Sada je: 06 lip 2026, 01:04.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Da je sve drugo papilova.Daniela32 je napisao/la:Od srca preporuka za maskaru (tko voli Definicils od Lancomea), ali dodajte funtu ipo poštarine: http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0 ... ductdetail
Dođe za tjedan dana, vrhunska!
. Imala sam ultra masnu kožu i izražajne bore oko očiju od srednje škole.
Trini je napisao/la:Danijela, dokazano je da ljudi s takvom kozom imaju puno manje bora. Moja mama ima takvu kozu, bas sam je jucer promatrala, sa 66 godina skoro uopce nema bore, osim jednu izmedju obrva (doduse, ima i nesto kila viska). A od krema koristi samo neke vuglaris, biljne i sl.
).

Rimaithor je napisao/la:Bubice, s masnom kožom u paketu dolaze i proširene pore, akne i mašćoba

ja imam masnu kožu, a nisam nikad imala akne, tu i tamo koji prištić
pa možda nisam najbolji primjer
)

jako je gusto i tesko se razmazuje, i iz toga razloga ne skida bas dobro sminku.

milka je napisao/la:ja imam suhu kožu i kupujem kremu protiv bora iz ljekarne. onu koju oni rade. prezadovoljna sam. a krema košta 28 kn

milka je napisao/la:a ovisi koja je ljekarna heheh
ovde u St je Antirid krema. znači uđeš u apoteku ikažeš ja bih kremu za suhu kožu koju vi pravite

Vindaloo je napisao/la:dakle mlijeko za čišćenje lice njet.
najradije bih ga bacila
koje bacanje novca
jedino mi je premasna za svakodnevnu upotrebu nego je tu i tamo stavim kao noćnu.Vindaloo je napisao/la:teta mi se kune u nikel kremu protiv bora oko očiju.
i meni predivno mirišiVindaloo je napisao/la:iskoristi ga kao losion za tijelo
ali samo kao putno pakiranje, tj. istisnem malo u jednu zgodnu bočicu s pumpicom od lushapalunkica je napisao/la:newmom, koju BB kremu koristiš?

isto bacanje novca
tj. ne radi ništa više ni bolje od nekih jeftinijih krema za oko očiju 
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.