Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Suze mu oči...

15 ožu 2009, 10:40

Mom Dominiku suze oči svaki put kad smo vani na suncu. I to ne malo, nego kao da plače. To sam primjetila već nekoliko puta dok smo bili u šetnji ili dok smo se u parku igrali.
Zašto? Šta mi je raditi?
:kiss

Re: Suze mu oči...

15 ožu 2009, 12:06

On ima tamne oči - smeđe. Nisam čula da smeđim očima smeta sunce,ali sve može bit.
Kako mu pomoći, to mene muči. Nije vrag da ćemo sada morat izbjegavat biti vani kad počne ovo lijepo vrijeme samo zbog njegovih očiju!

15 ožu 2009, 12:10

Mozda alergija?
Mom je na pocetku jako smetalo sunce, zmirka bi, trljao oci, bio nervozan, al sad vise ne :dunno

16 ožu 2009, 21:35

Poslala nas doktorica kod okuliste. Sutra tijekom jutra idemo pa ćemo vidjet o čemu se radi. Ona kaže da 99,9 posto nije ništa,ali bolje bit siguran.

16 ožu 2009, 22:45

SAd si me zabrinula.
Zašto kod okulista. I mom malom suze oči često, čim je vani malo hladnije, obavezno kad je vjetar, sunce mu jako smeta za okice (plave su), ali ga zbog toga uvijek okrećem od sunca, njemu čak suze oči i kad pije flašicu (dobro sad puno rjeđe nego kad je bio sasvim mali), Ja se zbog nisam brinula, i moje su oče osjetljive, i također mi zasuze često.
Baš sam znatiželjna što će reći okulista, šaljem vibrice da bude sve u redu (iako moram priznati da sam nekako uvjerena da će reći da je to kod neke dječice normalno)

16 ožu 2009, 22:57

Lucija, i ja isto mislim da će reći da je sve ok. Nekako mi je normalno da dječica imaju osjetljivije oči.
Ja sam se malo zamislila o tolikoj osjetljivosti na svijetlo jer on ima smeđe oči. Znači, manje su osjetljive od svijetlih.
Javim ti sutra šta nam je rekao doktor.

17 ožu 2009, 14:36

Lucija, vratili smo se od okuliste i kao što si ti rekla,nije ništa strašno. Doktorica nam je rekla da su oči kod tako malie djece jako osjetljive i da se treba jako pazit da im budu u hladu. Znači, nositi kapice koje im rade hlad na oči, one šilterice. Dala nam je kapi za oči Garasone, kapat mu 10 dana po dva puta na dan,a onda ako vidimo da su jako iziritirane. Nikako ne dopustit da si trlja okice.

17 ožu 2009, 15:41

Ovo prvi puta čujem, da zbog suzenja šalju okulisti...a idem od malih nogu kod njih.
Prva asocijacija na suzenje oči je alergija u ovo doba godine, a ne svjetlo :dunno
Moja kolegica doslovno plače kad dođe na posao. Od alergije.

17 ožu 2009, 21:26

IINA-ne znam šta da ti kažem. Ja sam svoju pedicu pitala za savjet i ona mi dala uputnicu za okulistu. Kako je rekla, bolje ici za nista nego se poslije kajati. Ova pak rekla da je normalno jer su oci u dobi od 10-11 mjeseci jos jako osjetljive.

18 ožu 2009, 09:37

Ajd, super da zapravo nije ništa kako smo i očekivali.
Ma meni sa 3i kusur su oči osjetljive na prejako svjetlo, sunce i vjetar pa mi je nekako normalno da su i malenima.
Neki doktori više vole biti sigurni nego se poslije kajati.
Moj malac npr. sutra vadi krv zbog nečega što zapravo vjerujemo da nije, pa eto vadimo da dokažemo da nije bit će lakše kad budemo 100% sigurni.

19 ožu 2009, 20:27

Bolje da se diže prašina zbog nečega šta nije nego da se poslije kajemo. Zar ne?

20 kol 2009, 11:50

Moja beba je se rodila i imala je krmeljove u ocima pa su mi u bolnici rekli da malo kada ga dojom ,koju kapljicu mlijeka stavim u oci .To sam radila i jedno oko je proslo ali drugo mu jos uvijek izlazi zuta tecnosti non stop trlja rukama .Jedno oko sto ne curi uopste ne suzi a drugo sto curi suzi ,sta da radim non sto brisem tupfercicem ,dali da idem doktoru ili da sacekam mozda prode . :conf

20 kol 2009, 12:42

Armin već sam ti napisala na drugom topiku, javite se dr.

20 kol 2009, 16:53

Hvala vam :mah
Odgovori