Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Glasne bebe

05 ruj 2009, 12:22

ili kako vam se glasaju bebe. J. je jako glasan. za svaki rad koji obavi on zvucno najavljuje. to je urlikanje. nije to plac, da me ne razumijete pogresno, ili nesto negativno, vecpr. on se proteze i glasi se jako, jede slusamo gutalje, kaka isto jako zvucno ;)
pita mm jel su i ostale bebe tako glasovite ili mi smo neki izuzetak?

Re: Glasne bebe

05 ruj 2009, 12:23

da dodam, meni ne smeta samo mi je jako cudno i naravno tesko za slusanje kada sam pospana nocu :)
i dvA puta mu je glas otkazao zbog toga.
pedijatrica rekla da je on jednostavno takva beba.

05 ruj 2009, 12:28

nas su susjedi culi prvi dan/noc po dolasku iz rodilista. jel potrebno da spomenem da oni imaju dvoje djece (stariji ce sad 3godine , mladji 3mjeseca) i da mi njih nikada nismo culi?
cak su nam i susjedi iz prizemlja znali reci kako su culi da se smije, a jednom su nam i pristojno rekli "D. vise ne place kao beba" :lol
D. je bio jako glasno dijete, vikao je, plakao, skricao,..... cini mi se da je sve proslo do prvog rodjendana (ili smo se samo svi navikli ;) )

05 ruj 2009, 13:08

i K. je bio jako glasan, ali jos uvijek je. Minijatura, ali sa stavom.

Mi smo se naviknuli, a za susjede ne znam. :mrgreen:

05 ruj 2009, 18:06

tin je tih ko mišić. čak i smijanje odrađuje skoro pa nijemo, ima slike nema tona :lol . jedino ga se čuje da plače. s druge strane, sin moje kume je baš kao J. glasan, ne kad plače nego kad se glasa. čuli bi ga kad bi došli prizemlje zgrade, a oni žive na trećem katu :lol

05 ruj 2009, 18:19

o da, ima glasnih beba. Jura je bio i ostao glasan, također na svim područjima. Drago mi je što sad sve manje protestira, a sve više priča i smije se. Naravno glasno.

05 ruj 2009, 18:36

e,da, ja zaboravila da je tin glasan dok sisa. stenje, prede, puše, njurga... :lol

05 ruj 2009, 21:41

moja fifica guce i auce celi boozji dan

ne moren ni televizor gljedat

06 ruj 2009, 10:05

nevenera je napisao/la:e,da, ja zaboravila da je tin glasan dok sisa. stenje, prede, puše, njurga... :lol

ma on je uvijek glasaN, evo sada spava na mene i ispusta takve zvuke da se to slusa u okolici od 3km ;)

06 ruj 2009, 10:07

Svrco je napisao/la:o da, ima glasnih beba. Jura je bio i ostao glasan, također na svim područjima. Drago mi je što sad sve manje protestira, a sve više priča i smije se. Naravno glasno.

Svrco on ne protestira, raspolozenje mu je ok i smije se i zadovoljan je, ali glasnost je propratni dio svake radnje.

06 ruj 2009, 15:07

mislim da nekoliko forumašica može lako opisat mog sina i njegov mili glasić :lol

:bonk

06 ruj 2009, 15:17

:lol

11 ruj 2009, 22:53

Moj bebač uživa u svom glasu...toliko da ga i susjedi čuju :dada sretan i zadovoljan i to glasno pokazuje

11 ruj 2009, 23:00

za troje djece-susjedi mi znaju reći da ih nikad nisu čuli-ni plakati,ni smijati se...
karla je najglasnija kad se vozimo u kolicima-vrišti (od sreće)a inače je tiha mišica

12 ruj 2009, 08:22

I moj sin je glasan, uvijek nam je bilo štosno kad je glasno stenjao kod kakanja a inače voli ,,pričati'' glasno, a bome je glasan i kad plače!
Odgovori