“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Žderonje ponovo žderu

06 vel 2013, 22:28

Bravo marinova mama :buket . Drzim fige.

06 vel 2013, 22:57

she,da o tome ti i govorim,ista sam tvoja svekrva,danju nista ne jedem a zato nocu frizider nikad i ne zatvaram :nata
marinovamama bravo,samo tako nastavi.5kg je i vise nego odlicno.Samo polako kg po kg i zdravije je a i tijelo izgleda bolje.Nekad davno sam naglo smrsala,rekla sma nikad vise.Izgleda sam kao grob sa kozom koja je visila na sve strane.

07 vel 2013, 09:20

marinovamama- BRAVO :joy

Ja nikad nisam jela navečer, ne jedem grickalice, kekse ne volim, ne pijem sokove ni alkohol, ne jedem junk, i masno, a opet sam bila natukla 97 kila. :ajme
Sve isključivo zbog kruha tj ugljikohidrata.

Znači jedino sam u prehrani maknula njih ( no nisam bila na Dukanu, jela sam mlijeko i mliječno, voće i povrće cijelo vrijeme i min. UH dobivala tako, no zato nisam bila umorna i super sam se ustvari osjećala) i kile krenule dolje, cc 5 tjedno ispočetka. Doduše počela sam i vježbati, no i kad sam otišla na GO 3.5 tjedna i nisam vježbala kile su takvim načinom prehrane išle dolje i dalje.
Sad sam na 73 na 172 cm visine, godinica 37 friško navršenih, BMI mi je napokon normalan. :joy :rodj
Špeka imam još u trbuhu i oko prsa-leđa :ajme , guzice i bedara nemam no to mi nikad i nisu bile kritične zone.
Imam cilj skinuti još cc 5 kila, problem je što ti ostaci s trbuha ne idu, a mršavi mi lice, noge, guza, prsa :basnecu , kosti ispod vrata mi strše. :zub
Celulita imam naravno, no :whew

Prihvatila sam taj režim pod normalan pa kolko ode i dalje ode, ne zamaram se previše, pojedem sad već i nešto UH s vremena na vrijeme, npr kruh putar i pekmez za doručak :zub kad mi dodje ili malo krumpira za ručak ili kolače kad smo na nekom rođendanu.

07 vel 2013, 10:09

Mene UH uspavljuju :roll . Da mi neko da npr burek za doručak prespavala bih celi dan :roll . Tačno se vidi drastični pomak u raspoloženju i energiji u danima kad ih jedem odnosno ne jedem.

Ali ne mogu ih ful izbaciti nikako. Hleb izbegavam kad god mogu za ručak, izbegavam peciva i sendviče, za doručak forsiram ovsene sa voćem ali opet se provuče nešto slatko, krompir, pirinač, špagete, kokice...Ali, Bože moj, kako može biti ovo je odlično.

07 vel 2013, 10:17

Da da i mene uspavljuju, dan mi je trajao do iza ručka ,kasnije sam bila gotova mada sam većinu UH pojela do ručka. :znoj

07 vel 2013, 13:45

Za početak, odrekla sam se peciva. Jela sam uglavnom radnim danom, ujutro, kad krenem na posal. I to je teško zamijeniti nečim drugim, jer ja nemam vrimena, a ni novaca spremati neke alternativne lipe stvarčice. Pokušavam ne jesti i musli, kruh ionako malo jedem (samo ako je čorbasti ručak). Manistru i rižu svesti na minimum.

Krumpir... mislim da se toga neću moći odreći. Sve ostalo normalno. No, pojačala sam kretanje, hodam kad god uspijem.

07 vel 2013, 13:54

Ja ne jedem musli već ovsene pa u njih stavljam šta mi je po volji - obično jabuku na kockice i kašiku mešavine lešnika, badema i grožđica, na sve to cimet i muškatni orah za aromu. Ili ih skuvam u kašu pa dodam smrznute maline - dok se one odlede i kaša se ohladi i nabubri

Musli generalno imaju previše šećera :dunno . Svi odreda, naročito oni čoko i crunch

07 vel 2013, 14:20

Ja ne jedem ni zobene ni pahuljice ikakve, nikad mi to nije sjelo, pogotovo u kombinaciji s voćem. S čokoladom bi možda prošlo. :lol
Meni su kruh i sve vrste peciva (osim lisnatog na sreću) bili zakon.

Ustvari mi najviše i smetaju tijesta s kvascem i to pojedem samo ak radim pizzu, ili ak odemo na pizzu. :lol Što i nije prečesto,jednom u dva mjeseca možda. (i onda mi je to i ručak i večera, nikako samo večera ili ono ajd tu smo pa da pojedemo makar nismo gladni :roll :p

Ali jedem vučeno tijesto(tu ionako ima više nadjeva nego tjesta), i palačinke. Njima ne mogu odoliti. :ajme I one su mi ustvari jedini porok. No ni njih ne jedem prečesto pa ispada i to OK. :dunno

07 vel 2013, 14:38

Napraviš palačinke sa heljdinim brašnom i onda kažeš kako ti to zbog heljde jedeš a ne zbog slatkog :lol

07 vel 2013, 14:58

Meni je musli glavna dijetalna namirnica. Kad planiram dijetu prvo njega kupim :p

07 vel 2013, 15:56

Jutro curke :coffy
Nisam znala da UH uspavljuju?Ja imam energije za poludjeti i to mi strasno ide na zivce.Poslije dugog dana,obaveza i fitnesa ja se jos uvijek prevrcem po krevetu do kasno u noc,nemogu zaspati i ne sjecam se kad sam zadnji put zijevala :/
Ja bi trebala nekog profesionalca da mi pokaze kako se mrsa i vjezba.Moje mrsavljenje je grozno,izgubim svu kilazu(nepotrebnu) u gornjem dijelu tijelu i izgledam kao kostur dok donji dio ni makac :gaah
Mjerila sam cesto butine,tj noge i poslije gubljenja 2-3 kg noge su jos uvijek bile iste.Nebi to meni toliko islo na zivce da mogu naci traperice kao covjek,nego ako nadjem da mi mogu u nogama u struku su mi ogromne :|

07 vel 2013, 15:59

bubice traži levis curve :mrgreen

07 vel 2013, 20:16

Folne :kiss
Nemam bas levis shopa blizu ali budem potrazila.Nema sanse da mogu ista kupiti online bez da prvo probam :plavusa
Tek je 12 sati kod mene,jedna kruska je pojedena i to jedva.Sta ce biti veceras pitam se ja!
Sinoc nisam vecerala :nata

08 vel 2013, 10:34

ja pazim ova 2 dana, i odmah 800 g manje :lol
zanima me samo koliko će ovo paženje trajat :p
nisam jela baš kruha, niti slatko.
ujutro banana, marenda oko 10:30 samo salam i sir i jogurt,
pa oko 13:00 naranča,
doma ručak oko 16:30 pohani pileći filet i kajgana
nadalje sjemenke suncokreta i zalijevanje mlijekom u međuvremenu. :lol
nije mi uopće bilo teško, za ne vjerovat ...
kad bi barem svaki dan bio ovakav :lebdi

08 vel 2013, 13:26

Nakon deset dana proteina :whew jučer bio PRVI dan s povrćem!!!
:rodj :joy :zivili
Sa koliko sam nježnosti i ljubavi pripravila kaulić i tikvice na lešo - neću van ni pričat!
Danas - salata sa piletinom - fantastično!
A od brojki - imam još jedan manje :faca

I, da, HVALA vam što me dižete i kada padnem (u depresiju)

08 vel 2013, 14:44

marinovamama - :yess , sad ćeš cijeniti povrće. :lol

bubica- :/ kod mene obratno, ak mi pašu u struku onda su mi prevelike u guzici i bokovima :gaah a ne volim da me gore stežu pa mi skoči špek preko ruba kad sjednem to mi je groooozno. Uh
Evo ove koje sad imam treba uzeti sa svake strane u nogama za dobrih 5 prstiju :ajme sad se još švercam, jakne duge i tako to pa nosim prevelike, ali već me panika hvata jer naći model koji mi paše nemoguća misija. Jedne sam odnijela šnajderici na sužavanje pa ću i ostale ak budu ok. :dunno
I sva sam ustvari sretna jer je sala sve manje i onda mi jučer neka napirlitana dugonoga u dućanu da, kao za mene jelte, traperice koje nisam mogla navući ni do koljena i čudi se kak to, pa dala mi je najveće. Ma mojme :nesvist :gaah
Pa me čula malo i tak :kima :gaah

08 vel 2013, 14:57

teutonija za tebe su Salsinine trapke

Push-in (Secret)
Designed for real women with real curves, Salsa created Secret- a pair of jeans with a triple effect: push-in effect that slims down the abdominal area, tummy tuck effect that shapes the waist and the push-up effect that highlights the curves. Secret provide the most incredibly slimming effect.

Ja bi zapravo traperica prodavat trebala :hahaha

08 vel 2013, 15:21

folne je napisao/la:teutonija za tebe su Salsinine trapke

Push-in (Secret)
Designed for real women with real curves, Salsa created Secret- a pair of jeans with a triple effect: push-in effect that slims down the abdominal area, tummy tuck effect that shapes the waist and the push-up effect that highlights the curves. Secret provide the most incredibly slimming effect.

Ja bi zapravo traperica prodavat trebala :hahaha

:lol nisam vec dugi nasla si dobre traperice, bas bi dobro dosao savjetnik za traperice :lol

Zadnjih par dana sam bas disciplinirana stomss hrane tice, jedem fino i ne previse, drzimse hl rezima i nije mi tesko (pljucpljucpljuc). Ali nekih stvari se nisam odrekla nego svela na minimimum, radije cu tako nego da mi bude tesko pa da odustanem.

08 vel 2013, 15:35

teutonija za tebe su Salsinine trapke
još samo za mene :plavusa reci di to ima? :zub

08 vel 2013, 15:58

folne, savjetnica za traperice :lol

08 vel 2013, 15:59

U Salsinim dućanima, West Gate, recimo.

08 vel 2013, 16:04

Nikad čula :plavusa
Pogledat ću . :kiss

Dućan se zove Salsa? :plavusa

08 vel 2013, 16:17

Da, salsa. Imaju bas lijepih stvari, redovno ulazim i nis ne kupim, nikako da nadjem nesto po svojoj mjeri.

08 vel 2013, 16:25

A jel imaju oni većih brojeva, folne ti znaš poprilici koji meni treba?

08 vel 2013, 16:37

Pal, kaj ti je. Ofkors da nemaju. :lol

08 vel 2013, 16:38

Hebate, pa za kog onda rade slimming traperice? Za one od 50 kila?

08 vel 2013, 16:44

A za one od 55 koje bi htjele izgledati kao da imaju 50 :lol

08 vel 2013, 16:48

folne je napisao/la:A za one od 55 koje bi htjele izgledati kao da imaju 50 :lol

Ta sam :lol al mi Salsine trapke stoje ko piletu sise. Užas. :ajme

08 vel 2013, 17:43

Uzivancija vas je citati :hahaha
Folne,stvarno si majstor za trapke,jos da skontamo kakvi su to ducani :lol
Mene nesto zanima,kako to da zivim u zemlji od 80% debelih ljudi,ovdje ne mislim 10-20 kg viska,ovdje se prica o 100 kg viska a kad udjes u ducan sva im je odjeca za mrsave.Pa dobro,gdje su ti mrsavi ljudi?

08 vel 2013, 17:50

folne je napisao/la:A za one od 55 koje bi htjele izgledati kao da imaju 50 :lol

:hahaha
Ako ista mrzim,to je slauf kad izleti ispod 2 broja manjih trapki :hahaha
Odgovori