Postao/la podocnjaci forever » 16 ožu 2006, 22:11
...joj, super staramama, bas mi pao kamen sa srca (tu bi sad odgovararo smajlic koji
ise znoj sa cela, u stvari, cesto mi treba, al eto, takvog nema )<
>... mislim, stvarno sam i ja panicar...kak se po postovima vidi kakve smo inace - Nina i supermama odmah tjesh, tjesh, vedro, dizi glavu, nije strasno, a ja udri u paniku... sto to ne volim...<
>...a inace, ja sam Janku davala vitamin D do prije recimo, 20-ak dana, to nam je, eto, cudom zivim, naglasila pedijatrica na jednoj od kontrola, a ja opet, ko neki perfekiconist, nisam htjela tu bocicu baciti dok je god ijedna kapljica bila u njoj , to su neke moje fiks ideje... al eto, ispada da je to bilo do
o..<
>...a zeljezo smo kontorlirali, sve je bilo ok...<
><
>... i pazi sto sam grozna, nisam se udostojila javiti naaaajvazniju vijest u zadnjih 15-ak dana: <
><
>Mi vec 10 dana SPAAAVAMOOO bez ijednog ustajanja, bez budjenja, bez plakanja, bez icega!!!<
><
>To je za ne povjerovat, visim tu na forumu pola godine i naricem o nespavanju, a onda se zaboravim pohvaliti lijepim stvarima... mozda sam iz mjera predostroznosti strepila da si ne skocim u usta ili da ne prizovem nesto gadno...<
>..uglavnom, ja bih rekla da je Janko napokn naucio spavati ...sad kad sve sagledam, izgleda da je nakon onog naseg ucenja spavanja on imao nekakav recidiv (na sto su me neke forumasice uputile), odn. poceo se vracati na staro, i, mada je ipak svakim danom bilo sve bolje, ja bas i nisam bila zadovoljna jer je to jos uvijek sve bilo mucenje i bilo je tu jos dosta plakanja.. <
>...i onda je prije ta dva tjedna otprilike poceo super spavati.. i to bas svaku noc, nema plakanja ni pred spavanje, ni preko noci .. problem je jedino sto se upetlja u vrecu za spavanje, pa onda samo kmecne kad se namjesta, i ja ga ustanem pokriti bas kad se onako sav otkrije i upetlja.. i to je sve... preprepresretni smo svi, ne mozemo mm i ja vjerovati ...<
>...i - ipak se svo ono nespavanje
zo zaboravi.. u najgorim trenutcima sam bas svasta znala pomisliti, ali sada...
zo se covjek oporavi, dolaze novi problemi, potiskuju te stare - i tako to ide... <
><
>...i da, staramama, definitivno je lakse kad se pocne raditi... ma problem je uci u taj - nakon goidnu dana provedenih samo s djetetom - hm, novi stari svijet sa svojim potpuno drgim problemima, ali bas to je i najbolje u svemu, visese ne bavis spavanjem, trzanjem na sumove,
igom o tome koliko i sta je pojeo, kakicom i sl. vec se npr. svadjas s kolegama na poslu , radis projekte, ides na seminare (super sam se provela u Krapinskim. Toplicama 3 dana), pokusavas fino izgledati... i to lijeci... samo, ipak da je ritam svega toga malo sporiji,blo bi bolje... recimo, pola radnog vremena za punu placu, eh, san snova... <i></i>