plus što nisam vježbala skoro uopće jer sam opet imala bubrežne napadaje (izlazi mi pijesak van pa umirem)

al uspjela sam skinuti, jutros je vaga pokazivala istu kilažu ko i prije blagdana :zivili

07 sij 2010, 11:12

ja nisam stala na vagu zadnja 3 mjeseca i nemam pojma šta se dešava :mrgreen:

07 sij 2010, 11:25

je Draguljče, da zgledam ko ti i meni bi bilo svejedno koliko kila imam :lol

07 sij 2010, 11:28

Tonkec pa nije baš tako :( ja fakat imam sad i guzičetinu i trbušinu, a o bedrima da ne pričam :znoj
To me jako smeta, a ne poduzimam ništa po tom pitanju :bonk
Ne mogu još uvijek ni jedne hlače koje nemaju elastina navuči na sebe, a i one koje navučem s elastinom, dole mi se pojavi picarez :lol
prestrašno i preodvratno :rolf

07 sij 2010, 11:32

joj Jew, mislim da ćemo morat ne neku kahvicu da te utješim. Mislim neću ti ništa govoriti, samo ću sjest kraj tebe :lol

07 sij 2010, 11:33

aj tonka :rolf

07 sij 2010, 11:35

premda se ne bi trebala javljati na ovu temu, ali evo me svejedno....
nisam se uopce najedala ove blagdane, stavise nisam ni osjetila da su blagdani....
ali kilaza svejedno raste i raste i raste i raste....
tjesim se da je sve OK dok god mi guzica stane u (tvoje) trapke ;)

07 sij 2010, 11:36

Plusić, al normalno da rasteš :srca trebala bi se zabrinut da nije tako :ljubav

07 sij 2010, 11:45

Ja sam se prezderavala ali doslovno :oops: , nisam ni vjezbala....
Od danas skidam 10kg, ne cekam nikakav ponedjeljak da krenem nego odmah...jednostavno moram.

07 sij 2010, 12:32

Griješilo se ovih blagdana, morat ću opet na kardiološku al ovaj put samo par dana da se vratim na stroži režim prehrane. I ja dobila 2 kg

07 sij 2010, 12:53

izgleda da je ta dvojka magični broj :/

a ništa, stigla je nova, pa ajmo u nove pobjede :1

07 sij 2010, 13:20

Ja sam prvih dana praznika došla na +2, pa onda na +1. Ne jedem puno vie nego inače, ali se ne krećem. Planirala sam izlete, šetnje i koješta, ali kiša ne prestaje padati već dva tjedna. :|

07 sij 2010, 13:27

:zivili Pozdrav svima. Evo jos jednog zderonje.

Nakon dugo skanjivanja i premisljanja, vrag je odnio salu i krenula sam na dijetu. Imam 167 cm, 68 kg- cilj mi je 5 kg dolje. MM mi se pridruzio jer je i on pretjerao s kilima, pa nam je zajedno lakse.

Nemam neku posebnu dijetu, jednostavno nastojim jesti manje. Izbacila sam kruh, sva peciva, pekarnicu, pite, slatkise i sl. Ujuturu obicno jedem zitarice s mlijekom, rucak meso i salate, vecera jabuke, zitarice i sl. Pocela sam ovaj rezim od nedjelje i nadam se da cu izdrzati.

Sretno svima :zivili
Tema je zaključana