Sada je: 22 srp 2026, 09:13.

za "zrele" ali ne i ocvale......bioidentični hormoni

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

za "zrele" ali ne i ocvale......bioidentični hormoni

PostPostao/la TmamaKiN2 » 26 lis 2012, 11:17

moram pitati, to me već neko vrijeme kopka, imam "bubu u uhu" .... :lol

ja oduvijek imam hormonalni disbalans, koji nisam nikad konkretno lijecila, nekako gurala dianama pola svog zivota, prije zaceca uzimala neku terapiju da bih mogla ostat trudna i jesam :yess :yess i sad, eto, odlucila sam napravit pauzu od kontracepcije, kao da sam se vratila u ranu mladost :lebdi PRISTEVI po licu :gaah, ovulacija i menga tkoznakad :dunno i tak... pa mi sad opet pali na pamet ti bioidenticni hormoni...

jel se netko od vas, vasih poznatih susreo s njima, jel probao??
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Re: za "zrele" ali ne i ocvale......bioidentični hormoni

PostPostao/la Margot » 30 lis 2012, 16:33

Osobnih iskustava još nemam, ali ovaj vikend sam slušala dr. Sanju Toljan na kongresu prirodne medicine, koja ih ordinira.
Zapamtila sam da je ona izrazito protiv liječenja akni kontracepcijskim sredstvima.
Dojmovi su mi vrlo pozitivni.
Menga me sad već nešto počela zezuckati, pa je namjeravam posjetiti vrlo skoro. :dada

http://www.poliklinika-orlando.hr/hr/co ... onima.html
samozvana špijunka
Margot
konkavna

Re: za "zrele" ali ne i ocvale......bioidentični hormoni

PostPostao/la TmamaKiN2 » 31 lis 2012, 12:53

oho, konacno netko :lebdi
malo sam pokusala surfati i nesto malo sam pronasla bas za RH. ono sto sam procitala mi se nekako nije dopalo, bas za nju je nesto pisalo u stilu da je zena obavila sve pretrage (ne jeftine) na njezin zahtjev i vratila se k njoj, a ova joj je prepisala obicne kontracepcijske pilule ili hormonalne ne sjecam se tocno, ali u svakom slucaju sinteticke. zena je bila razocarana/ljuta. :dunno
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.