Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Re: kad ste prvi put bebu ostavili nekome na čuvanje?

02 ruj 2009, 12:53

ma švrćo ne mislim ja o tome, pa naravno da nisi emocionalni invalid zato jer je tvoja mama radila,pa radila je i moja a radim i ja.
- ali nekako mi je logično da poslje posla dođeš kući sa smješkom na licu, veseliš se svojoj dječici i njihovim usponima,tuguješ s njihovim neuspjesima, zapravo TRUDIŠ SE i baš mi zato nebi palo na pamet otići i ljetovati onih 10 dana godišnjeg šta dobijem ljeti bez te dječice...
-naravno da nebi bilo zdravo stalno visiti nad tom dječicom...ali ono malo vremena koje imamo baciti u vjetar čini mi se jako neodgovorno

03 ruj 2009, 12:23

moj sin je prvi put išao na čuvanje s mjesec i pol dana jer sam ja završila u bolnici zbog tromboze,a muž se bojao ostati sam s njim,pa su bili kod muževe sestre.Od tada sina vodim sa sobom i kod zubara(sad je skoro devet mjeseci).Nikuda bez njega :dada

03 ruj 2009, 14:30

Nije mi isto otići nekamo na doškolovanje i ostaviti dijete nekome na čuvanju ili otići na more na kratko vrijeme i ostaviti dijete nekome na čuvanje. Ovo drugo mi je krajnje sebično - zar djetetu ne bi bilo lijepo na moru i ne bi mu dobro došlo boraviti na morskom zraku? :/

03 ruj 2009, 15:16

Moja mrvica ima sedam mjeseci i koji dan i što da vam kažem još je nisam nikome ostavila na čuvanje :)
Odgovori