“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
04 ruj 2014, 00:07
Meni su otkrovenje prosle godine bili Pearl tamponi s aplikatorom, stvarno glatko ide, jedino se kao leptir sire za razliku od ob. rijetko ih koristim, na moru. Ulosci obicno Naturella i ponekad Allways, Libresse su mi znali na sve strane probit...
04 ruj 2014, 16:24
Sve sam ja to kupila i o b i pearl i librese

jos samo kaj jos cekam mengu

da isprobam. Opskrbljena sam ko dm
04 ruj 2014, 20:19
DA, morat ces tablicu u exelu napraviti i voditi evidenciju da znas sta da ponovo kupis

.
05 ruj 2014, 14:27
Pazi sad kad ispadne da sam trudna
05 ruj 2014, 14:29
i nosiš trojke
05 ruj 2014, 17:19
:Smajlickojisipucauglavu
05 vel 2015, 09:39
Koji bi ulosci bili dobri bez krilca ultratanki za jaku mengu dobri? Znaci oni od 2-3 mm a da dobro drzi ljepilo .
05 vel 2015, 10:15
meni nijedni bez krilca ne valjaju

nisam pomogla, jelda?
05 vel 2015, 10:29
zašto, o zašto, bi netko želio uloške BEZ krila!? ne kužim, pa to je jedan od najbolji izuma ikad!
05 vel 2015, 10:52
da li ce ti dijete izabrati krilca, tampone ili kaj nije na tebi nego na njoj tak da ono kaj se tebi čini mrak njoj bude bezveze. Osim toga ne padaj unapast pokupovati sad pol dućana jer nije stvar u tome da njoj uložak ne odgovora nego je stvar da se nije navikla i da ju uložak smeta.
Osim toga za početak su ti ok i tzv ulošci s normalnim upijanjem koji nisu tak debeli.
Nas tri doma koristimo svaka svoje ali to ne znači da ne uzimamo i jedna od druge

Koristimo ultra debele klasične za noć, bijele one tanke normalne Libresse za dan, one papirante uloške kaj nemaju krilca iz Mullera (za poslije poroda) a veća je već koristila i tampone za nastup

Jedini koji nemaju krilca a ultra su tanki su ti tzv dnevni ulošci, oni koji služe za zaštitu gaćica. Mislim da imaš baš u DM-u duljina normalna, a jako su tanki, ali ne drže bog zna kaj.
05 vel 2015, 10:53
Zato sto se 12 godisnjakinja sva zalijepi s krilcima ,pa se krilca zalijepe jedan za drugi i tak, jako su joj nespretni..
05 vel 2015, 10:58
Nisu joj neudobni vec se sva spetlja i zalijepi , pa ih dobro ne pricvrsti i tak. Uglavnom zeli bez krilca jer je probala moje jessa bez krila za inkontinenciju i ti su super. Htjela bi neke tak dadobro drze a da super upijaju dane mora u skoli mijenjat nuzno.
05 vel 2015, 11:00
Moja P ti je dobila s 10 godina. Do sad je isprobala par vrsta i stali smo na naturella night s krilcima, a te i ja koristim i ukokali smo 2 muhe jednim potezom
to ti je individualno.
05 vel 2015, 11:00
Moja P ti je dobila s 10 godina. Do sad je isprobala par vrsta i stali smo na naturella night s krilcima, a te i ja koristim i ukokali smo 2 muhe jednim potezom
to ti je individualno.
05 vel 2015, 14:03
ma to i mislim da je neudobno da se pokelji i ne zna kaj s time. Polako bude se ispraksirala.
Kad se ja sjetim mojih pocetaka

Znala sam krivo okrenuti ulozak

a kad su poceli oni s lijepljenjem nije mi se jednom desilo da sam se sva polijepila i izdepilirala
07 vel 2015, 18:35
Kakvi suvto papirnati iz muellera?
08 vel 2015, 22:46
pa jao

nisu ta ljepila takav problem. . kupujemo u zadnje vrijeme one od konzum robne marke.
naturela ima i te bez krilca. ali neučinkovito je to meni skroz...
naravoučenije - te bez krila joj nisam ni nudila

možda jedino da joj uz njih ponudim one plastične gaće što smo mi nosile u osamdesetima
09 vel 2015, 10:21
VIPka nisu stvarno papirani nego imaju onaj omotač kao da je papirnat, nisu plastični ko Always. Meni su super iako nemaju krilca. Duchesse ili tako nekako se zovu. Iskreno nisam primijetila razliku izmedju njih i onih ulozaka kaj ih u Bio i Bio prodaju. Meni su i jedni i drugi super.
Ajme Kima nemoj me ni sjećati na to

Ja sam doduše moji curama savjetovala da nose duple gaće da im noću čvršće na mjestu drži.
09 vel 2015, 10:26
Kima, od tebe sam očekivala mooncup, ništa manje.
22 ožu 2015, 18:53
kimama1 je napisao/la:naravoučenije - te bez krila joj nisam ni nudila

možda jedino da joj uz njih ponudim one plastične gaće što smo mi nosile u osamdesetima

Moja je nedavno dobila i isprobala je sve s krilcima i bez krilaca i meke i debele i svasta nesto... Naj su joj libresse za noc one skroz duge i za dan produzene, s krilcima. Isto se sva pokeljila prvi, drugi dan, ali sad je vec ispraksirana. I bas sam joj pricala kako sam ja nosila ove plasticne gace

pa je crkla od smijeha, ali zakljucila da bi joj dobro doslo jer joj stalno negdje iscuri koliko god dugacki ulozak bio.
23 ožu 2015, 13:18
vec godinu ipo koristim platnene menstrualne uloske i nema te sile koja bi me natrala da se vratim na ducansku plastiku.
23 ožu 2015, 13:23
pinky je napisao/la:vec godinu ipo koristim platnene menstrualne uloske i nema te sile koja bi me natrala da se vratim na ducansku plastiku.
potpis
ja ih koristim vec 6 godina, pocela sam nakon prvog poroda
i od onda nikada ni gljivica ni upala, preporodila sam se
23 ožu 2015, 13:33
kak se to pere. predpranje, pa sa galseifeom se izriba?
koliko ih dnevno utrošiš?
što ak oti ide jako drugi dan, ja koristim i debeli sa krilima i tampon čitav dan i noć tijekom drugog dana.
ima li nade za mene?
23 ožu 2015, 14:01
naravno da ima nade za tebe
ja ih nakon koristenja nasapunam/ naspricam nekin sredstvom za fleke i operem hladnom vodom
kad ih skupim vise stavim ih prati na 60 i sve ode
najvise koristim nocne, oni su najveci i ne propuste, imaju krilca
ne znam koliko ih dnevno potrosim, nisam mengu imala skoro godinu dana
sada, nakon poroda sam ih mijenjala svaka 3 sata...recimo 5-6 dnevno
kako kada
dvadesetak mi ih je dovoljno, ali ja ih susim u susilici, pa ih i ne uspijem sve potrositi
23 ožu 2015, 16:09
Gdje ste kupovali platnene? Koje? Kakve?
Ne vjerujem da bi mi bili ok za izljeve prvih dana, ali pred kraj bi mi dobro došle. A i dnevni platneni, da minimiziram tu plastiku
23 ožu 2015, 17:21
Ja dnevne uloške ne koristim jer mi u biti nisu ni potrebni, znam uzeti one neke ultra tanke Libresse So Slim (u onoj žuto-zelenkastoj kartonskoj kutiji) pa ih koristim zadnji dan M ili onaj dan kad je očekujem.
Jako su tanki, prozračni i tako mekani da ti se čini kao da ih u biti ni nemaš.
Sad, u trudnoći, koristim Utrogestane i tu već zna biti iscjetka, ali ne koristim nikakve uloške da mi koža diše već radije promijenim gaćice par puta dnevno ako je potrebno (i tako sam većinom doma).
Čini mi se da nitko nije spominjao (osim mene) da koristi one uloške Natura Femina od Tosame (kupim ih u dm-a), toliko su ugodni i prirodni da mi pored njih ne pada ni na kraj pameti gnjaviti se s platnenima (a ja zbilja ne trpim umjetne materijale), definitivno najbolji ulošci po mom mišljenju

jedina im je mana cijena, zbilja su skuplji od prosjeka
Ako nisam u blizini dm-a, a trebam uloške dosta su mi dobri Lola Lady Ultra Normal (ugodni za kožu i tanki s krilcima ofkors - da ih se ne pobrka s istoimenim za rodilje

)
Edit: već pisah na ovu temu, ali vidim da nitko ne spominje te Natura Femina, a meni su pravo otkriće, pa sam ih morala ponovo spomeniti
03 sij 2016, 21:00
Gdje ima tampona tosama il kojih drugih mini s aplikatorom za kupit?
04 sij 2016, 13:06
mueller, o.b. ali nema uvijek
08 sij 2016, 20:29
Vipka ak ikad naides kupi mi pliz, ali samo mini s aplikatorom, ob il tosama , za cure mi treba.
09 sij 2016, 09:42
Moze al sad ih vec dugo nisam vidjela