cry3 - moja Nina se počela izvijat u luk sa nekih 4 mjeseca. Prije ne.
I onda su mi svi rekli kak preuveličavam i kak previše čitam net i tak svakaj - uglavnom atak na mene, komentiranje mojih strahova.... Ona je to radila samo u nekim situacijama - znači ne uvijek. Recimo, kad sam ju dojila. Ja sjedim, a ona na meni. I, onda nakon nekih 3 minute cicanja - samo ljutnja i izvijanje

.
Zapravo nisam ni znala da ju trebam samo navodit na suprotno, nego sam ja sama (najvjerojatnije instinktivno) ju okretala u C.
Naravno, na kraju svega sam rekla pedici, a ona je rekla nek prvo obavim UZV mozga, a onda fizijatru na pregled. Za pregled na Goljaku sam čekala punih mjesec dana

, al' dobro da sam išla.
Mislim da ni tvoj pedijatar nemre u tih desetak minuta kolko traje kontrolni pregled ustanovit da li se dijete izvija ili ne. Ili neko slično 'odstupanje'. Jednostavno premalo vremena. Meni je moja pedica vjerovala i dala mi uputnice bez greške.
Sad idemo na vježbe na Goljak (prvo smo bili kod fizijatra na pregledu, pa na vježbe kod fizioterapeuta). Jednom mjesečno, tak imam dogovor sa fizioterapeutom. U svakom slučaju vježbice su skroz jednostavne i lagane, radiš ih kroz igru s djetetom. Prvi put smo bili prije mjesec i pol, a drugi put prije tjedan dana. Fizioterapeut nam je rekla kak je Nina izuzetno napredovala u tih mjesec dana - radi stvari koje još ni osmomjesečne bebe ne rade (Nina ima 7 mjeseci); u svakom slučaju je jako zadovoljna. A i ja sam. Jer, te igrice su super - dobra ideja za igranje sa bebom

.
Niš ne brini, sve bu ok

, samo odi doktoru i vježbaj i igraj se sa bebom.