pusa tebi i malom mišu
Moja N. je 2 mjeseca ležala na Sv. Duhu, od toga 50 dana u inkubatoru.
Išla sam se izdajati 2 puta dnevno i onda bi je mogla vidjeti na par minuta (obučena u njihov mantil, s kapom i maskom), a MM ju je viđao svako popodne na 10- tak min (ja bi bila s njom par min i onda se jurila izdajati jer sam imala samo pola sata termin). :conf ne znam zašto te sad ne puštaju k bebi, nego je vade van

probaj se izboriti da te puste - ja sam objavila sestrama da se puno bolje izdajam ako prije izdajanja vidim bebu, pa makar na tih par minuta - čak i kad je bila velika frka na intenzivnoj su me puštali kod bebe, samo MM par puta nije mogao ući
Tek kad je izašla iz inkubatora mogla sam se "maziti" s njom (i dalje sa maskom

), a na ruke sam je dobila nakon nekih mjesec i po, par dana prije nego je izašla iz inkubatora. Dok je bila u inkubatoru, dodirnula sam je samo 2 puta, na žalost tamošnja šefica je uvjerena da su mame prenosioci bakterija

, mi ovdje o klokan nošenju možemo samo sanjati
Znam koliko ti je teško, ja sam izdržala tako što sam si nametnula misiju izdajanja, tako sam se osjećala manje bespomoćno - to je u tom trenu i bilo jedino što sam mogla napraviti za svoju bebicu, a imam i stariju curicu koja je trebala moju pažnju
Nadam se da će ti se javiti i mame s iskustvom iz Petrove