Sada je: 19 svi 2026, 11:10.
Moderator/ica: nadicab

breg je napisao/la:U dobrim ste rukama

, mislila sam na Dr Zah

i zazeljeti da vam dragi Bog da snage za izdrzati to sve a malenoj Laurici zelim sto prije lijepe vijesti......

Laurini je napisao/la:Eto malo novosti - jučer smo morali potpisati da se slažemo da joj daju transfuziju jer nema krvnih zrnaca i jako je anemična pa je doslovno bijela, pada joj CRP od antibiotika tako da je sada 11, radit će joj biopsiju kože da vide za te rane na gavici da to nije možda nešto povezano sa tim hemangiomima koje ima (flekica kao madež na nozi) i još uvijek nakon vraćene terapije ima konstantne sekundarne napadaje pa će se konzultirati sa neurolozima da joj promijene terapiju jer joj ova više očito ne odgovara.
Sve u svemu ništa dobro!
Živim za dan kad ću dobiti barem jednu dobru vijest!

nadicab je napisao/la:pa, vijesti i nisu tako loše, dapače čak![]()
Pogodili su atb, upala se povlači.
Skoro sva naša djeca su dobivala transfuziju, nije to ništa strašno - nakon toga zbilja živnu.
Super da će konačno mijenjati terapiju - epi se da kontrolirati samo je nekada iscrpljujuće naći pravi lijek. Ono što je važno, lijek postoji

.
i od nas i šaljemo puno snage malenoj i vama.

da sve krene na bolje

i reci ti da ste mi svi skupa cesto u mislima i da se nadam da ce Laurica biti sve bolje i bolje!
Mamidji je napisao/la:Laurini draga, samo svratih tebi dati jedani reci ti da ste mi svi skupa cesto u mislima i da se nadam da ce Laurica biti sve bolje i bolje!
veeeeliki poljubac vam svima saljem i drzte mi se!
javi kako je proslo na razgovoru u Bistri......

, a u Vinogradskoj smo na to čekali skoro 2 tj. i nismo dočekali. Sve u svemu sestre su super čak su nas pitale da li se hoćemo ić van malo prošetat s njom, ali nismo htjeli jer me iskreno bilo strah primiti je zbog tih dekubitusa pa ćemo malo pričekati da se to riješi do kraja. Od kad je kod njih nije niti jednom morala primiti kisik i to vam već dosta govori da joj je stanje puno bolje.

super vijesti!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.