“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
10 sij 2011, 14:24
Neznam kako je drugdje , ali mene je trenerica nakon svakog treninga masirala velikom loptom, ti se legneš na spravu , treseš se a ona te gnječi s loptom ..uff to mi je najbolji dio
10 sij 2011, 14:25
ma je, ali mene je ona "trenerica" toliko nervirala,
da sam joj ja rekla da mi ne treba, da mogu sama...
dobro je i bez lopte
dobra drenaža
10 sij 2011, 14:34
hahaha, pa gdje ti to ideš kad imaš tako ludu babu-trenericu
10 sij 2011, 14:35
što je najgore, uopće nije baba nego neka mlada cura,
ali totalno nezainteresirana
but who cares
10 sij 2011, 14:42
I mene tako masira, s pilates loptom, dok lezim na powerplate-u. Masaza traje sve skupa 5 minuta.
Ja nemam nekog velikog problema s celulitom ali zelim ojacati. Trbusni misici su mi u totalnoj komi i neke vjezbe trenutno ne mogu ni odraditi. Nadam se dakle promjeni pogotovo po tom pitanju. A to cu vidjeti kako budem bila u stanju produzavati trajanje pojedine vjezbe, sada i tih 30 sekundi ponekad jedna izdrzim.
10 sij 2011, 14:49
da... i meni su trbušni totalna koma
nažalost, bojim se da se to ovjde nešto puno može promijeniti
ja radim i gledam više nadlaktice da učvrstim
i guzu naravno
10 sij 2011, 15:08
a cuj, ja osjecam sve misice dok izvodim vjezbe tako da je ocito da oni rade, a to mi je najbitnije
10 sij 2011, 19:23
Upadam s neba
Može info, gdje idete u zg na power i kolika je cijena moze i pp ako nesmije ovako javno?
11 sij 2011, 11:53
mamma je napisao/la:Upadam s neba
Može info, gdje idete u zg na power i kolika je cijena moze i pp ako nesmije ovako javno?
Ja idem u Savsku , 500 kn 10 treninga
11 sij 2011, 13:53
Ja idem u Marticevu (Slimming club), 12 termina 900kn.
11 sij 2011, 13:57
isuse kako vam je to skupo
11 sij 2011, 17:05
baš mi je drago da smo ponovo podigle temu , ima puno korisnih informacija, celulit je ključna riječ za mene i moram priznati da mi se ova cijena od 500kn više sviđa od one od 900, ali siječanj definitivno nije mjesec u kojem si to mogu priuštiti, možda tek u ožujku ali zato sam sad barem nešto poduzela : počela sam se masirati sa beauty starom i malo reducirala prehranu
11 sij 2011, 17:52
Zna biti i na kolektivi i sl. stranicama ponuda za power plate , ja sam nedavno upiknula 12 treninga za 299 kn preko Ponude dana
13 sij 2011, 17:29
ja bila danas
sve sam bila zaboravila kako ide
pola termina mi prošlo u čitnaju uputa
ali dobro, odma me bolile ruke
13 sij 2011, 22:06
dani, kakve ti upute čitaš, pa jel nemaš trenericu...trebala bi ti svaku vježbu prvo ona pokazati
13 sij 2011, 23:11
vjerojatno misli na plakat s vjezbama koji visi pokraj powerplate-a
visi i kod nas ali svejedno trener vodi svaki trening, pokazuje i nadgleda svaku vjezbu
14 sij 2011, 11:08
ma već sam rekla da mene nerviraju "trenerice" koje to uopće nisu
uglavnom, evo jutros ponosno uživam u svojoj boli
mišići, salo, kosti....sve me boli
14 sij 2011, 12:06
Dani , a koliko tebe košta power plate trening ..vidim da si napisala da je ovo naše skupo, jel ima gdje jeftinije od ovih mojih 500 kn za 10 treninga?

uff, sad sam skužila da si u Mostaru
14 sij 2011, 12:43
da
bar neka prednost od njega
12 termina= 250 kn hi hi hi hihi
14 sij 2011, 22:25
ajoooj blago ti se
18 sij 2011, 15:47
tek drugi put danas
ali sad idem punom parom
18 sij 2011, 15:48
moras ici cesce, kazu da je dan pauze izmedju idealan
18 sij 2011, 17:37
ma idem već sutra
a tek sad vidim tanja da ja i ti imamo imenjake
a skoro i vršnjake
24 sij 2011, 13:34
idete li vi cure
ja u petak svaku vježbu radila po 45 sek
24 sij 2011, 14:25
Ja idem redovito, 3 puta tjedno. Jutros sam bila 8 put.
45 sekundi radim samo vjezbe za trbuh i to ne sve, jer neke ionako jedva 30 sec. izdrzim.
Tako da si ti jako brzo presla na 45 sekundi. Jesi li sigurna da pravilno izvodis vjezbe? Ili si super natrenirana

.
Ne radim uvijek iste vjezbe, pogotovo za noge mjenjam (odnosno trenerica mi mjenja) i za trbuh smo dodali par novih.
Imam upaljen jedan misic na trbuhu, bas me boli do neizdrzivosti kod odredjenih vjezbi. Na nogama vec vidim promjene ali noge su mi i inace najbolje stojece.
24 sij 2011, 14:42
meni nikako nije jasno kako osjećaš trbušne
ja ih nikad ne osjetim.
redovito me bole ruke i noge, ali trbuh nikad
radim one klasične trbušnjake na PP-u, i to njih na "low"
pa one sa laktovim ana njemu, i one bočne
ne mogu sad naći plakat vježbi na net-u
24 sij 2011, 14:48
ja za trbuh radim bager i obrnuti bager, cik-cak, bicikl (to su sve vjezbe gdje se rukama drzis za PP a noge su ti u zraku), kratke trbusnjake (ono s dignutim nogama pod kutem 90 i ruke ispruzene), dvije vjezbe za bocne misice (te mi nisu tako teske), povlacenje pilates lopte pod tijelo trbusnim misicima, povlacenje PP pod sebe u stavu za sklekove... ima dakle tih vjezbi puno.
Meni su trbusni misici najlabaviji zato ih i najvise osjecam.
Mozda su tebi najjaci, a mozda ne izvodis vjezbe pravilno.
24 sij 2011, 15:01
ne, nisu mi najjači
i ne, ne izvodim ih pogrešno
nego tek sad kužim da ih ne izvodim ni pola kao ti
meni je samo pokazivala da radim te kratke (klasične)
i one bočne (oni su meni najteži

) i te u stavu za sklekove.
ove moje očito ne znaju za nikakve druge varijacije.
morat ću naći neku stranicu za sama neći još neke vježbe
24 sij 2011, 15:05
možda sam trebala pročitati topik prije nego što sam nadobudno krenula s 60 sek i pitala se zašto mi nogwe otpadaju
24 sij 2011, 15:21
Lena, ti isto vjezbas sama? Ne stoji trenerica uz tebe i pokazuje ti vjezbe?
Ja necu do 60sek. dogurati jos neko vrijeme, a zapravo za noge ni ne zelim, one su mi ionako vec dosta misicave.
Mene su pitali prije pocetka kad sam zadnji put vjezbala

i stavili me na 30sec. za sve. Nakon 7 puta neke vjezbe za trbusne misice su mi produzili na 45sec. Ja nista ne radim na toj spravi sama nego mi trenerica odredjuje sve vjezbe , dozira vrijeme i jacinu tih vibracija.
Mislim, meni su trbusnjaci zaista u banani, razdvojeni i potpuno neaktivni jedno 2 godine.