Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
25 svi 2009, 15:52
svaki savjet je dobrodosao jer ja vise nemam ideja.
25 svi 2009, 17:19
Ja sam stan rashladila na 26 stupnjeva, kupam ju par puta dnevno, čitaj umočim u vodu, lagano je obučena i to ti je to...
25 svi 2009, 21:38
a ja sam pak totalno naopaka, ja ovo jos uvijek ne dozivljavam kao vrucine
proslo ljeto , dok je bio jos beba, smo bili vani ujutro od 7 do 11, tako smo si nekako olaksali dan i bili vani dok se stan malo rashladio, a onda smo od 12 do 17 pokusavali aktivnosti smanjiti na minimum. U bas specijalnim situacijama sam ga kupala preko dana.
sad pak kad smo veci obavezno se tusiramo po dolasku doma (oko 12) i jos jednom prije spavanja /povratka iz vana ( oko 21).....
25 svi 2009, 22:34
osim nabrojanog (lagano obuć, češće tušiati i sl:) ja sam svoju znala prošlo ljeto malkoc pošpricati termalnom vodom u spreju koju sam držala u frižideru. s malo veće udaljenosti, naravno
25 svi 2009, 22:55
Frr dobra fora... Kod mene to izgleda tako da ju špricam mokrom rukom!!!!!!!!
25 svi 2009, 23:10
A ja ga spricnem obicnom vodom po nogicama i rukicama kad zalijevamo i spricamo cvijece. On umire od smijeha!
25 svi 2009, 23:39
Lijepo bazenček na balkonček i organiziraj kupanje i brčkanje!!!!
Beba se rashladi, ti se rashladiš... Ma super!!!!
27 svi 2009, 00:07
Karlo je veceras jedva zaspao od vrucine, samo u bodicu bez rukava, trebalo mu je 1h. ne znam kako cemo kroz ljeto, eto po danu se jos da svasta smisliti, a po noci ga ne mogu staviti golog na spavanje
27 svi 2009, 08:29
ja ne bi bebu osvjezavala strcajuci je hladnom vodom
mozda malo smociti svoje ruke pa samo bebine rukice i nogice?
dok nismo imali klimu pomagao nam ventilator sa zaledjenom bocom vode ispred njega , to bi ostavili u sobi 15tak minuta prije spavanja, taman bi malo rashladilo.....
27 svi 2009, 10:13
Plusic je napisao/la:ja ne bi bebu osvjezavala strcajuci je hladnom vodom
zato sam rekla s dovoljne udaljenosti i zato termalnom vodom u spreju, a ne običnom nekom štrcaljkom - jer te boce raspršuju puuuno sitnije kapljice. do bebe dođe zapravo vlažni hladni povjetarac, ni ne smoči se
27 svi 2009, 16:49
Ja ne vidim problem u prskanju obicnom vodom. Istina ne bi prskala malu bebu, ne bi hladnom vodom i ne bi prskala u lice niti u robicu da bude mokar. Mi skupa zalijevamo cvijece i onda se igramo sa tom spricalicom i poprskamo se u igri oboje po rukama i golim nogama. I da nije to toliko radi osvjezenja nego radi igre i njegovog obozavanja vode.
27 svi 2009, 16:56
thinkPINK je napisao/la: Mi skupa zalijevamo cvijece i onda se igramo sa tom spricalicom i poprskamo se u igri oboje po rukama i golim nogama. I da nije to toliko radi osvjezenja nego radi igre i njegovog obozavanja vode.
ja bi htjela imati vrt, veeeliki balkon,... da mogu ovako uzivati

ovo mi je bio jedan od najdrazih poslova sa bakom kad sam bila mala
27 svi 2009, 17:00
Uf i ja bi vrt, al nista od toga. Imamo veliki zajednicki balkon al kako nema susjeda ispada da imamo veliki komad svog balkona