Slobodno je pitaj sve šta te zanima, ima određeno vrijeme za inf.
A sestre su mi uvijek davale tel. inf.
Mislim na tebe i tvoju curicu

Sada je: 19 svi 2026, 11:10.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:ako ju već sele, zašto ne na Rebro?
- dr. je jako simpatična i draga, a Laura
mi je prvi put do sada izgledala kao prava živa zdrava beba (iako nije) jer kod njih nije u inkubatoru nego u krevetiću pa je obučena
i leži u povišenom položaju.Izgleda toliko smireno (paše joj taj položaj - konačno promjena nakon skoro 2 mj.),prvi puta do sada da mogu reći da me gledala (do sada su joj oči bježale), lijepo diše (do sada kao da je lovila zrak) i nije više jako plavosiva (cijanotična).
svima

super, super vijesti...

-20.09.2009.

,bili smo danas u bolnici sa svecenikom i cim smo dosli smo vidjeli da nije ko jucer mirna i stalozena vec je sva vrckava i nemirna ali na los nacin.Sestre su bile ok i sve su pripremile sta je svecenik trazio i u meduvremenu smo ih pitali par pitanja koje su nas zanimala vezano za pregled srca,dekubitusa i smanjenje terapije,medutim sestra koliko god je htjela rec nam odgovore,rekla je da pricekamo dezurnu dr i da sa njom popricamo(a dezurna je bila ta kardiologinja kaj joj je i gledala danas sum na srcu).
...i mi opet pitamo sta to znaci i ona promrmlja nesto i taman joj zvoni mob NA KOJI SE JAVI I OKRENE NAM LEĐA i mi onak zbunjeni se okrenuli i otisli do Laurice nazad jer je taman dosla i dermatologinja koja je pregledavala dekubituse,gdje joj se i nakon zavrsenog tel razgovora pridruzila i ta dezurna(koja je SAMO kardiolog)i po svemu nema pojma o nicemu jer na svako nase pitanje nije dala odgovor i sestra ta koja je tamo bila je skoro 10 puta uskocila jer je shvacala sta zelimo saznati!!!

šaljem vam jedan vliki 

- tako mi je drago što si se javila
(off topic - nadam se da ste vi odlično)
svim koji nas prate
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.