Sada je: 30 tra 2026, 12:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Masha je napisao/la:Meni je sad Sagi![]()
![]()
Navikla sam se. Ne presereva se, nego se kod njega radi.
pčelica_maja_23 je napisao/la:koji je chisel trening najgori ti bio u smislu da podsjeća na sistem cardio u 21 fix i 21 fx ?
Na kraju nisam bila sposobna odraditi pliometrički dio vježbe
Opravdat ću se da sam večer prije bila na svadbi, što bih isto uračunala kao Leg day 

)
.
.
. 2 iste runde po neznam koliko vjezbi, nisam cula a brojala jos manje. dosta je dinamicno, po minutu se radi ali su pauze kratke, 15tak sekundi. uglavnom noge i trbusnjaci. a puno lakse od lower fixa (i obicnog i extreme, da ne govorimo da je lakse od barre legs). opci dojam: nakon pola sata vjezbanja bila sam kvalitetno znojna a ne premorena. tako da sam dobro izabrala
. 
Prekjučer sam odradila Masters cardio + Hammer Leg, jučer nisam vježbala, ali sam otišla na vožnju biciklom. D. mi je iza u sjedalici služio kao dodatno opterećenje od 13,5 kg
Kad smo se vratili doma noge su mi bile gumene pa sam zaključila da ću to računati pod cardio

Masha je napisao/la:Ja sam na Hammeru W2. Danas mi je rest day.
Cure moje, ja dosla na 61kgBedre mi buknule, mm mi izmjerio 4 cm vise u ramenima. Nisam zadovoljna trbuhom jer mi se nekako cini da sam se i tu prosirila. Ne jedem nista vise od svoje uobicajane prehrane i jednog proteinskog sejka dnevno. Mislim, ok, ionako mi fali kilaze ali me strah da nesto krivo radim.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.