Sada je: 27 svi 2026, 16:19.
Moderator/ica: nadicab

za mamu
za dobar napredak i da nam izraste u zdravu i veselu curu!

Mili nam se malo ustabililo mokrenje, doduše još je pod raznim diureticima ali je veliki pomak taj da doktori smanjuju polako diuretike a ona i dalje mokri. To je prije bilo nemoguće, čim bi joj smanjili za 1 ml ona je odmah prestajala mokriti. Sada papa 37 ml i to je veliki uspjeh jer prije ni to podnosila. Kisik na respiratoru je smanjen na 30 %. Molila bih mame kojima su bebe bile na respiratoru da mi malo objasne to skidanje s respiratora. Da li sada doktori sa smanjenjem kisika se spremaju da je polako maknu?

. Inače sada papa 40 ml
. Prava cura. Zaboravila sam napisati da je prošlu srijedu imala lasersku operaciju okica i da je napravljeno skoro 7000 pečata laserom. I jučer su opet smanjli diuretike i cura mokri i dalje, jupppiiii. To nas toliko veseli 

i dan dans mi fali oni osjećaj blizine kao s prvim djetetom...jer 2 mj i 17 dana je bila na neonatologiji a ja sam je svaki dan sat vremena dolazilaa vidjeti,maziti,pričati.....biti uz nju.Ali zato sada imamo pozebnu vezu....jer ono što roditelj doživi gledajući i boreći se skupa sa svojim djetetom na neonatologiji,to je ono što nas mijenja,čini jačima,boljima,uči vrijednosti života,uči da cijenimo male stvaari...MOJA PALČICA JE MOJ BLAGOSLOV...i šaljem vam veliko
da se zajedno izborite i jednog dana pišete koliko je predivna vaša Palčica baš kao i Ja...

super super

hvala Bogu,

Diami je napisao/la:Čestitam vam na svim dobivenim borbama do sada, stvarno ste puno toga već prošli i puno strahovali. Malena Mila je stvarno hrabrica i vatreni borac od početka i držim vam čvrsto fige da nastavite pobjeđivati velike i male izazove!

I za sada super podnosi, kažu sestre da je najbitnija stvar ta da ona zna jako dobro kašljati. Sunce naše
. Ima 4400g i jako voli papati,kažu da je najgladnija beba intenzivne
. Jede 110 ml svaka 3 sata. Svaki dan osim sub.ined. ima razvojnu gimnastiku i fizioterapeutica kaže da je jako zadovoljna s njenim napretkom
. Sada da mi je još znati kada bi mogla doma...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.