Sada je: 05 lip 2026, 21:53.

Trebam savjet!

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Trebam savjet!

PostPostao/la Carlito » 22 ožu 2010, 00:35

Drage moje, trebam vasa strucna misljenja i savjete. Evo ovako, 11.2 sam bila kod ginekologa na pregledu, radila papa test i briseve i sve bilo odlicno. Mjesec dana poslje (oko 10.3.) trebala sam dobiti menstruaciju. Medjutim nije bilo prave menstruacije nego smedji iscjedak, onako kao sukrvica i trajao je 5 dana. Inace pijem kontracepcijske pilule. Zvala sam ginekologa i pitala jel to normalno, kaze da se moze dogoditi i da pratim dalje. Inace se ok osjecam. Jedino me zadnjih dva- tri dana muci neki neugodan osjecaj zategnutosti u donjem djelu stomaka. Pretpostavljam da trudna nisam jer pijem pilule redovno (pijem ih vec 2 godine i do sad mi se ovo nije desavalo). Pa molim savjete, sta mislite da moze biti, jel mislite da je to normalno, jel vam se to desavalo????
Dijete je knjiga iz koje čitamo i u koju bismo trebali pisati...
Carlito
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Trebam savjet!

PostPostao/la Mama Mia28 » 22 ožu 2010, 16:01

Na tvom mjestu ja bih ipak kupila test,tek toliko da eliminiram mogućnost trudnoće.
:dunno
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamaDEA » 23 ožu 2010, 15:33

Mama Mia28 je napisao/la:Na tvom mjestu ja bih ipak kupila test,tek toliko da eliminiram mogućnost trudnoće.
:dunno

x
mamaDEA
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MON » 23 ožu 2010, 15:38

A ja bi otišla na pregled. Može biti sto stvar (tipa neka upalica ili sl) a ne mora biti niš.

Ako te i dalje boli tj zateže i smete - odi :kiss
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la Carlito » 24 ožu 2010, 15:18

Evo vec dva dana me nista ne boli niti me zateze vise u donjem djelu stomaka. Osjecam se skroz ok. Inace na pregled ne mogu jer sam otputovala iz zemlje tako da mi je to mali problem. Otici cu na pregled za 3 tjedna kad se vratim.
Dijete je knjiga iz koje čitamo i u koju bismo trebali pisati...
Carlito
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.