ja sam bila najbolesnija kako imam djecu, dobila sam cak i kronicnu upalu sinusa i ne prodjem niti jedan period kasna jesen-zima-rano proljece da ne budem bar 2-3 puta bolesna od sinusa, temperatura, upala sinusa i ne prodje niti jednom bez atb... a sve kako su mi djeca, tj. mladji sin krenuo u vrtic, donio naaajvjerojatnije kakvu bestiju koja njemu ne smeta, ali ja odapnem svaki put kad se on malo nahladi

ja tada ooobavezno zelegnem
nema sta nisam isprobala, ove godine mi je dop.... i kupila sam si u twin labu neki imuno booster tako nesto i moram reci da od tada (znaci od prosinca kad sam to pocela uzimat) nisam niti jednom bila bolesna. jednom mi je nesto krenulo, ali ostalo je samo na poluzastopanom nosu 3 dana i to je to. NISAM MOGLA VJEROVAT

eto, ja bih rekla da je imati djecu jedno prekrasno iskustvo, budes obogacen za veeeeeliko blago i nesto sasvim drugacije... ALI, i imati djecu je ponekad stresno, trazi neka odricanja... hocu reci da nam obicno tada imunitet bude ispod svake moguce granice i pokupimo sve i svasta... mislim da poradis malo na imunitetu