Sada je: 27 svi 2026, 17:15.

Ajmo pricati - 2. dio

Mi smo mali, veliki borci.

Moderator/ica: nadicab

Re: tako to valjda ide :)

PostPostao/la podocnjaci forever » 15 ožu 2006, 14:53

...Nina, pod hitno pogledaj u Sretan rodjendan - ma kako bih Roka zaboravila <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la staramama1 » 15 ožu 2006, 23:09

Kao prvo hvala na čestitkama to su nam prve, eto da ne bude toliko misterije u petak navršava godinu dana a u subotu slavimo pa će valjda biti nešto sličica .<
>Inače nije bila stvar u misteriji nego jednostavno nisam skužila kako se stavlja ono ispod (eto čak ne znam kako se to zove).<
><
>Sada tek vidim da situacija zvuči dramatičnije nego što u biti jest. Ništa nije tako strašno da se ne da ispraviti nego sam više ljuta na nemar jer kao da djete nisam redovito vodila na preglede .No najbitnije od svega je da nije ništa maligno.<
><
>Taj rahitis se očituje kao nešto na završetku rebara tkzv. rahitična krunica ja to nisam uspjela skužiti ali sva sreća nije još prešlo na nogice da bi se počele kriviti. Koliko sam skužila izlječivo je trebam davati nešto više i duže d vitamini i sunčati se a sunca kao za inat ni za lijek <
><
>Eto to bi bilo to jedino sam se sjetila PF da li si ti sa Jankom vadila željezo. Meni je hematolog rekao da je jedan od simptoma anemije i poremećaj spavanja. Da se dosta djece budi i loše spava kad imaju nizak hemoglobin.<
><
>Pišemo se <i></i>
staramama1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la podocnjaci forever » 16 ožu 2006, 22:11

...joj, super staramama, bas mi pao kamen sa srca (tu bi sad odgovararo smajlic koji
ise znoj sa cela, u stvari, cesto mi treba, al eto, takvog nema )<
>... mislim, stvarno sam i ja panicar...kak se po postovima vidi kakve smo inace - Nina i supermama odmah tjesh, tjesh, vedro, dizi glavu, nije strasno, a ja udri u paniku... sto to ne volim...<
>...a inace, ja sam Janku davala vitamin D do prije recimo, 20-ak dana, to nam je, eto, cudom zivim, naglasila pedijatrica na jednoj od kontrola, a ja opet, ko neki perfekiconist, nisam htjela tu bocicu baciti dok je god ijedna kapljica bila u njoj , to su neke moje fiks ideje... al eto, ispada da je to bilo do
o..<
>...a zeljezo smo kontorlirali, sve je bilo ok...<
><
>... i pazi sto sam grozna, nisam se udostojila javiti naaaajvazniju vijest u zadnjih 15-ak dana: <
><
>Mi vec 10 dana SPAAAVAMOOO bez ijednog ustajanja, bez budjenja, bez plakanja, bez icega!!!<
><
>To je za ne povjerovat, visim tu na forumu pola godine i naricem o nespavanju, a onda se zaboravim pohvaliti lijepim stvarima... mozda sam iz mjera predostroznosti strepila da si ne skocim u usta ili da ne prizovem nesto gadno...<
>..uglavnom, ja bih rekla da je Janko napokn naucio spavati ...sad kad sve sagledam, izgleda da je nakon onog naseg ucenja spavanja on imao nekakav recidiv (na sto su me neke forumasice uputile), odn. poceo se vracati na staro, i, mada je ipak svakim danom bilo sve bolje, ja bas i nisam bila zadovoljna jer je to jos uvijek sve bilo mucenje i bilo je tu jos dosta plakanja.. <
>...i onda je prije ta dva tjedna otprilike poceo super spavati.. i to bas svaku noc, nema plakanja ni pred spavanje, ni preko noci .. problem je jedino sto se upetlja u vrecu za spavanje, pa onda samo kmecne kad se namjesta, i ja ga ustanem pokriti bas kad se onako sav otkrije i upetlja.. i to je sve... preprepresretni smo svi, ne mozemo mm i ja vjerovati ...<
>...i - ipak se svo ono nespavanje
zo zaboravi.. u najgorim trenutcima sam bas svasta znala pomisliti, ali sada...
zo se covjek oporavi, dolaze novi problemi, potiskuju te stare - i tako to ide... <
><
>...i da, staramama, definitivno je lakse kad se pocne raditi... ma problem je uci u taj - nakon goidnu dana provedenih samo s djetetom - hm, novi stari svijet sa svojim potpuno drgim problemima, ali bas to je i najbolje u svemu, visese ne bavis spavanjem, trzanjem na sumove,
igom o tome koliko i sta je pojeo, kakicom i sl. vec se npr. svadjas s kolegama na poslu , radis projekte, ides na seminare (super sam se provela u Krapinskim. Toplicama 3 dana), pokusavas fino izgledati... i to lijeci... samo, ipak da je ritam svega toga malo sporiji,blo bi bolje... recimo, pola radnog vremena za punu placu, eh, san snova... <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la supermama » 17 ožu 2006, 09:31

eeee PF stvarno mi je do
a ova tvoja puna placa za pola radnog vremena....ako se negdje prijavis na neku listu na lokalnim izborimaa ja sam na tvojoj strani aa imam jos par zainteresiranih....pusaaa svima <i></i>
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la alma311 » 21 ožu 2006, 02:31

sretan rodjendan sa zakasnjenjem slavljenicima;-)<
><
>uh,koji problem sa zeljezom, moja valjda nema problema sa tim jer je na milumilu pa dobije sve to u kompletu nekakvom,pa joj ne dajem ni d kapi ni zeljezo<
><
>napravili smo napokon krvnu sliku,kaze doktorica da je sve u redu,bila je bolesna,kasalj plus curenje iz nosa,ali bez temperature,dobila je prvi put antibiotik,klavox i one kapi efendrin za nos<
><
>pf,i moja mala je imala fazu spavanja bez budjenja kojih mjesec dana pa je opet zapocela,ali ne mora da ce se to i kod tebe desiti<
>nekad prodje noc svega da me jednom digne,<
>a nekad me dize svakih sat,sat i pol<
><
>pokusavamo nekakvo navikavanje na tutu,jedan dan je cak obavila i kakanje i piskanje 2x na tutu,ali ne forsiram je prevec,pitam ju i sve to,ali masu puta ispadne da bi gdjica htjela luftati guzu ;-)<
><
>eto koja rijec i od mene te topli pozdrav svima my baby girl<
><i></i>
alma311
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nina » 25 ožu 2006, 20:22

<
>PRIJE SVEGA:PF- ,možeš me slobodno .<
>alma311-SRETAN ROĐENDAN MALOJ PRINCEZI!<
>Svima ,pišem kad sve pročitam!<
> <
><i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 28 ožu 2006, 11:22

eh, punu placu za pola radnog vremena je moguce dobiti ali ...<
>(uvijek pazi sto si zazelis) samo ako ti dijete ima teskoce u razvoju <
>PF, fakat da se pohvalis sina si da spava. JAde, na kraju da naucimo svi - koju si metodu primjenila, mislim da tcoja storija zasluzuje i posebni topic, pa te molim isi <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nina » 28 ožu 2006, 12:42

..evo i nas,Roko se već 6dana muči sa proljevom i povraćanjem-prva 2 dana povraćanje,pa dr.dva proljev,pa povraćanje,jučer ništa,danas opet proljev. <
>Po ponašanju on je super,ko i obično,ali niš ne papa-min.količine,i malo pije pa ga stalno lovim da mu stavim žlicu-dvije vode,čaja da ne dehidrira a on kad me vidi bježi ko muha bez glave. ,i skriva se.<
>Počeo je bolje spavati,budi se jednom ili dva puta i želi cicu,produžio je spavanje do 8-8,30.A kad počnu opet zubi bolje da me nema.<
>nadicab-napokon evo i tebe,kako je Denis?<
>...svima ostalima-veeeeeeeeelika <
> <
><i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 28 ožu 2006, 20:24

...pisala sam, nadice, uzduz i poprijeko o spavanju - ali na stojbama.. otpocetka sam tamo iznosila sve o tome detaljno - evo tu je, izmedju ostalog, i metoda pjescanog sata koju sam ja primijenila:<
> opis metode (izmedju ostalog) <
><
>...a ovdje sam ispricala tadasnje rezultate:<
>opis metode (izmedju ostalog)<
> <
>...naime, mi nismo uspjeli niti za dva tjedna postici ono sto se treba jer je jan imao taj nekakav recidiv - nakon par tjedana kako je naucio spavati odjednom zaredao period vracanja na staro, tu negdje u veljaci.. tu sam ja malo izgubila zivce , mislila sam da nista od svega toga, i onda odjednom, pocetkom ovog mjeseca sve bolje i bolje, dok nismo uspjeli u tome da stvarno uz osmijeh ide spavati, cak ni ne zaspe odmah, moze i po pola sata samo onako lezati u krevetu, maziti neku igracku ili sl. - blazenstvo, jednom rjecju<
><
>...a znam za tu "pazi do
o sto zelis da ti se to ne bi dogodilo", znam,al opet kad je dio mene nekako prilicno komotan i gotovanski pa eto... <
><
>...gledala sam te prije nekog vremena u popodnevnoj emisiji (zivot uzivo valjda) - sad sam te onak cini mi se vidjela kak treba... u svim ostalim emisijama se nekako skrivas, u pozadini si... i bas lijepo pricas, stvarno, fino, rjecito, argumentirano, ugodnim glasom...ma da, dorica nikolic bjese tamo...stvarno, malo je ljudi u stanju tako boriti kao ti, ispravljati krive drine, vjetrenjace i to... nema tu vise ni smajlica ni komplimenata kojim bi te covjek nahvalio... <
><
>...pozdrav svima ostalima <
><
><
><
> <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 28 ožu 2006, 20:28

...hm, ispravak, gore sam uputila oba puta na isti topic - to je svjeziji, a evo ovaj stariji (valjd nisam opet zglajsala)<
><
>metoda<
><
> <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 28 ožu 2006, 20:30

...jesam , nego sta nego sam zglajsala <
><
>...evo opet:<
><
>svjezije <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nina » 17 tra 2006, 20:59

....hello,pa di ste...<
>...mi sutra idemo u ri-roko ima u srijedu pregled na kantridi kod nove dr jer jr ova išla u penziju i otvorila privatno i sad je tano rasulo na pregled se čeka mjesecima to mi nije jasno kad je došla druga <
>...uglavnom roko je super-igra se-ja sam mu dala plastične posudice pa stavlja jednu u dr,padele zna poklopiti odg.poklopcem,slaže one kolutove na valjak(to već 3-4mj),pleše,pjeva,obožava čupat cvijeće i kopat vrt,več je otvorio sezonu kupanja-uletio je u more i kad sam ga izvlačila nije se dao vričti i želi silom ostat u moru...<
>....ali ono najvažnije---kad ne zaspi na cici ja ga stavim u krevetić i malo mi priča i pjeva pa ga pitam kako roko nana i on legne i ,mislila sam da je to jednom slučajno,ali on bez problema,bez ijedne suze sam zaspe-još ne mogu vjerovati,a baš sam mislila početi sa onom metodom kojom je pf naučila janka spavati.<
>evo toliko od nas i kako su vaši bebači...<
>... ... <
><i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 17 tra 2006, 21:23

super za Roka <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nina » 21 tra 2006, 17:58

... evo došli smo...<
>...na pregledu je sve ,dala mu dr.da složi-stavi kocku u kocku,krug u krug...a on zbunjeno gleda i uzme krug i stavi u krug,a ja nisam to vježbala s njim,onda ona kaže da je još mali za to i spremi u ladicu a roko potegne ladicu i sve na pod i igra se ona se smijala i igrala se snjim,pa mu je dala malu kuglicu da je stavi u usku čašicu a on u usta...ma sve u svemu ona je prezadovoljna,još moramo za 6mj.da vidi kako govori-meni je sad to malo blesavo jer znam puno djece koje nisu progovorila do 2g i što ako roko ne bude pričao <
>...upoznali smo dvije curice-jedna rođena sa 5mj i 2 tjedna-500g,danas ima 2g,slijepa je ali će za 5-10g na operaciju,pitala me dali me može pogledati,pa me s rukicama po glavi i kaže-nova teta,pa smo plesale,pljeskale taši-taši,igrale se i bila je tako sretna i ona i njena mama,a meni je bilo tako drago,pa je pitala dali mogu kod njih doma .<
>...još smo upoznali jednu malu curicu rođenu sa 6mj-800g,sve je ok,a srami se za poludit i baš je smiješna...<
>Nadice- ,pusa Denisu-još malo i 6g, <
> <
><i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 22 tra 2006, 20:21

Nina <
>...eto, to je sve izgleda na istu foru, to što je Roko radio kod psihologice... al ja sam ljuta na svoju psihologicu, znaš zašto - J je sveee igrice i testove koje mu je zadala tako fino i koncentrirano radio (i inace svemu pristupa stvarno jarcevski ozbiljno i promišljeno) i ja sam baš bila ponosna i uživala... medjutim, ta koza od psihologice je zaboravila odmah napisati nalaz i onda kad smo išli kod pedijatrice, vidi ova da nema nalaza psihologa, nazove ju da ju podsjeti, a ova kao "aha, sjecam se" - i napiše na
zinu par suhih recenica koje veze nemaju s onim što je kod J vidjela... mislim, znam da to ne igra nikkavu ulogu, najvažnije da je sve u redu, ali krivo mi
ate, radi se tu o djecici, svaki komentar, narocito strucan voliš cuti, a vid kako se netko ponaša...<
><
>... a Roko je baš izgleda mali veseljak i vrtirep ... a mislim, jel se vec mo&#263;e kupati u moru <
><
>..ajoj, baš su tople ove pricice s djecicom, narocito ovom slijepom malenom <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nina » 22 tra 2006, 22:40

pf-ma nije još za more,hladno je ali trenutak nepažnje(okrenula sam se po mobitel) i mali vrtirep fino odšetao u more i neće van,a sav mokar,ja ga vadim iz mora o on vrišti da me bilo sramota od nekih turista-gledali su me ko da sam ga izmlatila <
>...
avo za jana,roko je stavio krug u krug,drugo nije,počela dr.s njim i on njoj-baba ja sam bila gotova i oni se još igrali...a poslje joj je sve pobacao .<
>...sam je počeo spavati,osim kad ne zaspe na cici,još ne vjerujem-samo od sebe...<
>..a di su druge mame....<
> <
><i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 25 tra 2006, 16:51

pf, kod koje psihologice ste bili? <i></i>
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la podocnjaci forever » 25 tra 2006, 17:05

...nadice, ne znam jel smijem reci ovak javno - tu u Osijeku, a vjerojatno to to ni ne znaci puno... uglavnom, preziva se, ma skooooro ko nogometaš Balaban <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 25 tra 2006, 17:16

uf, ako je to ona psihologica iz bolnice o njoj sam cula samo najgore <
>naime, moja kumcad su iz Osijeka, oba su specificna <i></i>
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la podocnjaci forever » 25 tra 2006, 20:12

...je, je, iz bolnice je, i sigurno je ta <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nina » 25 svi 2006, 14:48

ja virkam,ali rijetko se tu piše otkad su naši bebači narasli...<
>...mi smo super,roko je stalno vani i igra se,i tako... <i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la supermama » 26 svi 2006, 07:53

e i mi virkamo i nista nema pa ni mi nista ne napisemo....inace evo jos malo i 16 punih mjeseci, hodamo i pocinjemo trcati i unatoc svom puzanju i slicno jos uvijek nam se zna dogoditi da padnemo....tako je stolic naletio na nas i imali smo 4 savica u o
vi ali sve je super zavrsio i dok se bude zenio nece se ni vidjeti....igramo se i istrazujemo sve i jako smo radoznali....najvise volimo sve ono za sto se vice ne, ne....<
>poceli smo praviti probleme s jelom i to na nacin da izbjegavamo rucak, ali stati cemo i tome na kraj....<
>idemo 30. 5. sad u utorak kod fizijatra na pregled (to su oni redovni na koje idemo oduvjek) i bas me zanima sto ce ovaj put napraviti zadnja dva puta u cekaonici je pokazao sve sto zna a kad je dosao u ordinaciju zaljubljeno je gledao u tetu doktoricu i odlucio se malo odmoriti...ako tako nastavimo pratiti ce nas do nase 18. a nije on kriv sto voli tete u bijelom <i></i>
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 01 lip 2006, 23:24

..staramama, kako je Srecica? <i></i>
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Munjek » 01 lip 2006, 23:47

Ja vec mjesecima i mjesecima nisam virkala, a sad kad sam povirila da se i zabiljezim! Eh, pamtim samo od pF onaj dobar post kad je krenula na posao pa onaj fini opis kako ti ta prva faza ostane iza tebe i kak te zivot uvuce u drugi film (tako nekako parafraziram -lose jer mi se bas svidio post- nostalgican nekako) I kako svaki, izgleda, topic ima nekog svog pokretaca animatora iliti do
ogduha, otkako PF radi, nema nas na okupu - djeca idu svojim tokovima razlicitim i interesi nam se promijenili? Ili to tako ide...<
>Necu filozofirat!<
>David je plucno zdrav vec tri mjeseca (il vise, uf eto doslo i to doba da sam prestala
ojat!), a sad ce i ljeto i more i prestaju mozda one stare paranoje. Zadnji pregled kod fizijatra bio je i vise nego ugodan, puno nas je pohvalio i rekao da je D napredan u PMRu. A pogotovo na verbalnom planu jer od negde 19, 20 mjeseci vrlo razgovjetno prica i slaze recenice. Voli prepricavati i recitirati i ispitivati "kak se zove".<
>Sa godinu i pol njegovih navrsenih napokon sam bila shvatila da se pomalo opustam i pocinjem uzivati u djetetovom rastu i razvoju.<
>Nadam se da su i druge preranemame do
o! DAVID, 29.07.2004.<i></i>
David -------> 29.07.2004. --- Zg
Munjek
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 02 lip 2006, 23:35

Denis (16.05.2000.) <i></i>
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la supermama » 07 srp 2006, 10:06

evo da se malo javimo kako nam topic nebi nestao....mi smo do
o, imamo vec 17 mjeseci i polako guramo...poceli smo hodati i sad je sav svjet nas, spavamo kao i do sada (da kucnem u drvo) i do
i smo baki koja nas cuva, a onda kad mama dodje kuci onda pokazemo sve sto znamo...idemo sljedeci tjedan na more pa cemo plivati i gnjurati i uostalom vidjeti cemo kako nam se to svidja, prosle godine sam more gledao iz kolica a na umakanj enogu sam plakao...eto sto bi se reklo no news good news.<
><
>staramama kako ste vi nista nam se ne javljas od one vase kalvarije.<
>pf zive s nama u istom gradu komaraca pa se redovno vidjamo i mozemo reci da je i nas pajto jan do
o.<
>a gdje ste sve ostale...ajmo pricati nije vise jako posjecen....alma, mirna, munjek, nadica, n
atov.....pozdrav veliki i pusa od mog supermena<
> <i></i>
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nina » 07 srp 2006, 18:54

supermama- ,evo mi smo stalno na moru...roko nebi ni izasao,ali ga vadim kad mu usnice pocnu plaviti ,naravno vristi...zeli bit sam u moru pa se zatrci i padne pa se zagnjuri,kad je tako 1.put-bio je par sek pod morem i pomislila sam da ce se prestrasiti i da nece vise u more,a ja ga dignula i on se smije i opet stavlja glavu u vodu ....<
>...bas je prava ribica....<
>...jos uvijek je ovisnik o cici,mislim da sad vise cica neg prije...prohodao je sa 11,5mj...sad već trči i penje se po stepenicama ako je zid sa strane pa se pridrzava...novost mu je da se poceo vrtiti u krug pa mu se zavrti i bum na guzu pa se smije...velika je maza ...obozava motore i aute...i voli bacati stvari ...papa ko veliki...raste ko gljivica...<
>...jos uvijek se budi po noci <
>...sve u svemu super je,pravi mali deckic...<
> svima <i></i>
slika
nina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la staramama1 » 08 srp 2006, 13:06

Evo i da se ja javim na sekundu, toliko toga a ne znam odakle početi jer jednostavno nemam vremena.<
>Počela sam raditi na četri sata do jeseni i sva sam u sređivanju birokracije na sto strana .<
>Sreća, Punim imenom Ivan Antun da više ne budemo tajanstveni je do
o,.<
>Jučer je napravio prve korake (samostalne) inače već duže hoće hodati ali se obavezno drži nekom za prst i ili hlače.<
>Bili smo kod Fizijatra još prije mjesec dana kaže da je mali spreman a kad će prohodati da će sam odlučiti i da se javimo na vježbice kad prohoda to je valjda sad.<
>Inače majka mu pušta kosu i lokne rastu iako je već dva puta bio kod frizera radi šiški.<
>Bili smo kod pedijatrice na cijepljenju Priorixom, nadam se da će sve biti u redu i da se malo pohvalimo Visina 83, Težina 12 kg.<
>Upisali smo se u jaslice na jesen iako se nikako još sa tim ne mogu pomirit, ali o tome ću razmišljat kada dođe vrijeme. <i></i>
staramama1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la staramama1 » 08 srp 2006, 13:16

Pišem isprekidano da me ne iz
iše, najvažnije anemija napokon izljelčena, sada bez željeza do jeseni pa kontrola.<
>Limfni čvorovi sto posto benigni, dijagnoza reaktivna limfadenopatija iliti povećaju se na svaku i najmanju upalu, p makar i od uopaljene desni kod nicanja zubi. To je nasljedno, i potpuno bezazleno meni je mama rekla da su i meni tako i trajat će otprilike do seme godine.<
>Da inače ima već 18 zubiju nadamo se da će do mora rješit sve mlječne.<
>Ja sam morala naglo preko jednog dana prestat dojit, prva tri dana je bio totalno zbunjen ali je u
zo zaboravio na cicu i sada pije još adaptirano ali mislimo prijeći na obično kravlje jer obožava sve mlječne proizvode i ništa mu ne škode.<
>Dodatni rezultat svega je da od kada je prestao cicat zaspiva držeći se meni za majcu tako da se ja naveće ne mogu pomaknut i zato nisam pisala ali ide na bolje, pa smo se premjestili na kauč u dnevnu sobu da bar mogu televiziju gledat a poslje se preselimo.<
>Spava definitivno sa nama u krevetu i to nas ne smeta čak što više meni je to divan osjećaj pogotgovo što SPAVA i to po cijele noći bez ijednog buđenja. <i></i>
staramama1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la staramama1 » 08 srp 2006, 13:20

Eto toliko od nas ne znam što bih još dodala osim da me malo ždere to hodanje dosta je lelujav ali vidit ćemo što će reći fizioterapeutica.<
>Brblja na veliko doduš4e još nerazumljivo osim par rječi trenutno je tata glavni pa je majka malo ljubomorna, i počinje sam klopat.<
>Pozdrav svima stavim koju sliku (svi misle da je curica) kad uhvatim vremena. <i></i>
staramama1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PrethodnaSljedeća

Natrag na Nedonoščad

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.